top of page

Wat onze deelnemers zeggen

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

Bekijk de ervaringenvideo's en lees de reviews verderdoor

All Videos

All Videos

All Videos
Video zoeken...
Review Annick

Review Annick

02:32
Video afspelen
Review Anja

Review Anja

03:44
Video afspelen
Videoleap-70CBD62A-CE7A-4EBB-9047-B7733B4BC6EA

Videoleap-70CBD62A-CE7A-4EBB-9047-B7733B4BC6EA

02:31
Video afspelen

Lees de uitgebreide ervaringen.

Hey Annouschka,

Wil je nogmaals bedanken voor je aanhoudende ondersteuning!

Mijn verhaal bij het gezondheidshuisje startte 3 jaar geleden. Initieel op zoek naar een manier om mijn gewichtstoename onder controle te houden. Eerst gestart met een rainpharma balance programma. Tijdens corona deed ik vervolgens een detox, wat ervoor zorgde dat een levenswijze met pure en natuurlijke voeding voor me open ging. Ik voelde me gezonder, meer energie en bovendien viel ik ook 20kg af! Ik voelde me super in mijn vel! Ook de yogirya sessies zijn sindsdien een vaste waarde in mijn werkprogramma en iets waar ik steeds naar uit kijk.
Toen ik na Corona opnieuw dreigde in de oude routines te vervallen, kwam ik ook stilletjes aan opnieuw een beetje bij wat me deed zoeken naar een effectief gezonde levensstijl op lange termijn. De 21dagen challenge deed me opnieuw ervaren wat het effect van bepaalde voedingstoffen op mijn energierijk, spijsvertering en suikerspiegel is. De cupping sessies lieten me dit ook bijkomende fysiek ervaren.  Ik voel me sindsdien mentaal en fysiek veel sterker en gezonder. Ik heb echt het gevoel dat dit iets is wat ik effectief voor altijd kan toepassen en gewoon niet meer anders wil.

Ik dank Anouschka voor haar blijvende steun!
Ze blijft steeds zoeken naar iets wat voor jou specifiek kan werken en staat steeds open voor hulp en bijkomende uitleg.

Veel liefs,

An

Wat het 21 dagen traject al niet doet met je lichaam en geest...

 

Ik voelde mij al hele tijd niet goed. Mijn metabolisme werkte niet hoe het moest, kon slecht naar toilet gaan, had continu vermoeidheidsdipjes, weinig energie, slecht slapen... Ik had al vanalles geprobeerd, maar ondanks alles bleef ik stilaan in gewicht bijkomen en voelde ik mij niet gezond in lichaam en geest.

 

Toen ben ik ten rade gegaan bij Anouschka. Zij stelde mij voor om eerst het 21dagen traject te volgen om te zien wat dit al teweeg bracht bij mij. En ongelooflijk... ik voel mij al heel anders!!  

 

Je kan het niet echt omschrijven als een dieet. Je mag eigelijk veel eten, enkel bepaalde dingen weglaten. En wat zijn nu 21 dagen in een mensenleven om dit niet even vol te houden!?  Zeker als je bekijkt wat het allemaal met je doet op zo'n korte tijd:

* Mijn darmen zijn veel rustiger. Ik ben zelfs gestopt met het nemen van medicatie om mijn darmen kalm te houden van spasmen en krampen. 

* ik kan al veel beter en meer op regelmaat naar toilet gaan

* ik heb zo geen zwaar opgeblazen gevoel meer

* ik slaap veel beter door

* ik heb zo geen zware vermoeidheidsmomenten meer

* ik voel mij energieker 

* ik heb terug zin om aan mezelf te denken en voor mezelf te zorgen... zelf te shinen

* mijn huid ziet er zelfs al stralender uit

* geen aanvallen van zware hoofdpijn meer

*.....

 

Gecombineerd met enkele cuppingsessies deed het wonderen. De cuppingsessies bevorderden het proces om de werking van mijn lichaam te resetten en mijn metabolisme terug op gang te krijgen. Niet alleen lichamelijk  maar ook emotioneel bracht dit veel teweeg. Alle opgekropte emoties en frustraties kwamen los. Ik heb veel geweend, alles moest eruit! Maar mijn hoofd is nu veel lichter en ik kan terug beter alles relativeren.

 

Alles bij elkaar gaven deze 21 dagen mijn eigen "IK" stilaan terug. Iets mooiers kan je niet hebben... toch?!

 

Ik ga alleszins nog verder werken aan mezelf op de manier die dit traject je stap per stap aanleert. Ik ga het stilaan nog verder proberen optimaliseren, zien hoe het nog meer in mijn gezinsleven past, op zoek gaan naar lekkere gerechten die bij deze nieuwe manier van eten perfect aansluiten, ... Ik ben dus zeker gemotiveerd om hiermee verder te gaan, stap per stap, en op mijn eigen tempo.

 

Samen met de hulp van Anouschka is het gemakkelijker om vol te houden. Je kan tegen haar alles kwijt. Zij is je steun en toeverlaat in dit proces, en biedt je een luisterend oor. Bedankt Anouschka om mij te helpen mezelf terug te vinden!

An

Na ettelijke jaren van gevecht met mijn gewicht en nooit een bevredigend resultaat te behalen, besloot ik het een laatste kans te geven met Anouschka van het Gezondheidshuisje.

Ik ben nooit echt slank geweest, eerder aan de mollige kant, thuis opgevoed met ‘kloeke’ kost en heel veel koekjes én weinig beweiging. Als jonge puber kreeg ik een groeischeut waardoor ik me even wel slank genoeg voelde, al duurde dat maar even.

Met de eerste bevalling (ondertussen 22 jaar geleden) kwam ik 25 kilo bij waarvan er amper 3-4 afgingen nadien.

Met de tweede bevalling (18 jaar geleden), kwam nog eens 10 kilo bij waarvan er wederom slechts een paar afgingen nadien Ik geef toe, ik was/ben een Bourgondiër. Ik at graag en veel als het mij smaakte.... En toch dat gewicht... die kilo’s... ik volgde tig diëten, duwde de meest wansmakelijke shakes door mijn keel en ging zelfs langs bij een diëtiste. Telkens ontbrak het mij zeer snel aan discipline, motivatie en goesting.  Waardoor ik verviel in het gekende jo-jo effect. Kleren passen was een hel, ik kwam telkens in het hokje met kleren die veel te klein waren, want in mijn hoofd maakte ik me wijs dat ik er toch wel in kon zeker. Ik voelde me slechter en slechter, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal.

Begin dit jaar zei ik zelf stop. Zo kon het niet verder. Ik was + 50 geworden en diende dringend iets te doen. Ik ging op mijn eentje letten op mijn voeding, ging meer water drinken en ging sporten.

Ik hield het toch 4 maanden vol... We zaten net door de eerste lockdown heen en ik had er toch al iets van 5kilo afgekregen. Maar het was niet genoeg voor mij want ik dreigde weer op te geven. Tot die bewuste dag eind april dat ik bij Anouschka terechtkwam. ‘k weet het nog goed  :  Down door de voorbije (eerste lockdown), werkloze zelfstandige want klanten waren gesloten, onzeker, té dik, teveel van alles last – knieën, heupen, rug, maag,...

Of ik misschien de Detox box wou proberen. Ze was overtuigd dat het zou werken. Ze snapte mij. Ze luisterde naar mij. Ik wou diep in mezelf in wenen uitbarsten omdat ik voelde dat ik eindelijk iemand gevonden had die me niet uit de hoogte onmiddellijk dwingend zei dat ze wist wat er scheelde en dat we allemaal snel zouden wegwerken. Thuisgekomen stuurde ik haar een berichtje met de melding dat ik het kans wou geven.

Op 28 april nam ik onbewust de weg naar een gezonder leven.  4 maanden lang zou ik zeer strikt detoxen. Geen zijsprongetjes en wat voelde ik me goed. Ik wandelde 100km in 3 dagen, volgde 2x per week de Yogiriya bij Anouschka, dronk eindelijk mijn 2 liter Héparwater per dag en sliep goed.

Vandaag is er in totaal 19 kilo af. Na een 4-tal maandjes van halve detox – 80/20 regel ga ik de laatste sprint in voor de -20 kilo in 2020. En misschien ga ik in 2021 nog even door voor de laatste 2,5 kilo.

Ik weet één ding : zonder Anouschka zou het mij niet gelukt zijn. Ze zegt altijd ‘je hebt het zelf gedaan’. Dat is waar. Echter zonder haar steun, opvolging, expertise, kennis én toewijding zou het mij nooit gelukt zijn.

Dus wil je terug een gezond lichaam, neem dan zeker contact op met Anouschka en ga even samenzitten. Het komt goed.

Liefs, Bie

Graag wil ik jou bedanken voor de begeleiding die ik de afgelopen drie weken al non stop heb mogen ontvangen.

 

Ik ben in dit verhaal gestapt vanuit de idee dat een detox zeker geen kwaad kon. Immers, het laatste jaar waren er enkele kilo’s bijgekomen nadat ik de teugels een beetje liet vieren na een eerdere strikte periode. De eerder geskypte koolhydraten kwamen terug op het menu en dat liet zich enkele maanden nadien alweer merken.

 

Zonder het goed en wel te beseffen ben ik nu al drie weken ver met detoxen, en goed op weg naar mijn streefgewicht.

 

Gewicht is één zaak, maar wat je mij vooral hebt bijgebracht is dat in het gros van de (bewerkte) voedingsmiddelen veel rommel (palmolie, bloem, bewaarmiddelen,...) zit en dat gezonde voeding begint bij gezonde voedingsmiddelen! Dat we via de whats app groep onze etiketten van (slechte) kokosmelk en balsamico azijn konden tonen, zodat je ons kon vertellen of deze vol suiker zat of niet, heeft mij enorm goed geholpen, alsook dat we via jou de gezonde alternatieven konden aankopen. Dit belangrijk inzicht neem ik vanaf nu altijd mee!

 

Ook de heerlijke gerechtjes die je deelde in de whats app groep hebben mij al enorm geïnspireerd. Gezond eten heeft daardoor niets te maken met voeding afwegen, punten tellen of jezelf beperkingen opleggen die toch niet vol te houden zijn, maar wel met jezelf te verwennen met een bordje gezond.

 

De supplementen en shakes hebben zeker ook een grote meerwaarde. In de zoom-sessie heb je ons het waarom ervan goed uitgelegd, alsook waarom we bijvoorbeeld ’s morgens wel fruit kunnen verorberen maar ’s namiddags of ’s avonds niet meer. Of waarom we de dag starten met citroenwater, en veel meer dingen. Ik voel zeer goed aan dat je weet waarover je spreekt en dat je goed opgeleid bent. De shakes zorgen ervoor dat ik geen nood heb aan (ongezonde) tussendoortjes (en ze zijn best lekker).

 

Na elke detox-week heb ik een bijkomende focus gelegd. De eerste week heb ik de detox volbracht en ging mijn aandacht naar de gezonde voeding. Vanaf de tweede week ben ik de aandacht bijkomend gaan vestigen op beweging, en vanaf de derde week bijkomend op regelmaat. De corona-periode maakte het redelijk makkelijk om deze bijkomende focussen te kunnen leggen. De jogyria oefeningen die ik via jou leerde, neem ik ook mee naar de verdere toekomst.

 

Kortom, op enkele dagen tijd heb je mijn volledige voedingspatroon op een zeer natuurlijke manier kunnen omturnen op een manier die enkel gezondheidsvoordelen biedt. Ik hoop hier in de toekomst verder mee te kunnen gaan. Nog een drietal kilo en dan “hop” naar de stabilisatiefase! Indien ik nadien opnieuw zou bijkomen, dan zal ik zeker een tussentijdse detoxweek inlassen, om het niet uit de hand te laten lopen.

 

Dank je!

Bijna 2 weken terug ben ik op aanraden van Ilse laaiend enthousiast begonnen met het Detox programma.

Ik ben een sportief Duracell batterijtje van bijna 43 die bewuster wil leren omgaan met eten en vooral goed voor haarzelf wil zorgen.

Na reeds 23kg af te vallen op 1 jaar tijd is het bij ook de bedoeling om de laatste 4kg er nog af te krijgen. Dit is wel niet het hoofddoel geweest, ik wil me vooral energiek en goed in mijn vel voelen.

Na de eerste ZOOM meeting wist ik dat ik bij jou aan het juiste adres zat. De tijd en energie die je in onze begeleiding steekt is enorm! Je bent altijd bereikbaar voor raad en daad en zal ons steeds aanmoedigen en oppeppen wanneer we het even moeilijk hebben.

Je enthousiasme is super aanstekelijk!

Ondertussen ben ik 1,5kg afgevallen en begin morgen aan de derde week.

Vooral de eerste week was even zoeken en was best wel pittig maar nu wordt het meer en meer een gewoonte en moet ik er zelfs niet echt meer bij nadenken.

De uitdaging voor mij blijft het vermijden van lekkere taartjes of hartelijkheden zoals chipjes , maar je levert ons genoeg alternatieven zodat we niet het gevoel hebben om constant nee te moeten zeggen en op dieet te gaan.

 

Dus lieve Anouschka, een hele dikke merci om ons mee te nemen in je verhaal en ons mee te nemen naar een gezond lichaam en geest!

 

Jij bent hier de Topper!

Je bent een: V

Je leeftijd is: 36 jaar 

 

Je bent gestart omdat: Detox + gewicht verliezen

Welk doel had je voor ogen en heb je dat tot hiertoe bereikt?: ik was al even bezig met een dieet, maar worstelde steeds met het feit van te weinig tijd. Waardoor het vaak resulteerde is te weinig en te ongezond eten. Met de Detox wou ik graag alles eens resetten en wat zaken leren van wat eenvoudig natuurlijk eten is.

 

Hoe lang was je van plan om het vol te houden en hoe lang ben je ondertussen bezig: 1 week en ben er nu 2 bezig en kan/wil gerust nog even verder gaan.

 

Hoe waren je eerste 3 dagen: – 1 ste week  - erna: eerste 3 dagen had ik beetje last van hoofdpijn en minder energie, maar na week 1 had ik echt veel energie en voelde me super

 

Hoe was je manier van eten voordien en hoe zal je wat je hebt geleerd ook doortrekken naar de toekomst: ik heb heel wat nieuwe zaken geprobeerd en ook ondervonden dat gezond eten niet veel tijd moet vragen en super lekker is. Ik werk nog steeds niet met een plan, maar mijn ijskast zit vol met lekkere gezonde dingen en elke dag tover ik er iets lekkers mee klaar afhankelijk van waar ik zin in heb. Zo heb ik al heerlijke dingen gegeten en nog geen 2 keer hetzelfde.

 

Is het direct toepasbaar wat ik je heb uitgelegd: ja, je was ook steeds beschikbaar voor vragen en tips.

 

Zal je dit meermaals per jaar (2 tot 3 x) doen om je lichaam af en toe eens een goed reiniging te geven bv na de kerstperiode, voor een vakantie…

Het lijkt me inderdaad goed om dit 2 keer per jaar te doen. Eenmaal in zomerperiode en 1 keer na de feestdagen.

 

Wat vond je van mijn opvolging, mijn informatie enzovoort?

Heel goed! Je geeft ons echt een kijk in je leven en je enthousiasme en drive werkt aanstekelijk. Je geeft ook veel tips, maar iedereen kan het voor zichzelf invullen. Vind het super leuk en vind het vooral ook heel leuk hoe ik me nu voel. Super hard bedankt voor de vele tijd die je er in steekt!

 

Dank je Anouschka!

Hallo, ik ben Sylvia een jonge dynamische vrouw van bijna 42 lentes jong (van geest dan toch). 3 weken geleden ben ik gestart omdat ik, nadat ik covid19 positief ben geweest (inclusief ziekenhuisopname, voor extra opvolging gezien mijn longproblematie en toediening zuurstof), mijn lichaam de nodige ingrediënten en basis wou geven om mijn herstel te kunnen optimaliseren. Behalve mijn longproblematiek ondervind ik ook darmklachten en ben ik gevoelig aan ontstekingen (scheenbeenvliesontsteking, tenniselleboog, slijmbeursinfectie pols, tandvlees zijn allemaal de revue gepasseerd - you name it, I have it).

Aanvankelijk was ik van plan niet langer dan 1 week te detox'en, maar aangezien bij mij alles trager op gang is gekomen was ik nieuwsgierig naar de volgende week... Ondertussen kan ik wel zeggen veel meer energie te hebben! 

Bovendien helpt ook de groepsdynamiek die tussen de verschillende deelnemers heerst. We ondergaan allemaal dezelfde struggles, maar ondanks dat het nooit een goed moment is om goede eet/leefgewoontes na te streven deze periode was mijns inziens welgekomen.

Gewichtsverlies was zeker niet mijn doel, maar eerlijk is eerlijk, heel erg leuk meegenomen natuurlijk. Als je al meer dan een 1 jaar stilligt op sportief vlak wegens een sportblessure met polsoperatie afgelopen januari tot gevolg, in combinatie met een gezonde appetijt dan kom ik snel aan. Vandaar dat ik nu ook blijf doorgaan met mijn nieuwe eetgewoontes. Eetgewoontes die ik inmiddels al vanzelfsprekende ervaar en bovendien ook leuk vind om na te streven.

Ik heb mij heel snel aan de leefwereld van Anouschka kunnen aanpassen en ben zelf ook overtuigd en creatief aan de slag gegaan. De bewustwording van opname suikers deden mijn ogen open gaan.

Persoonlijk heb ik heel weinig last ondervonden qua hoofdpijn en dergelijke. Symptomen als vermoeidheid en constipatie hebben eerder met mijn voorgeschiedenis te maken, maar wel heel fijn dat ook daar Anouschka steeds een suggestie of oplossing aanreikt.

Ik ben behoorlijk "zwart/wit" of "alles of niets" dus als ik iets onderneem is het voor de volle 100%. Mijn engagement is dus heel groot, ook wat dit traject betreft.

De informatie in het begin was behoorlijk overdonderend, maar zodra gestart wordt het allemaal heel snel duidelijk. De dynamiek in de whatsapp groep is super, maar bijzonder chaotisch vind ik persoonlijk. Ik snap dat mensen die niet de ganse dag tijd hebben om de groep te volgen het bos-door-de-bomen niet meer zien.

Wat de opvolging betreft, helemaal niets op aan te merken tenzij alleen maar LOF!

Ik ga enthousiast verder.... dankbaar dat ik mee ben ingestapt... op lange termijn geen 1 op 1 begeleiding, maar indien mogelijk aanwezig blijven in de groep, graag!

 

Dankjewel Anouschka! XxX

Ik ben vooral gestart voor gewichtsverlies ik worstel al een jaar met morgen begin ik .. dag later niks.

Nu met het te volgen op Sociaal media heb ik de knoop doorgehakt kom we proberen het 

Moet zeggen nooit gedacht ik de klik terug kon maken, is al heel mijn leven een strijd, ooit goed gegaan -30kg maar na de zwangerschap volledig laten gaan, elke dag is anders, ik heb wel eens een snoepje genomen maar de laatste dagen niet meer, s avonds heb ik zo een voldaan gevoel ik niet veel meer eet.

Nu verschiet ik van mezelf drink al bijna 2 weken geen alcohol of zero mensen die mij kennen gaan dat nooit geloven, zelf mijn zoon zegt steeds amai Waw mama ... 

Ik mis het niet totaal niet 

Maak zelfs frietjes voor de andere maar ik maak het voor mezelf ook aangenaam, er is zoveel lekkers wat ik nooit deed maakte ook nooit tijd om te eten, wat ik nu wel besef van te eten ... 

ik ben nu 10 dagen ver en

3kg kwijt ik ga zeker verder met de nodige hulp steun van jou, ben wel niet zo streng als jij  ik heb bepaalde behoeftes wel nodig om het vol te houden.

Het is soms druk id chat maar vroeg of laat neem ik de tijd om alles te lezen, heb er al veel uit geleerd en nu volhouden ...

Bedankt voor alles 

Na mijn 1,5 week detox kan ik je zeggen dat ik 2,8 kg kwijt gespeeld ben (wat niet mijn doel was maar wel mooi meegenomen ). Voor mij was de detox het belangrijkste.

Ik heb echt enorm veel last van constipatie tot bloedens toe. Nu kan ik iets regelmatiger al gaan om de 2 dagen wat voor mij al een grotere verbetering is. Ik drink nochthans nu toch zeker 2 liter water en nog een aantal tasjes thee, waaronder matcha kamille en groene thee.  

Ik voel me ook sinds 2 dagen veel energieker en slaap ook weer terug beter.

Na dinsdag ga ik wel wat afbouwen. Maar ga zeker gebruik maken van alle tips die je gaf. Zoals glas met lauw water en citroen is echt wel een blijver en natuurlijk het fruit in de voormiddag eten ipv namiddag of s avonds.

Ik hoop dat ondertussen de plak van mn darmen is en dat het nog beter gaat worden na het weekend. Altijd een moeilijke periode omdat Danny dan frietjes eet, chips, chinees, koffiekoeken. Ja echt ongezonde dingen, maar wel lekker. 

Omdat ik door de week altijd gezond kook [Sandra Bekkari, Pascal Naessens of Healthy Celine ) vandaar dat hij vindt dat in t weekend de rem eraf mag. Het meeste dat ik mis is pasta. Ben een echte pasta eter en de konjac is wel een alternatief maar niet voor altijd.

 

De dames in de groep zijn heel inspirerend en dat allemaal dankzij jouw toewijding.

 

Ongelooflijk hoeveel tips en tricks je geeft en iedereen bijstaat met gepaste antwoorden. Je bent een Toppertje. Maar dat wist ik al langer.

Ik zou het iedereen aanraden om het te doen de Detox en ik ga dat zelf opnieuw doen voor de winterperiode.

 

Ik wil je super hard bedanken alvast voor alle tijd en energie die je erin steekt. En ook aan de ladies (zoals ik) die niet actief deelnemen aan de groepsgesprekken vraag je toch steeds hoe het gaat en of ze vragen of ondersteuning nodig hebben. Een betere coach/ begeleiding kan je niet hebben. 

 

Je bent geweldig en inspirerend, doe zo verder.

 

Heel veel liefs en een heel dikke knuffel.

—  Kim

Mijn naam is ‘van Osta Ilse’.

Moeder van twee kinderen van 11 en 9 jaar.

Ik werk als kapster in Willebroek.

Waar ik ook woon samen met mijn lieftallige man Bjorn.

Ik was al een tijdje aan het denken op welke gezonde  manier ik mijn lichaam het best kon detoxen.

 

Toen Anouschka Delcambe van ‘Het gezondheidshuisje op de proppen kwam met een detox-kuur van Reinpharma.

Ik heb daar wat extra informatie bij haar over gevraagd.

En ik was verkocht.

 

Anouschka had een groep aangemaakt via whatsapp waar al de personen zich konden aanmelden die mee in het avontuur wilden stappen.

Zowel mensen die extra gewicht wouden verliezen als mensen zoals ik die enkel wouden detoxen.

 

We zijn gestart op een dinsdag.

Zeven volle dagen gingen we samen met de groep het avontuur aan van supplementen en gezonde voeding.

 

Door de super goede begeleiding en steun van Anouschka.

En ook onderling van de andere personen in de groep.

Was ik er in geslaagd om mijn week zonder nog maar 1 keer te zondigen te volbrengen.

 

Anouschka geeft u zoveel moed en hulp.

Ook met steeds het beantwoorden van vragen over eten wat mag en niet mag.

Dat je zo door die 7 dagen bent.

 

Hoe ik terugkijk op mijn week detox is samengevat in 1 woord,BLIJ!

 

Blij om mijn lichaam gereinigd te hebben van de slechte stoffen in mijn lichaam.

De goede stoffen binnen te laten.

Mijn opgeblazen gevoel te laten verdwijnen.

Een huid hebben die niet meer trekt van droogte.

Ook een zachte huid, met veel minder cellulitis.

En toch ook een kilo kwijt, puur afvalstoffen!

 

En waar ik het moeilijk mee gehad heb (enkel de twee eerste dagen).

Is dat mijn lichaam moest wennen aan de hoeveelheid water dat we moesten drinken.

En ook de Shake was voor mij wennen.

Organiseren, eerste dag was mijn er in mijn keuken precies een bom ontploft.

Maar dat hebben we snel anders aangepakt door op voorhand al mijn voorbereidingen te maken.

 

Dus zou zeggen aan al de personen die nu nog een beetje zouden twijfelen.

Dat is echt niet nodig.

Uw lichaam en geest passen zich zo snel aan dat je zo bij dag 7 bent.

Of zelfs een week of meer verder blijft doen zoals vele in onze groep.

 

Ik kijk er in ieder geval met een goed gevoel op terug.

En neem vele nieuwe dingen mee naar mijn dagelijks leven.

 

Met dank aan Anouschka Delcambe en het gezondheidshuisje.

bottom of page