top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Najaar 2023 & Voorjaar 2024

|

Willebroek

Curus Healthy koken en Healthy living

Een 1-daagse workshop om je fitter, mooier en sterker te laten voelen: Ben jij er klaar voor om een nieuwe stap te zetten naar een energieker, stralender en gezonder jij? Als jouw antwoord volmondig ja is, dan nodigen we je graag uit voor onze speciale 1-daagse 'Mooi van Binnen en Buiten' workshop.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Curus Healthy koken en Healthy living
Curus Healthy koken en Healthy living

Tijd en locatie

Najaar 2023 & Voorjaar 2024

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

Een Dag van Ontdekking, Inspiratie en Samenzijn Awaits!

🌿 Ben je klaar voor een dag vol verrassingen (start 9 u einde rond 17 u voorzien), ontdekkingen en een stap in de richting van een gezondere levensstijl? Als jouw antwoord volmondig ja is, dan nodigen we je graag uit voor onze speciale 1-daagse 'Mooi van Binnen en Buiten' cursus met Anouschka. Ontdek hoe je jouw vitaliteit kunt vergroten, je innerlijke schoonheid kunt laten stralen en je kracht kunt versterken, allemaal door middel van voeding, beweging en bewustzijn.

Er zijn maximaal 14 inschrijvingen mogelijk en jij kan er bij zijn!

inclusief alles materialen die gebruikt worden twee keer eten en alle cursusmateriaal. Je krijgt ook alle recepten mee en een cursus over alle materie die ik je tijdens deze dag zal aanleren. Dit is dus geen "gewone" workshop maar een curus waar jij alle kneepjes zal leren!

In deze interactieve cursus draait alles om jou en je welzijn. We gaan samen op een inspirerende reis om je bewust te maken van de kracht van gezonde voeding, zelfzorg, natuurlijke schoonheid en ontspanning. Leer hoe je voedsel kunt omarmen zonder toegevoegde stoffen en niets uit pakjes en zakjes hoeft klaar te maken of het snel te laten gaan. Ontdek het geheim van innerlijke balans en vitaliteit terwijl je geniet van een dag vol plezier, gezondheid, ontspanning en inspiratie.

Laat je leiden door Anouschka en haar passie voor een gezonde levensstijl en schoonheid van binnenuit. Je zult niet alleen nieuwe inzichten opdoen, maar ook de tools en kennis verwerven om direct stappen te zetten naar een mooiere, gezondere versie van jezelf.

Deze cursus biedt je waardevolle kennis en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Of je nu je eigen gezondheid wilt verbeteren, je gezin gezonder wilt laten eten, of gewoon nieuwsgierig bent naar een gezondere levensstijl, deze cursus biedt je de tools die je nodig hebt.

Schrijf je vandaag nog in en begin je reis naar een stralendere, gezondere, krachtigere en meer ontspannen jij!

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Early Bird : €40 korting

  € 357,00

  BTW inbegrepen

  Speciale Aanbieding voor Pioniers van Gezondheid en Smaak! Gefeliciteerd, jij bent een van de eersten die deze opwindende reis naar gezondheid, smaak en vitaliteit zullen maken! Als blijk van waardering voor je enthousiasme en verlangen om erbij te zijn, willen we je graag een exclusieve kans bieden. De eerste 5 inschrijvingen kunnen genieten van een speciale Early Bird-prijs van slechts €357 in plaats van €397.

  € 357,00

  BTW inbegrepen

  Verkoop start op

  25 sep 08:00

 • Group Ticket : Korting €19.85

  € 377,15

  BTW inbegrepen

  We moedigen groepen aan om samen deel te nemen. Als jij en je vrienden, familieleden of collega's zich samen inschrijven, ontvangen alle deelnemers een van 5% op de normale prijs. Het delen van deze ervaring met dierbaren maakt de dag nog specialer.

  € 377,15

  BTW inbegrepen

  Verkoop start op

  25 sep 07:00

 • Normal ticket

  € 397,00

  BTW inbegrepen

  Ontdek Jouw Gezonde Smaakavontuur Sta klaar om jezelf onder te dompelen in een dag vol smaak, gezondheid en inspiratie! Doe mee aan onze 'Mooi van Binnen en Buiten' kookworkshop met Anouschka en ervaar de magie van gezond eten en stralende vitaliteit. 🍏 Proef heerlijke, verse gerechten zonder pakjes en zakjes. 🌿 Verrijk je kennis over gezonde voeding en welzijn. 💪 Ontdek hoe je je kracht en schoonheid van binnenuit kunt laten stralen. 🌱 Leer koken met seizoensgebonden, lokale ingrediënten.

  € 397,00

  BTW inbegrepen

  Verkoop start op

  25 sep 07:00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page