Ontdekken

Online Yoga
GROUP TOURS

Lifestyle, health & beauty

Samen bereiken we jouw doel!

Ons huis biedt alles op het vlak van gezondheid. We zijn nog hard aan het werk om alle informatie daarover op de website te krijgen.

 

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

  • Huidverbetering

  • Gezondheidswinkel

  • Online Yogiryalessen

  • Rainpharma

  • Sport & Orthomoleculaire Voedingscoach

Onze Yogalessen

Update Coronavirus beleid

Helaas is onze yogaschool tijdelijk gesloten, tot nadere order van de overheid.

 

Wij geloven in de grote kracht van yoga en meditatie, en stimuleren je graag om dit juist nu te beoefenen. Daarom bieden wij de lessen nu online aan. 

 

Lees er hieronder alles over en meld je meteen even aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Online Yoga

Hou jij van yoga? Hou jij van crossfit? Hou jij van high intensity interval training? Dan is deze les wellicht jouw ding!

 

Yogirya staat voor yogi (= iemand die yoga beoefent) en Girya (= Russisch voor kettlebell)

Dinsdag 9.30 uur

Donderdag 17:30 uur

Wat kan je verwachten in een yogiryales?

Een opwarming in yoga-stijl op leuke hits. Met opzwepende beats worden je conditie en je spieren serieus op de proef gesteld. Een allround training voor zowel buik, benen, rug- en armspieren die steeds in blokken van 4 minuten ervoor gaan zorgen dat jij op het einde van de les minimum 600 kcal hebt verbruikt. Na de zware inspanningen is het weer tijd om je lichaam langzaam terug op adem te laten komen met yoga-oefeningen en stretching.

Wat heb je nodig?

Een pc of gsm (met camera). Best ook een aansluiting om je muziek op af te spelen (zoals een JBL of andere gelijkaardige externe boxen). Natuurlijk heb je ook een kettlebell nodig. Als je die hebt zoveel te beter, zo niet dan kan je deze bij ons huren voor €10 zolang de lockdown is en je geen fysieke lessen bij ons kan volgen. Stop je met de lessen dan breng je de kettlebell terug binnen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Meld je aan via het inschrijfformulier. Na ontvangst bellen we je persoonlijk op want we willen graag weten of je groepslessen wenst te volgen of via 1/1 training. Je bent ingeschreven voor de groepslessen door €5,50 per les over te schrijven (o.v.v. online lessen). De fysieke lessen zijn andere prijzen. Voorlopig gaan er 2 lessen per week door. Dinsdag 9:30 en donderdag om 17:30. Je kan jezelf voor beide lessen inschrijven. Na de betaling krijg je van ons een link toegezonden waarmee je kan deelnemen aan de live lessen.

 

Not what we have but what we enjoy, constitutes our abundance

Epicurus

Volg ons op Instagram voor leuke tips en het laatste nieuws

©2020 Alle rechten voorbehouden  |  Gezondheidshuisje.com