top of page

Transformational Cupping

This is me... hierboven ben ik aan het cuppen...

En jou lichaam helpen om zichzelf te herstellen is het liefste wat ik doe.

De juiste voeding

Het doel van cupping is om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer in harmonie kan stromen.

Als orthomoleculaire voedingstherapeut ben ik er van overtuigd dat voeding een zeer belangrijke rol speelt als je een gezonde geest en een gezond lichaam wil hebben. Je kunt de afvalstoffen wel verwijderen met cupping, maar wanneer je daarna weer ongezond gaat eten, kunnen klachten terugkeren.

Button
ik cupping .jpg
cupping.jpg
cupping.jpg

Transformational Cupping

Let op: dit is geen reguliere Cupping! Kies jij ervoor om jou lichaam gezonder te maken en kies jij ervoor om de beste versie van jezelf te worden?

 

We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken. Zowel mentaal als fysiek. Transformational Cupping wordt gecombineerd met manuele therapie, healing en detoxing. Omdat de juiste voeding per persoon verschilt, passen we alles per persoon aan.

 

Afvoeren van afvalstoffen

Helaas eten we niet meer puur natuur en hebben we te maken met luchtvervuiling, (oude) medicatie, vaccinatie, stress op alle niveaus, E-nummers, verzorgingsproducten, 5-G en andere stralingen, schoonmaakmiddelen etc. die ons lichaam opslaat als afvalstoffen. Met Transformational Cupping gaan we al deze afvalstoffen afvoeren door de juiste techniek toe te passen. Belangrijk is dat we hierbij de organen gaan ondersteunen.

bottom of page