top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Sibo - Darmtraject

  • 13stappen

Over

Welkom bij ons darmtraject! Ik ben verheugd om je hier te verwelkomen en je te begeleiden op je reis naar een gezondere levensstijl. Als therapeut begrijp ik maar al te goed hoe uitdagend darmproblemen kunnen zijn, omdat ik zelf ook met vergelijkbare problemen heb geworsteld. Maar weet je, die ervaring heeft me juist gemotiveerd om anderen te helpen. Bij dit traject gaan we verder dan alleen voeding. We richten ons op het creëren van een holistische benadering, waarbij we zowel het lichaam als het brein betrekken. Want zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, zijn de beweging van je darmen, lichaamsbeweging en stress nauw met elkaar verbonden. Het is essentieel om voldoende beweging te krijgen en je stressniveaus te verminderen. Dit kunnen we op verschillende manieren bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het beoefenen van yoga, wandelen in de natuur, fietsen door prachtige landschappen, pilates of Tai Chi. Het belangrijkste is dat je iets doet waar je van geniet en wat je in beweging brengt, want dat zal het beste voor je werken! Tijdens dit traject zullen we samenwerken om een persoonlijk plan op te stellen dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen. We zullen je ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten en het aanleren van technieken om stress te verminderen. Je staat er niet alleen voor; ik zal er zijn om je te begeleiden en te inspireren op deze reis. Nogmaals, welkom bij ons darmtraject. Laten we samen werken aan het creëren van een gezonde levensstijl

Je kunt ook via de mobiele app deelnemen aan dit programma.

Prijs

Gratis

Delen

Ben je al deelnemer? Inloggen

bottom of page