top of page
voedingsapp(115).jpg

Voedingsapp

Heading 2

Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp!

Op basis van jouw doelstellingen maak ik een je weekmenu op compleet met recepten en boodschappenlijstje.

Dit is geen dieet maar een lifestyle die je eenvoudig vol kan blijven houden. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moetgaan eten? Dan is onze app sowieso iets voor jou! Meer weten over de mogelijkheden? Reageer dan zeker door even te bellen of stuur me een whatsapp 0498641219.

Diëten en letten op je voeding wordt vaak als lastig ervaren, aan de hand van onze app hoeft dit niet meer het geval te zijn, de app maakt het een stuk makkelijker om een dieet te volgen en alle benodigde voeding binnen te krijgen voor een bepaald doel. Of dit doel nou afvallen, aankomen of gewicht behouden is. Door deze app krijg je alle benodigde informatie, tips en kansen om naast een goed dieet te volgen ook een hoop te leren over voeding, het nut van voedingsstoffen en de waardes van veel voedsel. Hierdoor kan jij op de lange termijn ook verstandige keuzes te maken. We werken sinds kort ook met onze app om je ons balance traject (keto) te laten volgen.

Zo eet je 2 volwaardige maaltijden per dag (lunch en diner) en drink je 2 à 3 shakes om je eiwitten aan te vullen. Je kan zo op enkele weken tijd een fantastisch resultaat behalen.

Heb je in de laatste maand nog shakes of supplementen gekocht of koop je je shakes en supplementen in onze winkel dan krijg je onze app nu met een grote korting.

Wil je zonder shakes of supplementen werken? Dan kan dat ook, dan kies je voor het 2 de traject.

JA IK HET IS NIET LANGER DAN 1 MAAND GELEDEN

NEE HET IS LANGER DAN 1 MAAND GELEDEN

Weet dat ik je zal bijstaan met raad en daad en je elke 2 weken op de weegschaal komt te staan om je goed op te volgen.

Gaan wij samen aan een lichter en fitter lichaam werken? Maak dan nu je afspraak

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page