top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

za 26 jun

|

Willebroek

Verwen jezelf Vip Gelaatsworkshop

Tijdens onze leerrijke en leuke workshops minerale make up leer je jezelf op een zeer eenvoudige manier opmaken met de meest natuurlijke make-up van Studio Mino. Ellen, onze proffesionele visagiste leert je alle kneepjes van het vak.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verwen jezelf Vip Gelaatsworkshop
Verwen jezelf Vip Gelaatsworkshop

Tijd en locatie

26 jun 2021 13:00 – 15:30 CEST

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Gasten

Over het evenement

Je leert de kracht van make-up ontdekken en tegelijk ook dé manier om jezelf te leren opmaken.

We  leren je wat goed is voor je huid en hoe je jezelf het beste kan  vezorgen. Je bent helemaal klaar om complimentjes te krijgen en je voelt  jezelf ook zelfzekerder omdat je er nog mooiere zal uitzien zonder dat  je ziet dat je make-up aan hebt.

Wil jij ook stralend voor de dag komen? Dan is dit jouw kans!

Samen met een heerlijke gezonde smoothie bowl en als afsluiter een goodiebag vol met leuke spulletjes.

Zin om mee te doen? We maken 2 groepen van max 6 personen zodat we alle aandacht kunnen verdelen.

Ben jij VIP klant dan heb je zeker al punten gespaard bij het Gezondheidshuisje. Je mag dan de kortingscode gebruiken die je van ons via mail hebt doorgekregen. Zo is je smoothiebowl gratis :-)

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Workshop

  € 45,00

  2,50 uur durende sessie. Tijdens onze leerrijke en leuke workshops minerale make up leer je jezelf op een zeer eenvoudige manier opmaken met de meest natuurlijke make-up van Studio Mino. Ellen, onze proffesionele visagiste leert je alle kneepjes van het vak.

  € 45,00

  0

  € 0,00

 • Smoothiebowl Mix

  € 13,00

  Smoothiebowls naar keuze (je zal een mogelijkheid hebben om te kiezen tussen enkele smaken) Dit wordt voordien meegedeeld.

  € 13,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page