top of page

Huidverbetering

Stralen doe je met een mooie huid!

Happy Beauty Model

CooLifting Beautygun

 

STRALEN OP EEN FEESTJE

Hiervoor raden wij onze CooLifting behandeling in combinatie met onze Kobido gelaatsmassage aan. Dit geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.


Het toestel combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. De Coolifting beautygun is een intense behandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden.

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden en krijgt de dermis voedingsstoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Wil je op langere termijn blijven glowen dan is het aan te raden om een kuur van 8 keer (om de week à twee weken) te nemen.

en iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling naar het Gezondheidshuis te komen. Maak HIER uw afspraak.

Je geeft de huid een opfrissing voor blijvende resulaten raden we je ons plasma pen behandelingen aan.

EXTRA BIJ TE BOEKEN: wenkbrauwstyling, lashlifting, kleuring met henna van wenkbrauwen en wimpers, microneedling...
Een mooie styling van je wenkbrauwen zorgt meteen voor meer expressie in je gezicht.

Goede huidverzorging start van binnenuit

Maar met de juiste verzorgingsproducten zet je de kroon op het werk.

Gezondheidshuis kiest bewust voor 100% plantaardig verzorgingsproducten. Zowel voor je gelaat als voor je lichaam.

 

Zo werken we steeds met een eenvoudig stappenplan voor een mooie en stralende huid. Daarmee tover je in zes stapjes, van A tot F, een stralende huid tevoorschijn.

 

De basisproducten zijn in principe geschikt voor alle huidtypes.Wat wil zeggen dat jij als vrouw/man, ook dezelfde producten kan gebruiken als je zoon/dochter want je hoeft geen onderscheid te maken....

Ontdek de huidverzorgingsproducten bij het Gezondheidshuis. Laat jezelf verwennen door Anna en door Ellen onze visagiste, schoonheidsspecialiste en huidtherapeut en maak HIER een afspraak of boek een leuke privéworkshop of in groep vanaf 6 personen.

Er is een make-up workshop of een gelaatsverzorgings workshop

 

van RainPharma in onze Shop of spring eens binnen bij het Gezondheidshuis. Ik geef je met veel plezier advies op maat van jouw huid.

Plasma Pen

Huidverstrakking zonder operatie

De revolutionaire plasma-technologie geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking, rimpelvermindering en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen en zelfs zonder aanraking en met een relatief korte hersteltijd. Ideaal indien je een correctie overweegt en weinig hersteltijd wilt inplannen.

De Plasma behandeling werkt enkel oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de onderste huidlaag van de opperhuid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade.

 • Resultaten die men verkrijgt zijn zeer natuurlijk en meteen zichtbaar. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3-6 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit resultaat behoudt men ongeveer 1 à 2 jaar. Dit hangt af van persoon tot persoon.

 • Afhankelijk van de huidoverschot en om het optimale resultaat te verkrijgen is er na 8/10 weken een nabehandeling nodig indien gewenst. Er is een krimppercentage van ongeveer 30%. Dit is natuurlijk afhankelijk van je levensstijl en aanleg.

 • Aantal behandelingen 1 tot 3 keer afhankelijk van de indicatie
   

Prijzen en afspraak

 

Plasma behandelingen worden enkel nog telefonisch geboekt worden. De consultatie kan wel nog online geboekt worden. Wij vragen bij het maken van een afspraak voor de behandeling een voorschot van *50 euro. Je ontvangt ons rekeningnummer bij de afspraak bevestiging. De afspraak is pas geldig indien het voorschot betaald is en dit dient te gebeuren binnen de 3 dagen. Indien we jou betaling niet tijdig ontvangen hebben, wordt je afspraak geannuleerd.

 

 

Voor wat is de behandeling geschikt

 • Verstrakken van bovenste en onderste oogleden en verstrakken van huid op de diverse verslapte huiddelen.

 • Vervagen kraaienpootjes, neusplooi, …

 • wegwerken van kleine oneffenheden of gaatjes in de huid.
   

Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat bij de Plasma Pen je 1 maand voor en 1 maand na de behandeling directe blootstelling aan zon en zonnebank moet vermijden!

Wat kan jij doen voor de behandeling?

 • Anti Aging Powder Collageen supplement innemen 3 maanden voor en na de behandeling

 • Starten met Arnica druppels of korrels te verkrijgen bij drogist of apotheek (dit is een homeopatisch middel tegen zwelling en bloeduitstortingen) en dit 3 dagen voor de behandeling.  

 • Optioneel : starten met vitamine C 1000mg 1 x per dag. Je start hiermee twee weken voor de plasma behandeling.

plasma pen ronde kop.jpeg
WhatsApp Image 2022-04-07 at 10.58.40 AM.jpeg
bottom of page