top of page

Yogirya - Booty- Relax & Stretch

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Zin om mee kracht op te bouwen en te werken aan een strakker lichaam dat alles aankan? Nood aan rust in jezelf en een lichaam dat soepel kan bewegen?

Dan ben je bij het Gezondheidshuis aan het juiste adres

Kettle Ball - HIIT - Willebroek

Hou jij van Yoga? Hou jij van Crossfit? Hou jij van High Intensity Intervaltraining?

 

Dan is Yogirya® wellicht jouw ding! Yogirya staat voor yogi (= iemand die yoga beoefent) en Girya (= Russisch voor kettlebell)

MEER ENERGIE, EEN STRAKKER LICHAAM, RUST EN BALANS, FITTER

Wat kan je verwachten in onze lessen?

Bij Yogirya gaan we vooral werken aan een strakker, fitter en energieker lichaam. Een opwarming in yoga-stijl op leuke hits. Met opzwepende beats worden je conditie en je spieren serieus op de proef gesteld. Een allround training voor zowel buik, benen, rug- en armspieren waarbij je tijdens één les minimum 600 kcal verbruikt. Na de zware inspanningen is het weer tijd om je lichaam langzaam terug op adem te laten komen met yoga-oefeningen en stretching.

Wil je jouw vetverbranding optimaal stimuleren? En houd je van intervaltrainingen? Dan is HIIT echt iets voor jou. Hiermee stimuleer jij effectief je vetverbranding en verbeter je op een efficiënte manier je sportprestaties. Wat is HIIT nu eigenlijk? Wat doet het met je lichaam? En hoe ziet een HIIT programma eruit?

HIIT wordt vooral gebruikt om af te vallen. Heel veel mensen hebben er al veel goede resultaten mee geboekt.

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Dit is een interval- en cardiotraining, waarbij je intensieve oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen. Zo voer je bijvoorbeeld 45 seconden jumping jacks uit om vervolgens een korte pauze te houden van 30 seconden. Daarna doe je 45 seconden een plank en houd je weer een korte pauze. Interval betekent de (rust)tijd tussen twee oefeningen. In die tijd is jouw intensiteit laag en verzamel je weer wat kracht om er tegenaan te gaan.
 

Wat houdt een Booty Workout les in?

De Booty Workout is voor iedereen die mooie ronde en sterke billen wil. Deze les is een korte workout waar de focus ligt op de billen en de benen. Je gebruikt tijdens de les onder andere elastische bands en gewichtjes voor extra weerstand. Maar: alleen als jij dat wil.

Aanmelding en kosten

Kom gerust een één van onze lessen uitproberen. Je schrijft jezelf in voor een les en betaalt deze op voorhand.

 

De nieuwe lessenreeks start op 14 mei 2024

Een individuele les Yogirya kost €13
Een lessenreeks van 10 lessen kost je €120
Een abonnement voor alle lessen (Yogirya, Full Body en Relax)  10 weken lang kost €267 (ipv €330)

​Een individuele les Full Body training €10

Een individuele les Relax & Stretch kost €10
Een lessenreeks FB kost je €80 (10 lessen)

Een lessenreeks R&S kost je €80 (10 lessen)
Een abonnement voor alle lessen (Yogirya, Full Body en Relax) 10 weken lang kost €267 (ipv €330)

De lessen worden in kleine groepjes gegevens van min 5 personen en max 10 personen


Lessen kunnen individueel geboekt worden of privé tot max 5 personen. De lessen duren 45 minuten


1 p: €50
2 p: €23 p/p
3 tot 4 p: €17 p/p

 

Ik wens meer informatie over de lessen te ontvangen

Yogirya® & HIIT

Yogirya® is de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning! Je ervaart het beste van beide werelden in een sessie van slechts 45 minuten. Kom meedoen!

Iedere sessie begint met een Power Yoga gerelateerde warming-up. We warmen de spieren op en maken ons klaar voor de Tabata. In de Tabata is het tijd om jezelf tot het uiterste te drijven! Grijp je kettlebell vast en go!

 

Op deze manier versterken we je spieren en zorgen we voor vetverbranding, maar hoe ziet dit er nu uit?

Één nummer bestaat uit 8 rondes van 20 seconden werken en 10 seconden rust, waarin 2 oefeningen worden afgewisseld. In totaal zijn er 5 nummers, oftewel 20 minuten Tabata waarin het hele lichaam getraind wordt.

Na al dat zweten is het tijd voor een cooling-down. Yin Yoga-gerelateerde oefeningen afsluitend met mindfulness en relaxatie zorgen ervoor dat je weer helemaal kan relaxen.

Yogirya - HIIT Willebroek

Na een volledige Yogirya® workout voel jij je weer als herboren!

Meer Yogirya les

Full Body

Donderdag 19 u - 19.30 u
 

Een ruime variatie aan verrassende oefeningen, uitgevoerd op meeslepende muziek,  zorgt voor een geweldige training. Omdat je zeer doelgericht te werk gaat, zul je snel resultaat bemerken. De kracht in de benen en billen neemt snel toe en het hele lichaam wordt strakker en gespierder.

Relax & Stretch Facia

Donderdag 19.35 u - 20.15 u
 

Fasciale training is echt geschikt voor iedereen, inclusief beginners en senioren. Fasciale training kan de prestaties van sporters verbeteren en ook zorgen voor meer mobiliteit. De training kan voor en natuurlijk ook na de daadwerkelijke training perfect geïntegreerd worden als warming-up of down-up. Spieren, ligamenten en pezen zijn veerkrachtiger en het risico op verwondingen wordt verminderd door fasciale training.

Fasciae, een essentieel onderdeel van ons lichaam, strekken zich uit van net onder de huid tot diep in het bindweefsel. Ze vormen een flexibel netwerk dat alles met elkaar verbindt. Echter, verschillende factoren zoals veroudering, slechte houdingen, ongezonde voedingsgewoonten, ontstekingen, blessures en degeneratieve aandoeningen kunnen de fasciae aantasten. Dit delicate weefsel kan verstijven en verharden, waarbij watermoleculen kristalliseren en de structuur veranderen als vloeibare honing die uithardt.

Gelukkig zijn fasciae niet onveranderlijk; ze hebben behoefte aan beweging en aanraking. Het zijn levende structuren die reageren op druk, strekking, massage en beweging. Daarom is het belangrijk om ze regelmatig te activeren en te onderhouden, want zoals het gezegde luidt: "gebruik het of verlies het".

Door beweging en stretching kunnen verkleefde fasciae losgemaakt worden, waardoor pijn en degeneratieve processen worden tegengegaan. Fasciatraining speelt hierbij een essentiële rol, omdat het helpt om de fasciae soepel en gezond te houden. Dus, laat je fasciae niet verwaarlozen; geef ze de aandacht en zorg die ze verdienen, en ze zullen je lichaam dankbaar zijn.

Workout

Onze Booty les is geschikt voor iedereen die nét dat beetje extra aandacht wil besteden aan het verstevigen van de been- en bilspieren. Deze groepstraining is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het trainingsniveau, omdat de oefeningen in intensiteit en moeilijkheidsgraad worden opgebouwd. De ruime variatie aan oefeningen en de wisselende energie in de muziek, zorgen voor een ware belevenis tijdens de training.

De lessen zijn heerlijk! Ik voel me zo fijn na elke les en ik merk nu al verschil.

Ilse & Bjorn - over de De Yogirya® lessen

bottom of page