top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

za 06 mei

|

Willebroek

Eindelijk verlost van je acne : Workshop met producten inclusief

In deze interactieve workshop gaan we 3 uur (heerlijk) werken Anouschka heeft een opleiding als epigenetische huidtherapeut gehad bij en heeft meer dan 4 jaar ervaring. Ze legt je alle kneepjes uit binnen 14 dagen van verlost te zijn van je acne.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Eindelijk verlost van je acne : Workshop met producten inclusief
Eindelijk verlost van je acne : Workshop met producten inclusief

Tijd en locatie

06 mei 10:00 – 07 mei 13:00

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, Belgium

Over het evenement

Je wandelt onze heerlijk ruikende workshop ruimte binnen en vol verwachting kijk je om je heen.

Je lauwwarme voetenbadje staat al te wachten tot je je voeten in het  met olie gevulde badje dompelt.  Terwijl schenkt de gastvrouw een heerlijk gezond drankje in een geeft je een inleiding over wat nu eigenlijk acne is en wat de verschillende oorzaken kunnen zijn van acné.

Na de worskhop vertrek je met een heerlijk gevoel en een super zuivere huid. Je weet exact hoe je je huid thuis moet verzorgen en welke producten goed zijn voor je huid en welke je moet vermijden.

 • Verschillende oorzaken van acné
 • Huidanalyse + advies op maat
 • Welke voeding werkt dit in de hand en welke voeding kan genezend werken
 • Welke producten/ingrediënten zijn goed en welke te vermijden
 • Hoe acné op een natuurlijke manier behandelen
 • Stap voor Stap verzorging met de producten die je nadien mee naar huis neemt
 • Handig boekje om thuis aan de slag te gaan
 • Na twee weken opnieuw huidanalyse + bijsturing indien nodg

In deze interactieve workshop gaan we 3 uur (heerlijk) werken.

Anouschka heeft een opleiding als epigenetische huidtherapeut (2 jarige opleiding) gehad en heeft meer dan 4 jaar ervaring.  Ze gaat met jou individueel aan de slag na de workshop.

Inclusief gezonde dranken - alle materialen die je nodig hebt voor de workshop + die je nadien nog enkele weken/maanden verder thuis kan gebruiken - sylabus met alles wat je geleerd hebt om nadien thuis aan de slag te gaan.

Meer weten over onze workshop?   

Schrijf je nu al in en krijg alvast een voorproefje.

€ 160

Inhoud : inclusief, syllabus en startpakket bestaande uit

1 x Advanced of Amazing Precleanser 20 ml (A) 1 x Brightening Face Scrub 20 ml (B) 1 x Charcoal Detox Mask 50 ml (C) 1 x Dedicated Face Wash 200 ml (D) 1 x Elementary Toning Mist 30 ml (E) 1 x Fantastic Purifying Matte Lotion 50 ml (F)

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket

  € 160,00

  In 14 dagen van je acné af.

  € 160,00

  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page