top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

voedingsapp(115).jpg

Voedingsapp

Heading 2

Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp!

Op basis van jouw doelstellingen maak ik een je weekmenu op compleet met recepten en boodschappenlijstje.

Dit is geen dieet maar een lifestyle die je eenvoudig vol kan blijven houden. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moetgaan eten? Dan is onze app sowieso iets voor jou! Meer weten over de mogelijkheden? Reageer dan zeker door even te bellen of stuur me een whatsapp 0498641219.

Diëten en letten op je voeding wordt vaak als lastig ervaren, aan de hand van onze app hoeft dit niet meer het geval te zijn, de app maakt het een stuk makkelijker om een dieet te volgen en alle benodigde voeding binnen te krijgen voor een bepaald doel. Of dit doel nou afvallen, aankomen of gewicht behouden is. Door deze app krijg je alle benodigde informatie, tips en kansen om naast een goed dieet te volgen ook een hoop te leren over voeding, het nut van voedingsstoffen en de waardes van veel voedsel. Hierdoor kan jij op de lange termijn ook verstandige keuzes te maken. We werken sinds kort ook met onze app om je ons balance traject (keto) te laten volgen.

Zo eet je 2 volwaardige maaltijden per dag (lunch en diner) en drink je 2 à 3 shakes om je eiwitten aan te vullen. Je kan zo op enkele weken tijd een fantastisch resultaat behalen.

Heb je in de laatste maand nog shakes of supplementen gekocht of koop je je shakes en supplementen in onze winkel dan krijg je onze app nu met een grote korting.

Wil je zonder shakes of supplementen werken? Dan kan dat ook, dan kies je voor het 2 de traject.

JA IK HET IS NIET LANGER DAN 1 MAAND GELEDEN

NEE HET IS LANGER DAN 1 MAAND GELEDEN

Weet dat ik je zal bijstaan met raad en daad en je elke 2 weken op de weegschaal komt te staan om je goed op te volgen.

Gaan wij samen aan een lichter en fitter lichaam werken? Maak dan nu je afspraak

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page