Huidverbetering

Stralen doe je met een mooie huid!

Happy Beauty Model

CooLifting Beautygun

 

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lifting, en stelt de behoefte aan een facelifting jaren uit.
Het toestel combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. De Coolifting beautygun is een intense behandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden.

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden en krijgt de dermis voedingsstoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Een totale anti-aging kuur met de Coolifting beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren . 

Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling naar het Gezondheidshuis komt. Maak HIER uw afspraak.

De afspraken kunnen vanaf 13 november ingepland worden.

Goede huidverzorging start van binnenuit

Maar met de juiste verzorgingsproducten zet je de kroon op het werk.

Gezondheidshuis kiest bewust voor 100% plantaardig verzorgingsproducten. Zowel voor je gelaat als voor je lichaam.

 

Zo werken we steeds met een eenvoudig stappenplan voor een mooie en stralende huid. Daarmee tover je in zes stapjes, van A tot F, een stralende huid tevoorschijn.

 

De basisproducten zijn in principe geschikt voor alle huidtypes.Wat wil zeggen dat jij als vrouw/man, ook dezelfde producten kan gebruiken als je zoon/dochter want je hoeft geen onderscheid te maken....

Ontdek de huidverzorgingsproducten bij het Gezondheidshuis. Laat jezelf verwennen door Ellen onze visagiste, schoonheidsspecialiste en huidtherapeut en maak HIER een afspraak of boek een leuke privéworkshop of in groep vanaf 6 personen.

Er is een make-up workshop of een gelaatsverzorgings workshop

 

van RainPharma in onze Shop of spring eens binnen bij het Gezondheidshuis.

 

Ik geef je met veel plezier advies op maat van jouw huid.