top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

do 19 okt

|

Willebroek

Beauty & Wellness Experience Days!

Ben jij geïnteresseerd in haarverzorging, lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, onze lessen of behandelingen en algemeen welzijn? Dan mag je dit evenement niet missen! Onze Experience Day draait om jouw fysieke en mentale welzijn, met een focus op gezonde en pure voeding, zonder diëten!

 Beauty & Wellness Experience Days!
 Beauty & Wellness Experience Days!

Tijd en locatie

19 okt 09:00 – 22 okt 19:00

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Gasten

Over het evenement

Beauty & Wellness Experience Day 

Ontdek een dag vol verwennerij en zelfzorg tijdens onze interactieve Beauty & Wellness Experience Day! 

Boek een VIP afspraak in op 19-20 of 22 oktober.

Locatie: Gezondheidshuis - Groene Laan te Willebroek

Datum: Van 19 oktober tot en met 22 oktober 2023 Tijd: Doorlopend van 10 u tot 19 u

Ben jij geïnteresseerd in haarverzorging, lichaamsverzorging,  gelaatsverzorging, onze lessen of behandelingen en  algemeen welzijn?  Dan mag je dit evenement niet missen! Onze Experience Day draait om jouw  fysieke en mentale welzijn, met een focus op gezonde en pure voeding,  zonder diëten! 

Wat kun je verwachten? 

Workshops: Leer alles over haarverzorgingstips, lichaamsverzorging met  natuurlijke producten en hoe je een stralende huid krijgt!

Cupping Massage Demonstraties: Ontdek de voordelen en technieken van deze ontspannende massage die je lichaam helpt ontgiften.

Sportlessen: Een actieve les met een rust moment.

Gelaatsverzorgingen: Geniet van een korte gelaatsverzorgingssessie en laat je huid stralen!

Productpresentatie en -verkoop: Ontdek ons assortiment  verzorgingsproducten en haarproducten, met speciale kortingen alleen op  deze dag. Voor VIPS op 19-20 en 22 oktober. Vrije in en uitloop op 21 oktober voor iedereen!

Persoonlijk advies: Ik sta klaar om je persoonlijk advies te geven over je haar- en huidbehoeften.

Fotomoment en goodie bags: Maak foto's met onze producten en deel je  ervaringen op sociale media. Bij vertrek ontvang je een goodie bag met  samples en kortingsbonnen!

Speciale korting: Schrijf je nu in en profiteer van een exclusieve korting!

Deze Experience Day draait om jouw welzijn en zelfzorg. Neem een dag  voor jezelf en kom samen met ons genieten van een ontspannende en  inspirerende ervaring.

Schrijf je nu in voor onze Beauty & Wellness Experience Days! 

Samen  zullen we een dag vol ontdekkingen en verwennerij beleven, waarbij je  je zowel fysiek als mentaal goed in je vel zult voelen. Mis deze kans  niet en beleef een onvergetelijke dag vol schoonheid en wellness!

Tot dan! 

Anouschka

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • VIP ticket

  € 0,00

  Verkoop eindigt op

  15 okt 19:00

  🌟 Ontdek de ultieme Wellness Experience Days bij [Jouw Bedrijfsnaam] 🌟 Wij nodigen jou uit om deel te nemen aan onze exclusieve Wellness Experience Days van 19 tot 22 oktober. Tijdens deze vier bijzondere dagen staat jouw welzijn centraal, en we hebben een scala aan verjongende en verfrissende behandelingen en workshops voor je klaarstaan.

  € 0,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page