top of page

za 27 jan

|

Location is TBD

Curus Healthy koken en Healthy living - Winter editie

Een 1-daagse workshop om je fitter, mooier en sterker te laten voelen: Ben jij er klaar voor om een nieuwe stap te zetten naar een energieker, stralender en gezonder jij? Als jouw antwoord volmondig ja is, dan nodigen we je graag uit voor onze speciale 1-daagse 'Mooi van Binnen en Buiten' workshop.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Curus Healthy koken en Healthy living - Winter editie
Curus Healthy koken en Healthy living - Winter editie

Tijd en locatie

27 jan 2024, 09:00 – 16:00

Location is TBD

Over het evenement

Ben je klaar voor een onvergetelijke dag, doordrenkt met positieve verrassingen en een duik in de wereld van een gezondere levensstijl? Als jouw antwoord volmondig ja is, nodigen we je van harte uit voor onze exclusieve 1-daagse 'Mooi van Binnen en Buiten' cursus met de stralende Anouschka.

🗓️ Datum en Tijd:

 • 27 januari 2024
 • Tijd: De dag begint rond 9:00 uur en eindigt rond 16:00 uur

🌿 Wat mag je verwachten?

 • Een intieme groep van maximaal 14 deelnemers voor een persoonlijke ervaring.
 • Inclusief alle benodigde materialen, een heerlijke maaltijd, en uitgebreid cursusmateriaal.
 • Je ontvangt niet alleen alle recepten maar ook een volledige cursus die verder gaat dan de standaard workshop.

💡 Waar draait het om?Deze interactieve cursus plaatst jouw welzijn centraal. Samen gaan we op een inspirerende reis om bewustzijn te creëren over de kracht van gezonde voeding, zelfzorg, natuurlijke schoonheid, en ontspanning. Ontdek hoe je lekkere gerechten kan klaarmaken zonder toegevoegde stoffen en ervaar zelf wat de kracht is van pure voeding. Dit op een eenvoudige manier zodat je het direct thuis kan toepassen voor je gezin en/of gasten.

🌄 Dagprogramma:

🌄 Dagprogramma:

 1. Mindful Ochtendwandeling met Elke: Begin de dag met frisse lucht en inspiratie tijdens een ontspannende wandeling onder leiding van Elke.
 2. Sapjesproeverij met Thomas van Filoes: Proef de levendigheid van gezondheid met sapjes die jouw energie zullen stimuleren, begeleid door Thomas en zijn persoonlijke reis naar welzijn.
 3. Relaxatiemoment voor Iedereen: Neem even de tijd voor jezelf en geniet van een rustgevend intermezzo om te ontspannen en alles te laten bezinken.
 4. Gezamenlijk Koken met Speciale Kruidenmengelingen: Samen gaan we koken met speciale kruidenmengelingen, waardoor het bereiden van gezonde maaltijden een ware ontdekkingsreis wordt. Clean eating en dit alles plant based en gemakkelijk!
 5. Gezellig Samen Alles Opeten en Genieten: Een feestmaal met de lekkere maaltijden die we samen hebben klaargemaakt.
 6. Opruimen en Afwassen: Samen zorgen we voor een opgeruimde omgeving, omdat samenwerken zorgt voor verbinding en ook ontspanning brengt.
 7. Samen Genieten en Thee Drinken: Na dit alles, is er gelegenheid om samen een heerlijk kopje thee te drinken. Voor ieder wat wils, ontspan en geniet van de diversiteit aan smaken.
 8. Reflectie en Verrassingsafsluiting: Sluit de dag af met een moment van reflectie, waarbij we de rode draad van gezonde voeding benadrukken. Bespreek wat je hebt geleerd over het belang van voedzame keuzes voor een evenwichtige levensstijl.

De rode draad doorheen de dag : focus op gezonde voeding en een blijvende impact heeft op jouw welzijn.

Laat de warmte van de thee je omarmen terwijl je de dag afsluit. Dit moment van bezinning zal dienen als een zachte overgang naar de vernieuwde jij, klaar om de positieve veranderingen in je dagelijks leven te omarmen.

Sluit je ogen, adem diep in, en laat de rust van de thee je omarmen. De dag is voorbij, maar de reis naar welzijn gaat verder. 

Schrijf je vandaag nog in voor een dag vol inspiratie, gezondheid en verrassingen. We kijken ernaar uit om deze betekenisvolle dag met jou te delen!

🌿 Leef. Geniet. Straal. 🌿

Voorlopige dagindeling. Er kunnen  nog extra's aan toegevoegd worden.

Tickets

 • Early Bird : €40 korting

  Speciale Aanbieding voor Pioniers van Gezondheid en Smaak! Mogelijkeid om in 2 of 3 x te betalen Gefeliciteerd, jij bent een van de eersten die deze opwindende reis naar gezondheid, smaak en vitaliteit zullen maken! Als blijk van waardering voor je enthousiasme en verlangen om erbij te zijn, willen we je graag een exclusieve kans bieden. De eerste 5 inschrijvingen kunnen genieten van een speciale Early Bird-prijs van slechts €357 in plaats van €397.

  Van € 122,00 tot € 357,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 357,00
   Btw: BTW inbegrepen
  • € 180,00
   Btw: BTW inbegrepen
  • € 122,00
   Btw: BTW inbegrepen
 • Group Ticket : Korting €19.85

  We moedigen groepen aan om samen deel te nemen. Als jij en je vrienden, familieleden of collega's zich samen inschrijven, ontvangen alle deelnemers een van 5% op de normale prijs. Het delen van deze ervaring met dierbaren maakt de dag nog specialer.

  € 377,15
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Normal ticket

  Ontdek Jouw Gezonde Smaakavontuur Sta klaar om jezelf onder te dompelen in een dag vol smaak, gezondheid en inspiratie! Doe mee aan onze 'Mooi van Binnen en Buiten' kookworkshop met Anouschka en ervaar de magie van gezond eten en stralende vitaliteit. 🍏 Proef heerlijke, verse gerechten zonder pakjes en zakjes. 🌿 Verrijk je kennis over gezonde voeding en welzijn. 💪 Ontdek hoe je je kracht en schoonheid van binnenuit kunt laten stralen. 🌱 Leer koken met seizoensgebonden, lokale ingrediënten.

  Van € 135,00 tot € 397,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 397,00
   Btw: BTW inbegrepen
  • € 200,00
   Btw: BTW inbegrepen
  • € 135,00
   Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page