top of page

wo 14 jun

|

Willebroek

HELP als afvallen niet meer lukt

HELP Hoe hou ik mijn bloedsuikerspiegel in balans en stop ik mijn cravings! Begin 2022 begon ik met mijn suikeranalyses. Na heel wat cliënten te begeleiden zag ik ook dat er altijd opnieuw dezelfde conclusie naar boven kwam. Je suiker pieken in blans houden helpt jou gezond en jong te blijven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HELP als afvallen niet meer lukt
HELP als afvallen niet meer lukt

Tijd en locatie

14 jun 2023, 19:30 – 21:30

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

Je eet al gezond, sport of beweegt regelmatig en het lukt je maar niet om af te slanken? Heb je regelmatig cravings en heb je het gevoel dat je de ene dag lekker in je vel zit en daarna depressief rondloopt? Ben je ten einde raad en wil je echt geholpen worden? Dan is dit zeker iets voor jou. Gratis en vrijblijvende info workshop rond de bloedsuikerspiegel.

Omdat onze bloedsuikerspiegel een hele grote impact heeft op onze zin in cravings, zin in suiker, suikerverslagvingen, onze gemoedstoestand en of we al dan niet kunnen afvallen, wil ik je heel graag meenemen in de wereld van jouw bloedsuikerspiegel.

Het pieken en dalen van je bloedsuikerspiegel kan je het gevoel geven dat je in een soort rollercoaster zit van vreetbuiten en cravings (trek in zoetigheid). Een paar uur zonder eten kost je moeite en je leeft van eetmoment naar eetmoment. Daarnaast zorgen deze pieken en dalen voor een schommelend energieniveau en heb je vaak last van stemmingswisselingen. En door het gejojo van je bloedsuikerspiegel kunnen je cellen zelfs ongevoelig worden voor insuline (insuline resistentie), waardoor het opgeslagen wordt als vet.

Wist je dat je je verouderingsproces kan vertragen door je bloedsuikerspiegel in balans te houden? Je zal niet alleen je gewicht onder controle kunnen houden maar je krijgt er nog een mooiere huid door.

Deze avond luister ik vrijblijvend naar jouw verhaal en leg ik heel simpel uit hoe je bloedsuikerspiegel te werk gaat en hoe gevoelig deze kan reageren en welke invloed die pieken in je bloedsuikerspiegel hebben op je hele lichaam. Wat ik juist doe om jou gezondheid te verbeteren en de verschillende mogelijkheden en prijzen. 

Je gaat naar huis met heel wat informatie, tips & tricks die je zelf kan gaan toepassen om jezelf gezonder te maken. Je weet waarmee ik jou eventueel zou kunnen helpen en hoe ik dit aanpak.

Dit is een vrijblijvende info avond. We starten om 19.30 u en eindigen om 21.30 u - Indien je niet de hele sessie kan blijven, dan zou ik aanraden om zeker in het begin te komen. Ik bespreek ook enkele casses. Je krijgt een lekker gezond drankje en hapje.

Kies je ervoor om nadien ook effectief een suikeranlyse op te starten en een traject op te starten dan heb je alle informatie die je normaal in een intake gesprek zou krijgen.

Tickets

  • Gratis toegang

    Gratis en vrijblijvende info workshop rond darmgezondheid

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page