top of page
Home: Producten Slider

Ontdekken

Gezond ontbijt
Yoga Wilebroek
broccoli seed oil RainPharma

Lifestyle, health & beauty

Samen bereiken we jouw doel!

2023, het jaar van zelfszorg, liefde voor je huid en je lichaam. Voor een mooie huid en lekker in je vel voelen ben je bij het Gezondheidshuis goed. Door middel van de juiste voeding en manuele therapy gaan we ervoor zorgen dat jouw lichaam zijn zelfhelende vermogen in gang zal zetten.

Hierdoor krijg je 50% tot 75% sneller resultaat bij herstel, verwijderen van cellulitus, nek-en schouderklachten, oorsuizen, maag-en darmproblemen en andere ongemakken.

Puurheid en betrokkenheid zijn 2 zaken waar ik voor sta.

Als orthomoleculaire voedingstherapeut en epigenetische huidtherapeut ga ik vooral op zoek naar waar je nood aan hebt en vandaaruit maken we een concreet plan op en gaan we samen aan de slag. Om de betere versie van jezelf te worden.

 

We gaan werken aan je binnenkant en op deze manier zorgen dat ook de buitenkant gezonder, beter en mooier wordt. Je maten zijn niet van belang, wel je goed in je vel voelen. Maak hier je afspraak voor een intake gesprek of kom langs in de winkel tijdens de openingsuren. Lees mijn blog en je komt sowieso meer te weten over mijn manier van werken.

Heb je  lichamelijk klachten of huidproblemen, wil je graag iets aan je gewicht doen of eens detoxen op een gezonde en verantwoorde manier? Dan ben je bij het Gezondheidshuis aan het juiste adres. Lees verder

 

Vaak werken we plant based maar we passen jouw schema aan, aan wie jij bent en wat jij wil. Natuurlijk kijk ik altijd wat ik kan doen om jou lekker in je vel te laten voelen. We werken vooral plant based met hier en daar een toets van dierlijke producten. Dit wordt ook altijd specifiek vermeld als dat zo is (bv wanneer we met Ghee werken).

Al onze verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, dierenproefvrij en vegan!

Natuurlijk kan je nu ook nog bij ons terecht om superfantastische cadeuas te kopen om iedereen rondom je gezonder, mooier en gelukkiger te maken. Je kan langskomen op afspraak in de praktijk of je kan ook online bij ons terecht. We houden enorm van een persoonlijke aanpak en ontvangen je dus heel graag in de praktijk om je de juiste informatie te geven.

Je bent altijd welkom in onze praktijk tijdens de workshopdagen. We ontvangen je met open armen, een fijne babbel en een heel gemoedelijke sfeer.

Alle dagen open op afspraak behalve zondag nemen we rust.

Heel veel liefs

Heb je vragen over je aankopen? Stuur een mailtje, of bel en we helpen je met veel plezier verder!

 

Je kan 24/7 je favoriete merken blijven aankopen via onze shop.

 

We zetten dan alles klaar voor ophaling of we kunnen het leveren.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Anouschka personal trainer en Yogirya instructor

Ik ben Anouschka, Foodie en gepassioneerd door gezondheid. Het voelt zoveel beter om je actief en fit te voelen en dat bereik ik door de juiste levenstijl aan te houden. Zelf heb ik het aan de lijve mogen ondervinden want mijn gezondheid is niet altijd zo optimaal geweest. Ik ben al meer dan 10 jaar stapelgek op HIIT trainingen en Bikram Yoga. In mijn lessen breng ik je graag naar een hoger niveau door elke keer het beste uit jezelf te halen in mijn Yogirya trainigen. Je kan me dagelijks in de keuken terugvinden om allerlei nieuwe dingen uit te proberen om de meeste lekkere EN gezonde combinaties te maken. Op mijn eigen bord vind je vooral groenten of vegetarische alternatieven want vlees of kip komt enkel bij de rest van het gezin op het menu. Niet volledig Vegan maar toch vooral plant based.

 

Mijn kennis komt uit eigen ervaringen en opleidingen in de  orthomoleculaire en epigenetische voedingswetenschap. Mijn doel is "Je gezonder maken en kennis te delen met Passie”. Dat doe ik als Coach, motivator, begeleider.


Ik sta voor betrokkenheid & doorzettingsvermogen. Iedereen start met veel enthousiasme, maar volhouden is vaak een probleem. Daar help ik actief bij. Heel persoonlijk, heel betrokken en op jouw tempo.

Nood aan een nieuwe levensstijl en een totaalaanpak waar je jezelf fitter, gezonder en beter zal gaan voelen en toch lekker kan eten? Ik neem je graag bij de hand

Tot snel!

Onze Voedingsbegeleiding

Gewicht verliezen - Huidverbetering  - Detox - Meer energie

We krijgen je lichaam weer in balans door middel van voedingsbegeleiding.

 

Heb je je ooit al eens afgevraagd of er een manier bestaat om langer jong, energiek en slank te blijven, zonder je calorieën te tellen en jezelf te beperken in "lekker eten"?

 

Voel je je na je maaltijd moe of opgeblazen. Heb je na het eten van een appel honger of heb je een sterke drang naar zoete tussendoortjes? Heb je alle diëten weleens geprobeerd, maar lijkt het alsof er elk jaar enkele kilo’s bijkomen die hardnekkig ‘blijven hangen’? Ik hou niet van het woord DIEET, wel van een nieuwe manier van eten, die heel efficiënt werkt!

  • Ons SNP-Detox programma is een ideale manier om je lichaam om een korte EN gezonde manier te zuiveren.

  • Onze Total Transformation Challenge is een krachtig 8 weken programma waar ik je stap voor stap leer hoe je een vetverbrander kan worden.

  • Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie

 

We bekijken na een intake wat het beste bij jouw past. Geen sapjeskuur, crash dieet of een of andere hype. Enkel duidelijke doelstellingen en resultaten.

Nadien kunnen we verder bouwen op je gezond lichaam en blijvende resultaten behalen.

 

Vul ons contact formulier in en we nemen snel contact met je op.

 

Meld je meteen even aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden!

ONLINE YOGALESSEN
feel good met onze begleiding

Yoga & HIIT

 

Hou jij van yoga? Hou jij van crossfit? Hou jij van high intensity interval training? Dan is Yogirya wellicht jouw ding!

 

Yogirya staat voor yogi (= iemand die yoga beoefent) en Girya (= Russisch voor kettlebell)

Schrijf je via onderstaande link in

Dinsdag 19:00uur
Donderdag 19:00 uur
Training en groep (vanaf 4 pers en max 6 pers)

Wat kan je verwachten in een yogiryales?

Een opwarming in yoga-stijl op leuke hits. Met opzwepende beats worden je conditie en je spieren serieus op de proef gesteld. Een allround training voor zowel buik, benen, rug- en armspieren die steeds in blokken van 4 minuten ervoor gaan zorgen dat jij op het einde van de les minimum 600 kcal hebt verbruikt. Na de zware inspanningen is het weer tijd om je lichaam langzaam terug op adem te laten komen met yoga-oefeningen en stretching.

Wat kan je nog volgen?

HIIT training en Qicong

Hoe gaat het in zijn werk?

Kom gerust eerst een keertje proberen! Je schrijft jezelf in voor de lessen en betaald deze op voorhand.

De andere lessen werken met een 10-beurtenkaart of met een individuele les.

Kettle Ball Squats

Ik schrijf mij in voor de online Yogirya les en word graag gebeld voor meer informatie.

inschrijven voor online les

Not what we have but what we enjoy, constitutes our abundance

Epicurus

Volg ons op Instagram voor leuke tips en het laatste nieuws

bottom of page