top of page

za 20 jan

|

Willebroek

7 Stappen naar een betere gezondheid - Workshop 2

Welkom bij "In 7 Stappen naar een Betere Gezondheid"! Op ontdekkingsreis met behulp van onze Holigoscan en gerichte stappen naar een fittere en gezondere jij!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
7 Stappen naar een betere gezondheid - Workshop 2
7 Stappen naar een betere gezondheid - Workshop 2

Tijd en locatie

20 jan 2024, 10:00 – 13:00

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Gasten

Over het evenement

Ben je op zoek naar een krachtige start van 2024 op het gebied van gezondheid? Goed nieuws! Onze gratis workshop "7 Stappen naar een Betere Gezondheid" biedt jou alle inzichten en tools die je nodig hebt!

✨ Wat staat je te wachten?

Tijdens deze interactieve voormiddag ontrafelen we de geheimen van welzijn. Leer eenvoudige stappen om je gezondheid te verbeteren en ontdek hoe je stralend door het leven kunt gaan.

🔍 Optionele Holigoscan Ervaring!

Voor deelnemers van de gratis workshop is er een exclusieve kans om de Holigoscan te ervaren. Dit is een optionele test waarbij we diep inzicht krijgen in je gezondheid op het niveau van mineralen, sporenelementen, zware metalen, vetverwerking, koolhydraatmetabolisme en detoxificatie.

💡 Waarom de Holigoscan?

De Holigoscan biedt gepersonaliseerde inzichten in jouw gezondheid, waardoor je gerichte stappen kunt zetten naar welzijn. Het is geen verplichting, maar een kans voor diepgaand begrip.

🍹 Gratis Workshop + Optionele Holigoscan + Hapje & Drankje!

Een gezonde boost voor zowel lichaam als geest!

📅 Datum en Tijd: op 6/01 en 20/01

📍 Locatie: Anouschka's Gezondheidshuis - Groene Laan 14 te Willebroek

🚀 Reserveer Jouw Plek!

Laat ons weten dat je erbij bent door simpelweg een ticket te bestellen via onze site en de ticketlink

We kunnen niet wachten om deze dag vol wellness met jou te delen!

1️⃣ Boost Je Energie: Ontdek krachtige manieren om je innerlijke energie te activeren en het vuur in jezelf weer te laten branden.

2️⃣ Stress en Slaap Optimaliseren: Ontwikkel praktische gewoonten om stress te verminderen en slaapkwaliteit te verbeteren.

3️⃣ Darmfunctie in Balans: Geef je spijsvertering de aandacht die het verdient, want een gezonde darm vormt de basis voor welzijn.

4️⃣ Zuurgraad Uit Je Lichaam: Doe afstand van overtollige zuurgraad en herstel de balans, zodat je je weer licht en veerkrachtig voelt.

5️⃣ Aanpakken van Oxidatieve Stress: Bescherm je cellen tegen oxidatieve stress met eenvoudige, effectieve strategieën voor een sterke verdediging.

6️⃣ Detoxificatie Reboot: Geef je lichaam een reset met een doeltreffende detox, zodat je van binnen fris en vernieuwd bent.

7️⃣ Essentiële Voedingsstoffen Aanvullen: Vul eventuele tekorten aan met belangrijke voedingsstoffen om je lichaam te ondersteunen op zijn pad naar herstel. Dankzij onze tests kunnen we precies bepalen welke voedingsstoffen je nodig hebt.

Schrijf je in en laat je testen! 

3 mogelijkheden : 

Met een korting tot wel €60 als je vandaag jouw ticket al boekt en als eerste een afspraak in onze drukbezetten agenda voor de 1 ste 5 inschrijvingen.

Met een korting tot wel €14 als je vandaag jouw ticket boekt. 

Gratis ticket enkel voor informatie.

Mogelijkheid om in 3 x te betalen.

Holigoscan en Cardi Check : Deze stappen zijn jouw kompas naar een nieuwe fase van welzijn, en met ons geavanceerde testtoestel gaan we samen de specifieke oorzaken van jouw uitdagingen aanpakken. Dit is jouw kans om te ontdekken en te groeien!

Klaar om samen te reizen naar een sterke, gezonde versie van jou? Schrijf je nu in voor de workshop en laten we samen deze wellness-reis beginnen! 🌿💪

Tickets

 • Workshop

  Ontvang waardevolle inzichten en tips tijdens onze gratis wellness informatiesessie vanavond. Geen tests nodig, gewoon informatieve goodies om jouw welzijn een boost te geven!

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Early Bird Basis Check

  Slechts 5 beschikbaar. Niet zeker waar te beginnen? Start met onze basisanalyse + Cardi Check. Normaal €99.97, maar vanavond slechts €59.97! Een perfecte introductie om jouw wellnessreis te beginnen.

  € 59,97
  Verkoop geëindigd op
 • Early Bird volledige check

  Slechts 5 beschikbaar! Duik diep met onze Holigoscan en Cardi Check voor een volledige gezondheidsanalyse! Normaal €189, maar vanavond slechts €129 ! Inclusief een persoonlijke uitlegssessie van 60 minuten om al je vragen te beantwoorden.

  € 129,00
  Verkoop geëindigd op
 • Basis Check

  Slechts 5 beschikbaar. Niet zeker waar te beginnen? Start met onze basisanalyse + Cardi Check. Normaal €99.97. Een perfecte introductie om jouw wellnessreis te beginnen.

  € 79,97
  Verkoop geëindigd op
 • Volledige Holigoscan en Cardi

  Slechts 5 tickets beschikbaar. Duik diep met onze Holigoscan en Cardi Check voor een volledige gezondheidsanalyse! Inclusief een persoonlijke uitlegssessie van 60 minuten om al je vragen te beantwoorden

  Verkoop geëindigd op
  • € 175,00
  • Holigoscan Herontdekking

   Holigoscan Herontdekking Aanbieding! Enkel voor diegene die reeds een test hebben laten doen. Als blijk van waardering kun je nu opnieuw de Holigoscan ervaren voor slechts €59.95, all-inclusive! Dit omvat niet alleen de nieuwe test, maar ook een gedetailleerde vergelijking met jouw vorige resultaten, plus een persoonlijke uitleg van 30 minuten om alle vragen te beantwoorden.

   € 59,95
   Verkoop geëindigd op

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page