top of page

za 21 nov

|

August van Landeghemstraat 105

Workshop Minerale Make-Up Studio Mino

Wil jij jezelf graag natuurlijk leren maquilleren, volg dan een make-up workshop bij 1 van onze verdelers. De VIP make-up workshop is een make-up cursus in beperkte groepjes van 5 personen. Die door geschoold visagiste worden gegeven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Minerale Make-Up Studio Mino
Workshop Minerale Make-Up Studio Mino

Tijd en locatie

21 nov 2020, 10:00 – 18:00

August van Landeghemstraat 105, August van Landeghemstraat, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

Heel graag nodigen wij jou uit op de VIP make-up workshop. De VIP make-up workshop is een make-up cursus in beperkte groepjes van 5 personen. Studio mino visagiste Diane (geschoold als visagiste en schoonheidsspecialiste) leert u stap voor stap hoe u zich elke dag opnieuw op een eenvoudige en natuurlijke manier mooi kunt maquilleren. 

De producten zijn heel zachte kwaliteitsproducten die heel natuurlijk ogen op het gelaat en door hun zuiverheid en natuurlijk karakter goed worden verdragen, zelfs door de meest gevoelige huidtypes. Door de kleinere groepjes is een persoonlijke begeleiding verzekerd. 

Je kan jezelf inschrijven met enkele vriendinnen of je sluit aan bij een groepje losse deelnemers. Na de workshop krijg je de aangeleerde technieken op papier mee naar huis, samen met een kaartje met de kleuren die best bij u passen.

Deel dit evenement

bottom of page