top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

za 08 apr

|

Willebroek

Make Me Glow - Gelaatsworkshop - RainPharma Love The Skin Your In

Verbeter de structuur en glow van je huid. Weg met acné en weg met droogtelijntjes of zelf diepe rimpels. Love the skin your in verwen-jezelf-gelaatsworkshop! In deze workshop analyseren we jouw huidtype en ga je zelf stap voor stap je huid verwennen en een deugddoende verzorging geven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Make Me Glow - Gelaatsworkshop - RainPharma Love The Skin Your In
Make Me Glow - Gelaatsworkshop - RainPharma Love The Skin Your In

Tijd en locatie

08 apr 10:00 – 12:00

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, Belgium

Over het evenement

In onze heerlijk geurende workshop ruimte ontvang ik max 10 deelnemers. Zo kan ik iedereen de nodige aandacht geven. Een echte eyeopener als het over verzorgingsproducten en ingrediënten gaat.

Je betaalt €37 voor de workshop.  

Tijdens de workshop krijg je :

 • Een fiche met je huidanalyse (om mee naar huis te nemen), zodat je nadien ook  altijd eenvoudig kan zien welke producten best bij jou passen.
 • Je krijgt een heerlijke gezond tussendoortje met een drankje naar keuze.
 • Een een goodiebag die een grotere waarde heeft dan dit bedrag... allemaal met volwaardige producten in.

Tijdens de workshop gelaatsverzorging leer je :

 • Huidtypes en welk is dat van jou dan wel? 
 • Je huid grondig reinigen
 • Het nut en onzin van verschillende producten voor ogen, nacht, dag...
 • Scrubben mag dat wel?
 • Welk masker gebruik je best, hoe breng je dit aan en hoelang mag dit inwerken op je huid
 • Zelf een créme maken en hoe dure merken hun crémes maken.
 • ......

Ik bekijk welk huidtype je hebt en op basis  daarvan kiezen we samen producten die zijn afgestemd op jouw huid. Je krijgt alle producten die ik jou aanbeveel tijdens de workshop te ruiken, voelen en ervaart instant het effect dat deze verzorging je te bieden heeft . 

Geen ingewikkelde formules waarvan je niet weet of je ze voor of na je serum moet aanbrengen, maar simpele producten, zoals de Faithful Face Guard,  een serum-én-oogcrème-in-één. Zo'n crème kàn je niet verkeerd  gebruiken, maar heel wat andere producten wel en daarom organiseren wij opnieuw een fantastische workshop rond alle gelaatsproducten van RainPharma. Zin om eindelijk eens te voelen wat deze geweldige producten voor jouw gezin kunnen betekenen? Schrijf je dan snel in, alleen of met vriendinnen, vrienden, zussen, dochters, mama's....

Schrijf je snel in en ontdek waarom RainPharma zo goed voor je is.

Tijdens of na de workshop kan je ook verzorgingsproducten van RainPharma kopen of bestellen. Zo kan je ze thuis meteen verder gebruiken.  Je kan ze na betaling afhalen of ze worden aan huis geleverd op het  adres waar de workshop plaatsvond. Betalen kan met payconique,  bancontactapp (gsm) of cash. Kredietkaarten zijn niet mogelijk.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • VIP ticket

  € 37,00

  Btw inbegrepen

  Bij aankoop van dit ticket krijg je gratis een goodiebag twv €45. Je ontvangt de goodiebag na je deelname aan de workshop.

  € 37,00

  Btw inbegrepen

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page