top of page

Yogirya - HIIT & Qigong lessen

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Zin om mee kracht op te bouwen en te werken aan een strakker lichaam dat alles aankan?

Onze HIIT lessen zijn ook 1/1 of per 2 te boeken en wanneer het jou past met een gezonde lunch of gezond diner bij te boeken tot max 5 personen

Kettle Ball - HIIT - Willebroek

Hou jij van Yoga? Hou jij van Crossfit? Hou jij van High Intensity Intervaltraining?

 

Dan is Yogirya® wellicht jouw ding! Yogirya staat voor yogi (= iemand die yoga beoefent) en Girya (= Russisch voor kettlebell)

MEER ENERGIE, EEN STRAKKER LICHAAM, RUST EN BALANS, FITTER

Wat kan je verwachten in onze lessen?

Bij Yogirya gaan we vooral werken aan een strakker, fitter en energieker lichaam. Een opwarming in yoga-stijl op leuke hits. Met opzwepende beats worden je conditie en je spieren serieus op de proef gesteld. Een allround training voor zowel buik, benen, rug- en armspieren waarbij je tijdens één les minimum 600 kcal verbruikt. Na de zware inspanningen is het weer tijd om je lichaam langzaam terug op adem te laten komen met yoga-oefeningen en stretching.

Wil je jouw vetverbranding optimaal stimuleren? En houd je van intervaltrainingen? Dan is HIIT echt iets voor jou. Hiermee stimuleer jij effectief je vetverbranding en verbeter je op een efficiënte manier je sportprestaties. Wat is HIIT nu eigenlijk? Wat doet het met je lichaam? En hoe ziet een HIIT programma eruit?

HIIT wordt vooral gebruikt om af te vallen. Heel veel mensen hebben er al veel goede resultaten mee geboekt.

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Dit is een interval- en cardiotraining, waarbij je intensieve oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen. Zo voer je bijvoorbeeld 45 seconden jumping jacks uit om vervolgens een korte pauze te houden van 30 seconden. Daarna doe je 45 seconden een plank en houd je weer een korte pauze. Interval betekent de (rust)tijd tussen twee oefeningen. In die tijd is jouw intensiteit laag en verzamel je weer wat kracht om er tegenaan te gaan.

Bij de Qicong gaan we vooral werken aan balans, rust en een juiste ademhaling.Volgens diverse studies kan het heilzaam werken op verschillende vlakken. Zo kan het ontspanning bevorderen, je prestaties verbeteren en een gevoel van welzijn bevorderen. Leeftijd speelt hierin geen rol!

Aanmelding en kosten

Kom gerust een Yogirya of een Qicong les uitproberen. Je schrijft jezelf in voor een les en betaalt deze op voorhand. Een individuele les kost €12 en een 10-beurtenkaart kost je €110

HIIT training wordt in kleine groepjes gegevens van min 5 personen en max 10 personen

HIIT lessen kunnen individueel geboekt worden of privé tot max 5 personen. De lessen duren 45 minuten

1 p: €45

2 p: €23 p/p
3 tot 6 p: €12 p/p

Ik wens meer informatie over de lessen te ontvangen

Yogirya® & HIIT

Yogirya® is de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning! Je ervaart het beste van beide werelden in een sessie van slechts 45 minuten. Kom meedoen!

Iedere sessie begint met een Power Yoga gerelateerde warming-up. We warmen de spieren op en maken ons klaar voor de Tabata. In de Tabata is het tijd om jezelf tot het uiterste te drijven! Grijp je kettlebell vast en go!

 

Op deze manier versterken we je spieren en zorgen we voor vetverbranding, maar hoe ziet dit er nu uit?

Één nummer bestaat uit 8 rondes van 20 seconden werken en 10 seconden rust, waarin 2 oefeningen worden afgewisseld. In totaal zijn er 5 nummers, oftewel 20 minuten Tabata waarin het hele lichaam getraind wordt.

Na al dat zweten is het tijd voor een cooling-down. Yin Yoga-gerelateerde oefeningen afsluitend met mindfulness en relaxatie zorgen ervoor dat je weer helemaal kan relaxen.

Yogirya - HIIT Willebroek

Na een volledige Yogirya® workout voel jij je weer als herboren!

Meer Yogirya les

Qi Gong - Qigong

Dinsdag 20:00u
 

Qi gong, ook wel chi kung genoemd, is een eeuwenoude Chinese leer. Het woord ‘qigong’ staat voor “de kunst van het cultiveren van levensenergie en het harmonieuze circuleren hiervan door je lichaam heen.” Het omvat dan ook veel verschillende technieken die je geest, je lichaam en je ademhaling combineren.

Bij deze oefeningen worden trage, geplande bewegingen, ademhalingsoefeningen en concentratie gecombineerd. Hierbij is het de bedoeling dat je een aantal precieze bewegingen herhaaldelijk uitvoert. Deze bewegingen zijn bedoeld om je gezondheid te bevorderen op elk mogelijk niveau. Sterker nog, als je dit regelmatig doet, kun je een aantal positieve effecten direct ervaren.

Qi gong behaalt zijn positieve, gezonde resultaten door middel van een aantal simpele bewegingen. Het moedigt je aan om een ontspannen staat van bewustzijn te betreden. Ook worden bepaalde ademhalingstechnieken ingezet naast de verschillende bewegingen en poses.

 

frank hilte Qicong leraar

Na een volledige Qicong voel jij je weer als herboren!

De lessen zijn heerlijk! Ik voel me zo fijn na elke les en ik merk nu al verschil.

Ilse & Bjorn - over de De Yogirya® lessen

bottom of page