top of page

Huidverbetering

Stralen doe je met een mooie huid!

Happy Beauty Model

CooLifting Beautygun

 

STRALEN OP EEN FEESTJE

Hiervoor raden wij onze CooLifting behandeling in combinatie met onze Cupping gelaatsmassage aan. Dit geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.


Het toestel combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. De Coolifting beautygun is een intense behandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden.

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden en krijgt de dermis voedingsstoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Wil je op langere termijn blijven glowen dan is het aan te raden om een kuur van 8 keer (om de week à twee weken) te nemen.

en iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling naar het Gezondheidshuis te komen. Maak HIER uw afspraak.

Goede huidverzorging start van binnenuit

Maar met de juiste verzorgingsproducten zet je de kroon op het werk.

Welkom bij onze Epigenetische Huidtherapie!

Bent u op zoek naar een revolutionaire aanpak om uw huid te verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als epigenetische huidtherapeut gaan we verder dan traditionele behandelingen door uw huid van binnenuit naar buiten te transformeren. Onze gepersonaliseerde aanpak richt zich op het begrijpen en aanpakken van de onderliggende oorzaken van uw huidproblemen, waardoor we duurzame resultaten kunnen bereiken.

Ben jij schoonheidsspecialiste of huidtherapeut? Check hier hoe wij jouw verder kunnen helpen jouw cliënten nog mooier te maken.

Een van onze meest innovatieve behandelingen is Coolifting. Met behulp van de Coolifting beautygun, die werkt met een krachtige CO2-straal onder zeer lage temperatuur, brengen we diepwerkende stoffen zoals hyaluronzuur, vitamine C peptiden en glycolzuur rechtstreeks op uw huid aan. Deze geavanceerde technologie activeert de fibroblasten in uw huid, ook wel bekend als de collageenfabriekjes, waardoor uw huid onmiddellijk gladder wordt en oppervlakkige droogtelijntjes en rimpels vervagen. Daarnaast wordt de huid helderder en verkleuring vervaagt, met een langdurig verjongend effect bij een kuur.

Maar onze aanpak gaat verder dan alleen externe behandelingen. Met behulp van epigenetica bekijken we de invloed van uw levensstijl, voeding en stress op uw huidgezondheid. Door bewuste keuzes te maken in uw voedingspatroon, effectieve stressmanagementtechnieken toe te passen en aanpassingen te maken in uw levensstijl, kunnen we de genexpressie in uw huid positief beïnvloeden en uw huidconditie verbeteren.

Naast Coolifting en onze holistische aanpak, bieden we ook een scala aan natuurlijke behandelingen aan, waaronder facial cupping en Crystal Peel.

Facelift met Facial Cupping

Facelift met Facial Cupping: Naast onze geavanceerde Coolifting-behandelingen bieden we ook facial cupping aan als een natuurlijke en effectieve manier om stress te verminderen en een facelift-effect te bereiken. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit resulteert in een versteviging van de huid en een vermindering van rimpels. Bovendien kan het vocht onder de ogen worden afgedreven, waardoor eventuele wallen verminderen, vooral als ze worden veroorzaakt door het lymfestelsel. Meer weten over onze cupping sessies voor het lichaam? Check dan onze webstie via DEZE link

Crystal Peel
 

Meer weten over onze Crystal Peel: Een peeling zonder chemische zuren maar met betere resultaten dan een chemische peeling of zelfs een fractional laser. Het bestaat! Met de Crystal Peeling biedt Het Gezondheidshuis een natuurlijk zeer doeltreffend alternatief voor een chemische peeling. De hoofdingrediënten worden immers puur uit de zee geoogst. Deze peeling stimuleert de huidcellen, verwijdert de meest oppervlakkige huidlaag en regenereert nieuwe huidcellen. Zodat jouw huid een energieboost krijgt!

Kortom, met onze combinatie van geavanceerde technologieën zoals Coolifting en natuurlijke behandelingen zoals facial cupping en Crystal Peel, streven we ernaar om uw huid op een holistische manier te transformeren en u een jeugdige uitstraling te geven die van binnenuit straalt. Maak vandaag nog een afspraak om de voordelen zelf te ervaren!

plasma pen ronde kop.jpeg
bottom of page