top of page

za 10 jul

|

Willebroek

Kinder-Ouder Yoga

Samen met mama of papa aan yoga doen? Ja hoor! De kleuter-ouderyoga draait rond het verstevigen van de band met je kindje, om sterke bindingen te leggen. Op een speelse en fantasierijke manier gaan we samen op yoga avontuur en maken vooral heel veel plezier samen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kinder-Ouder Yoga
Kinder-Ouder Yoga

Tijd en locatie

10 jul 2021, 10:00 – 11:00

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

Samen met mama of papa aan yoga doen? Ja hoor! De kleuter-ouderyoga draait rond het verstevigen van de band met je kindje, om sterke bindingen te leggen. 

Op een speelse en fantasierijke manier gaan we samen op yoga avontuur en maken vooral heel veel plezier samen. Het is een heerlijke opeenvolging van ludieke yoga oefeningen, spelletjes, liedjes, rijmpjes en massages. Actieve oefeningen worden afgewisseld met concentratie en ontspanningsmomenten. 

Dit alles wordt in een thema gegoten op maat van de kleuters. De thema’s kunnen gaan over dieren, de seizoenen, sprookjes, circus of een leuk prentenboek. Prestaties zijn hier niet belangrijk, wel de vreugde en plezier die je er aan beleeft!

Over Patricia Suykens

Ik ben wereldmama van 4 prachtige  adoptie- en 2 schattige pleegkinderen. Ik werk nu ruim 22 jaar als  onderwijzeres in het buitengewoon onderwijs met kinderen die een  bijzondere zorgvraag hebben. Dit doe ik nog steeds met hart en ziel.  Rekening houdend met de moeilijkheden, maar ook met de talenten en  kwaliteiten van elk kind, zoek ik naar creatieve middelen om kinderen te  laten groeien tot wie ze willen zijn. Zo kwam ik yoga op mijn levenspad  tegen. Samen met mijn gezin volgden we de kleuter-ouderyoga bij  Kreakatau. Samen voelen, spelen, bewegen, ontladen, rust en relaxatie  ervaren. Heerlijk toch! Dit moest ik in mijn klasje brengen! Voor de ene  geeft dit een boost aan zijn zelfvertrouwen, voor de andere brengt dit  innerlijke rust. Maar vooral een positief zelfbeeld ontwikkelen is één  van de mooie gevolgen die ik zie, voel en ervaar.

Ik plande mijn eigen yogapad en volgde hatha  yoga en chacra yoga. Na een tijdje besloot ik de opleiding tot  kinderyogadocente te volgen bij Kreakatau, gegeven door Leen  Demeulenaere. Daarnaast volgde ik ook Sherborne en de verdiepingscursus  Sherborne Samenspel. Regelmatig volg ik een bijscholing die me  versterken in mijn werk met kinderen en hun special needs. Momenteel  geef ik Sherborne en kinderyoga in verschillende klasjes van het  buitengewoon onderwijs. De kleuter-ouderyoga en familieyoga, geef ik  hier bij Kreakatau. Af en toe geef ik een workshop of verzorg ik een  crea-yogakampje. Want ook dat is mijn passie : genieten van licht,  lucht, water en de aarde, natuurlijke creaties maken en samen zijn met  mijn gezin, kinderen of vrienden

Tickets

  • Kinder yoga & crea

    Kinderyoga valt nauwelijks te vergelijken met volwassenen yoga. De traditionele houdingen worden omgezet naar de leefwereld van de kinderen. Bij een kinderyoga-doeverhaal wordt er dans, beweging, ademhaling, massage en relaxatie, een meditatie of visualisatie al spelenderwijs in een thema aangebracht.

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page