Yoga lessen

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Zin om mee kracht op te bouwen en te werken aan een strakker lichaam dat alles aankan?

Het Gezondheidshuisje heeft een groot aanbod aan yogalessen, maar wegens corona gaan voorlopig enkel de Yogirya® lessen online door.

Hou jij van Yoga? Hou jij van Crossfit? Hou jij van High Intensity Intervaltraining?

 

Dan is Yogirya® wellicht jouw ding! Yogirya staat voor yogi (= iemand die yoga beoefent) en Girya (= Russisch voor kettlebell)

DEZE LESSEN GAAN DOOR IN ONZE TUIN OF EEN ANDERE LEUKE LOCATIE

Wat kan je verwachten in een yogiryales?

Een opwarming in yoga-stijl op leuke hits. Met opzwepende beats worden je conditie en je spieren serieus op de proef gesteld. Een allround training voor zowel buik, benen, rug- en armspieren waarbij je tijdens één les minimum 600 kcal verbruikt. Na de zware inspanningen is het weer tijd om je lichaam langzaam terug op adem te laten komen met yoga-oefeningen en stretching.

Aanmelding en kosten

Kom gerust een yogasessie proberen. Je schrijft jezelf in voor een les en betaalt deze op voorhand.

Boek via DEZE link je les.

 

Yogirya®

Dinsdag 19:00 uur
Donderdag 19:00 uur
Zondag 09:15 uur

Yogirya® is de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning! Je ervaart het beste van beide werelden in een sessie van slechts 45 minuten. Kom meedoen!

Iedere sessie begint met een Power Yoga gerelateerde warming-up. We warmen de spieren op en maken ons klaar voor de Tabata. In de Tabata is het tijd om jezelf tot het uiterste te drijven! Grijp je kettlebell vast en go!

 

Op deze manier versterken we je spieren en zorgen we voor vetverbranding, maar hoe ziet dit er nu uit?

Één nummer bestaat uit 8 rondes van 20 seconden werken en 10 seconden rust, waarin 2 oefeningen worden afgewisseld. In totaal zijn er 5 nummers, oftewel 20 minuten Tabata waarin het hele lichaam getraind wordt.

Na al dat zweten is het tijd voor een cooling-down. Yin Yoga-gerelateerde oefeningen afsluitend met mindfulness en relaxatie zorgen ervoor dat je weer helemaal kan relaxen.

Na een volledige Yogirya® workout voel jij je weer als herboren!

De lessen zijn heerlijk! Ik voel me zo fijn na elke les en ik merk nu al verschil.

Annemarie - over de online de Yogirya® lessen