top of page

wo 16 jun

|

Willebroek

Workshop voetverzorging

De Workshop Wellness voetverzorging is een heerlijke en leerzame verwendag en de geleerde stof is heel goed toepasbaar bij jezelf of in je dichte omgeving. Met supertoffe extra's

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop voetverzorging
Workshop voetverzorging

Tijd en locatie

16 jun 2021 10:00 – 11:30

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

In deze voeten workshop richten we ons op verzorgin, relaxatie en wellness.

We gaan je aanleren hoe je je eigen voeten en die van je partner, vriendin,...  kan trakteren op ware voetverwenmomenten.

Het doel van deze workshop is het leren toepassen van diverse verzorging en voetmassagetechnieken. Ik ga dieper ingaan op welke zones je best kan masseren (voetreflex en drukpunten)

Je kan je enkel per 2 personen inschrijven.

Zin in mooie voeten deze zomer?

Koop je een voetenbad aan, dan krijg je €20 korting. Wat wil zeggen dat 1 persoon gratis kan deelnemen. Je geeft na je bestelling de kortingscode FREE1 in.

Tickets

  • Wellness voetverzorging

    Met deze cursus richten we ons op voeten en wellness. We gaan je aanleren hoe je je eigen voeten en die van je partner, vriendin,... kan trakteren op ware voetverwenmomenten. Het doel van de cursus is het leren toepassen van diverse verzorging en voetmassagetechnieken. Je kan je enkel per 2 personen inschrijven. Zin in mooie voeten deze zomer.

    € 40,00
  • Never Ending Cirkel

    Het stijlvolle RainPharma voetbad. We hebben allemaal onze “kleine gelukskes”. Ogenschijnlijk doodgewone dingen die ons intens blij maken. Een half uurtje puur voor jezelf tijdens een wellness momentje thuis. Je voeten trakteren op een zalig voetbad na een lange dag rechtstaan.

    € 59,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page