top of page

wo 18 aug

|

Willebroek

Gezondheidshuisje Terras - Biodynamische wijnen proeven

Op ons terras maken we plaats om te verbinden met elkaar. We hebben telkens een ander thema. Ben je benieuwd? Ben je gek op biodynamische wijnen? Of heb je er altijd al eens een willen proeven? Misschien ken je het niet, maar ben je wel heel benieuwd naar deze manier van wijn maken?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gezondheidshuisje Terras - Biodynamische wijnen proeven
Gezondheidshuisje Terras - Biodynamische wijnen proeven

Tijd en locatie

18 aug 2021, 19:00 – 22:00

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

Ben je gek op biodynamische wijnen? Of heb je er altijd al eens een willen proeven? Misschien ken je het niet, maar ben je wel heel benieuwd naar deze manier van wijn maken? 

Dan is er goed nieuws! Het Gezondheidshuisje en Barvino laten jullie graag kennismaken met deze wijnen. Wijnen gemaakt met respect voor moeder aarde en zijn bewoners.

We starten om 19 u. Heb je punten gespaard dan kan je gratis genieten van een heerlijk voetenbad. We gaan samen aan de slag om onze voeten te verzorgen. Elke stap wordt goed uitgelegd. 

Als extra kan je genieten van een heerlijke proeverij aan hapjes en drankjes. Kom jij mee genieten? 

Prijs per persoon op voorhand te boeken. Plaatsen zijn beperkt.

Tickets

  • Gezondheidshuisje terras

    Verwen je voeten op ons terras. Prijs voor het gebruik van alle producten, voetenbad en allerlei lekkers. Ben je vaste klant? Dan kan je je punten inruilen om deel te nemen. Geef dan het paswoord in dat je van ons hebt gekregen. Samen met een leuk muziekje en drankje kan je genieten van lekkere hapjes en drankjes.

    € 24,95
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page