top of page

za 07 mei

|

Willebroek

Mama's Verwendag Vol Verrassingen

Mama Mama is het woord waar het leven mee begint mama is het woord dat hoort bij ieder kind een woord om zacht te zeggen niet om luid te schreeuwen het hoeft niets uit te leggen en gaat door alle eeuwen mama is het woord waar de mensheid mee begint mama is een ander woord voor liefde. Toon Hermans

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mama's Verwendag Vol Verrassingen
Mama's Verwendag Vol Verrassingen

Tijd en locatie

07 mei 2022, 08:30 – 14:00 CEST

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, Belgium

Over het evenement

Heb jij een fantastische mama, +mama, pleegmama, schoonmama...   of heb jij een niet biologische mama die ontzettend veel voor je betekent? En zou haar eens een hele dag in de watten willen laten leggen? Wil  je samen iets leuks ondernemen waarbij je ook nog eens aandacht aan jezelf besteed?    

Je kan jezelf al registeren voor dit event.   zodra we weten op welke  dag;  7 of 8 mei we de meeste inschrijvingen hebben, sturen we meer  info naar jou.

We zorgen ervoor dat je mama, +mama, pleegmama, schoonmama...   of heb jij een niet biologische mama die ontzettend veel voor je betekent een  fantastische dag zal beleven.   We gaan hier dus niet al te veel  prijsgeven want het moet (zeker voor haar) een verrassing blijven tot de  dag zelf!

We starten deze leuke dag om 8.30 u stipt en sluiten deze heerlijke dag af rond 15 u. We beloven dat ook jij hier enorm van zal genieten.

Je kan vooraf  kiezen uit twee soorten tickets; VIP & VIP all Inclusive. Bij de All Inclusive tickets word als extra’tje eten voorzien (ontbijt en/of lunch). Verder is de verwendag voor beide hetzelfde. Er is ruim voldoende tijd om ook lekker te ontspannen en te genieten. En gewoon ook even tijd voor jezelf te hebben.

Hoe werkt het juist?

Je schrijft jezelf in op de wachtlijst en geeft door met hoeveel personen (eventueel zus, broer, ...    ..)

Nadat je bent ingeschreven ontvang je van ons een mailtje met enkele vragen.

Nadat je ons je antwoord hebt bezorgd sturen wij je alle informatie door (tenzij je zelf graag verrast wordt, dan houden we het geheim)

Kom samen genieten van deze onvergetelijke dag.

Prijs (afhankelijk van lunch en/of ontbijt) en prijswijziging producten

VIP :  €150

VIP & VIP all Inclusive : €150 + ontbijt en/of lunch aan voordeeltarief

Tickets

  • Verrassing!

    Proficiat je bent ingeschreven voor onze mama's verwendag van 7 mei 2022.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page