top of page

Algemene Voorwaarden

Zendingen en retourzendingen

 

Transport & Levering

Bestellingen worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden. Je krijgt van ons een trackingnummer waarmee je je pakket online kan opvolgen, zodra we je bestelling hebben afgegeven aan de chauffeur. Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Om het pakket af te leveren is een handtekening nodig. Als je niet vaak thuis bent, geef dan het adres op van een familielid, buurtwinkel of je werkadres. Je kan in je account meerdere adressen opgeven. Bij elke bestelling kan je een gepast afleveradres selecteren. Je kan ook een ondertekende boodschap aan de deurbel hangen voor de chauffeur. Zo kan je hem of haar toestemming geven om het pakket bij de achterdeur te plaatsen of bij de buren af te leveren. Is de eerste aflevering niet gelukt? Dan komt de chauffeur de dag nadien opnieuw bij je langs. Daarna wordt het pakket opnieuw naar ons verzonden en nemen we contact met je op voor verdere instructies.

Verzendkosten

De transportkosten verschillen per land en worden weergegeven in je winkelmandje. We raden je aan je artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Als je meer info wil over verzendtarieven of om het bedrag te kennen vanaf wanneer wij gratis leveren.

 

Verpakking

Je pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Je bestelling wordt goed beschermd verpakt alvorens we deze verzenden. Hiervoor gebruiken we recycleerbare materialen. Glasverpakkingen worden verpakt met sterke beschermingsmaterialen.

 

Retourzendingen

Heb je je bedacht of ben je niet tevreden over de levering? Op sommige goederen die we verkopen is op basis van de Wet Marktpraktijken en Consumentenbescherming geen herroepingsrecht van toepassing. Met name: goederen die snel bederven of met beperkte houdbaarheid; en verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Deze kunnen niet teruggestuurd worden. Enkel wanneer er een gebrek gebleken is bij deze producten, kan een retour aangevraagd worden.Het is belangrijk dat het product in zijn originele staat is. Verzorgingsproducten en voeding kunnen dus niet retour genomen worden. Stuur het product dus niet zomaar terug. Stuur ons dan een mailtje met een duidelijke foto en klacht.

 

Veilige online betaling

Betalingen worden ontvangen door Gezondheidshuisje. Wij aanvaarden betalingen via Paypal, Visa en Mastercard of via bankoverschrijving. Een betaling via bankoverschrijving duurt langer. Je bestelling wordt pas verzonden als het juiste bedrag op onze rekening is overgemaakt.

 

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op! Mail naar gezondheidshuisje(@)gmail.com of bel ons via nummer: +32 (0)498 64 12 19

bottom of page