top of page

Bij aankoop van een Smart Nutricion Box
14 Dagen gratis

Begeleiding en weging indien gewenst. Ik leer je al mijn geheimen en zorg dat je begrijpt hoe je jezelf gezond kan voeden. Op twee weken tijd weet jij exact wat je moet doen om strakker en fitter de zomer in te springen. Samen met een mega korting op jouw SNP pakket.

Smart Nutricion Project

Wij gaan voor resultaten en die behaal jij door onze krachtige begeleiding. We begleiden je vanaf de aankoop van je pakket tot de start op 17 april en daarbij tellen we 14 dagen begleiding.

Strak en fit vol energie de zomer tegemoed?

Heb je nood aan extra energie? Wil je een stralende huid? Wil je wat overtollige kilo's verliezen? Wil je kennis maken met een gezonde levensstijl? Heb je zin om voor minstens 2 weken je voeding aan te pakken en samen met ons te gaan voor een gezonde levensstijl. Samen gaan we met de FLEURIG LICHT EN FIT CHALLENGE voor een reset om energiek en fit de zomer aan te vatten!

En daarbovenop een E-book met tips & tricks

Gemakkelijk en gezond mealpreppen met recepten en een stappenplan. Je kan alles individueel doen thuis of je kanervoor kiezen om 2 live coachingsessies aan te vragen twv €90

Start je het traject dan krijg je onze mealprep boek er voor nog geen €19.97 bij.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page