top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Rainpharma-shakes kopen

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Wil jij graag Rainpharma-shakes kopen en genieten van een lekker eiwitrijk tussendoortje? Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek heeft ze voor jou in allerlei smaken zoals vanille, passievrucht, chocolade, mango en nog veel meer. Ontdek welke shake jij het lekkerste vindt en plaats je bestelling.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Rainpharma-shakes kopen in poedervorm

De Rainpharma-shakes zijn snel te maken, makkelijk en gezond, en je kan ze bovendien kopen in verschillende smaken. Deze tussendoortjes in poedervorm zijn rijk aan suikers en eiwitten, en hebben een energetische waarde van rond de 110 kcal per portie. Met het eiwitpoeder maak je zelf een eiwitshake door er melk of water aan toe te voegen. Wil jij afvallen, maar wil je ook meer lichaamsbeweging? Bekijk dan mijn lessen en bouw meer kracht op voor een sterker en strakker lichaam dat alles aankan. In mijn gezondheidshuis kan je verschillende producten kopen die jou mentaal en fysiek sterker laten voelen. Naast dat je Rainpharma-shakes kan kopen, verkoop ik ook verzorgingsproducten van Rainpharma die jouw huid langs buiten doen stralen. Een goede, verzorging start met de juiste shakes en supplementen. Laat mij jou begeleiden!

Ga voor jouw favoriete smaak en kies voor dit gezond en vullend tussendoortje. Wil je meer dan alleen de Rainpharma-shakes kopen? Ga dan voor het Smart Nutrition Project om efficiënt af te vallen en merk snel resultaat. Wil je nog andere manieren ontdekken om te kunnen afvallen of wil je een gezondere levensstijl hanteren? Neem daarnaast ook een kijkje in het kookboek MOOI, een receptenboek met gezonde en lekkere recepten. Heb je nog een vraag? Neem contact met mij op. Bel op het nummer +32498 64 12 19 of plaats je bestelling in mijn webshop.

Ontdek mijn shakes

bottom of page