top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Een Rainpharma-kookboek kopen

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Wil jij graag een Rainpharma-kookboek kopen om de lekkerste en meest verrassende recepten klaar te maken? Niets is zo gezellig als samen eten. Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek verkoop ik het gloednieuwe kookboek MOOI. Dit kookboek helpt je om een overheerlijk, maar gezond menu samen te stellen.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Een evenwichtig Rainpharma-kookboek kopen

Als je dit Rainpharma-kookboek wilt kopen, wordt het eenvoudig om evenwichtige gerechten klaar te maken in een handomdraai. Wat dacht je van baba ganoush met zadencrackers bij het aperitief of een mocktail van framboos, rozemarijn en citroengras? Om vervolgens te genieten van een luxueus hoofdgerecht van witloof met sint-jacobsvrucht en waterkers? Begin jij ook al te watertanden? Ontdek deze en zoveel andere recepten in MOOI, het Rainpharma-kookboek. Naast dit kookboek van Rainpharma kan je nog andere producten kopen, de Rainpharma-verzorgingsproducten die een toevoeging zijn op je voeding. Daarnaast kan je ook shakes kopen die kunnen dienen als eiwitrijk tussendoortje.

In mijn gezondheidshuis houden we van lekker en gezond eten. Niets is zo gezellig als samen eten. Is zondag bij jullie ook de dag waarop iedereen mee aan tafel schuift? Ontdek wie ik ben en waar ik voor sta en zorg net zoals ik goed voor je lichaam. Want niet alleen verzorg ik mijn lichaam met lekker eten, ook verzorg ik mijn huid met de doucheproducten van Rainpharma. Heb je nog een vraag of wil je heel graag dit Rainpharma-kookboek kopen? Plaats dan je bestelling of neem contact op met mij. Bel naar het nummer +32498 64 12 19.

Koop dit kookboek

bottom of page