top of page
Anouschka Delcambe - Gezondheidshuisje
ANOUSCHKA DELCAMBE (1978) | FOODIE & GEPASSIONEERD DOOR GEZONDHEID

Het mooiste compliment? Iemand die zich goed voelt dankzij mijn begeleiding.

Mijn gezondheid was niet altijd optimaal. Ik had verschillende lichamelijke klachten en mijn arts stuurde mij naar diverse diëtisten en specialisten. Ik onderging allerlei onderzoeken en diëten, maar werd nooit op maat begeleid. Men keek meestal alleen naar het probleem zelf en niet naar het volledige gezondheidsplaatje.

Had ik destijds maar iemand die mij begeleidde, zoals ik mijn deelnemers wil begeleiden.

Uit frustratie begon ik zelf heel veel te lezen en te leren over gezondheidsproblemen en gaandeweg leerde ik welke verzorgingsproducten en voedingsmiddelen voor mij werkten en welke niet.

 

Ik voelde mij beter in mijn vel, zat vol energie en besliste om met al die kennis iets te doen; andere mensen gelukkig maken en hen beter in hun vel laten voelen. Zo ontstond stap voor stap het Gezondheidshuisje.

Elke dag bijleren

Ik volgde reeds heel wat opleidingen rond de orthomoleculaire (het nuttigen van natuurlijke voedingsstoffen en het vermijden van schadelijke stoffen) en epigenetische (epigenetica = studie rond wijzigingen in onze genen zonder dat er wijzigingen in de DNA-sequentie plaatsvinden) voedingswetenschap, maar ik vind het belangrijk om elke dag bij te leren.

 

Bij RainPharma begeleidt een klassiek geschoolde arts mij op de voet, zodat ik steeds op de hoogte ben van de verschillende samenstellingen van alle supplementen. Zo weet ik wie welke producten mag gebruiken en welke samenstellingen goed zijn of niet. Ik kan bij deze dokter ook steeds terecht met vragen over bepaalde gezondheidsproblemen.

 

Daarnaast ben ik in opleiding bij het Biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis (BIOK) en volg ik allerlei cursussen rond yoga en psychologie. Ik wil mezelf elke dag verbeteren en mijn brein voortdurend voeden met nieuwe informatie, onderzoeken en wetenschappelijke bewijzen.

Healthy Shake

Begeleiding op maat 

Goed luisteren, is voor mij zeer belangrijk: met welk probleem zit iemand? Op basis hiervan, maak ik een begeleiding op maat en raad ik een aantal zaken aan. 

Mijn doel is om iedereen gezonder te maken en mijn kennis te delen met passie. Dat doe ik als coach, motivator en begeleider.

 

Ik hecht belang aan een nauwe opvolging. Klanten kunnen bij mij gewoon producten aankopen, maar ik haal ontzettend veel energie uit iemand op maat te helpen.

 

Ik sta voor betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Iedereen start met veel enthousiasme, maar volhouden is soms een probleem. Daar help ik actief bij, persoonlijk, betrokken en op elk tempo.

Voeding, beweging, huidverbetering

Een mooi uiterlijk start aan de binnenkant, daarom werk ik in het Gezondheidshuisje zowel rond voeding, beweging als huidverbetering.

Ik ben al meer dan tien jaar stapelgek op HIIT (High Intensity Interval Training) en Bikram Yoga. In de verschillende lessen breng ik je graag naar een hoger niveau door elke keer het beste uit jezelf te halen.

 

Je kan me dagelijks in de keuken terugvinden om allerlei nieuwe gerechten uit te proberen en om lekkere en gezonde combinaties te maken. Op mijn eigen bord vind je vooral groenten of vegetarische alternatieven. Ik eet niet volledig vegan, maar toch vooral plant based.

Iedereen is welkom!

Wil je gezonder leven? Heb je lichamelijke klachten? Zoek je een oplossing voor een huidprobleem? Voel je je niet goed in je vel en wil je hieraan iets doen? Iedereen kan bij mij terecht.

Heb je nood aan een nieuwe levensstijl en een totaalaanpak waarbij je jezelf fitter, gezonder en beter zal voelen én toch lekker kan eten? Ik neem je graag bij de hand

Veel liefs, Anouschka

Wil je graag meer informatie? Lees mijn blog of abonneer je op de nieuwsbrief van het Gezondheidshuisje.

bottom of page