top of page

do 19 okt

|

Willebroek

Beauty & Wellness Experience Days!

RainPharma totale uitverkoop van haar- lichaams-en gelaatsverzorgingprodcuten. Interesse in onze lessen of behandelingen en algemeen welzijn? Dan mag je dit evenement niet missen! Onze Experience Day draait

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Beauty & Wellness Experience Days!
 Beauty & Wellness Experience Days!

Tijd en locatie

19 okt 2023, 10:00 – 21 okt 2023, 15:00

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Gasten

Over het evenement

Beauty & Wellness Experience Day 

Ontdek een dag vol verwennerij en zelfzorg tijdens onze interactieve Beauty & Wellness Experience Day! 

Boek een VIP afspraak in op 19-20 of 21 oktober of kom langs om jouw RainPharma voorraad aan te vullen. Inschrijven is sowieso noodzakelijk!

Locatie: Gezondheidshuis - Groene Laan te Willebroek

Datum: Van 19 oktober tot en met 22 oktober 2023 Tijd: Doorlopend van 10 u tot 12.30 u en van 14 u tot 19 u en op zaterdag van 10 u tot 15 u

Ben jij geïnteresseerd in wat wij allemaal aanbieden bij het Gezondheidshuis? Van huidverbetering tot actieve en rustgevende lessen. Van lekker gezond eten tot darmgezondheid. Opsporen en behandelen van suikerproblemen en bekijken van mineralen en sporenelementen om je supplementen hierop aan te passen?

Dan mag je dit evenement niet missen! Onze Experience Day draait om jouw  fysieke en mentale welzijn, met een focus op gezonde en pure voeding,  zonder diëten! 

Wat kun je verwachten? 

Workshops: Darmgezondheid -  Suikeranalyse 

Cupping Massage Demonstraties: Ontdek de voordelen en technieken van deze ontspannende massage die je lichaam helpt ontgiften.

Sportlessen: Een actieve les met een rust moment.

Gelaatsverzorgingen: Geniet van een korte gelaatsverzorgingssessie en laat je huid stralen!

Productpresentatie en -verkoop: Ontdek ons assortiment  verzorgingsproducten en haarproducten, met speciale kortingen alleen op  deze dag. Voor VIPS op 19-20 oktober. Vrije in en uitloop op 21 oktober voor iedereen!

Persoonlijk advies: Ik sta klaar om je persoonlijk advies te geven over je haar- en huidbehoeften.

Fotomoment en goodie bags: Maak foto's met onze producten en deel je  ervaringen op sociale media. Bij vertrek ontvang je een goodie bag met  samples en kortingsbonnen!

Speciale korting: Schrijf je nu in en profiteer van een exclusieve korting!

Deze Experience Day draait om jouw welzijn en zelfzorg. Neem een dag  voor jezelf en kom samen met ons genieten van een ontspannende en  inspirerende ervaring.

Schrijf je nu in voor onze Beauty & Wellness Experience Days! 

Samen  zullen we een dag vol ontdekkingen en verwennerij beleven, waarbij je  je zowel fysiek als mentaal goed in je vel zult voelen. Mis deze kans  niet en beleef een onvergetelijke dag vol schoonheid en wellness!

Tot dan! 

Anouschka

Tickets

  • VIP ticket

    🌟 Ontdek de ultieme Wellness Experience Days bij [Jouw Bedrijfsnaam] 🌟 Wij nodigen jou uit om deel te nemen aan onze exclusieve Wellness Experience Days van 19 tot 22 oktober. Tijdens deze vier bijzondere dagen staat jouw welzijn centraal, en we hebben een scala aan verjongende en verfrissende behandelingen en workshops voor je klaarstaan.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page