top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Deodorant is schadelijk!Het lijstje van de schadelijkste en meest voorkomende stoffen die je absoluut moet vermijden in producten zijn veel langer dan je denkt . Dit geldt niet alleen voor cosmetica, maar ook voor alle hygiëneproducten, tandpasta en soms zelfs voedsel, waarin dezelfde giftige stoffen voorkomen.


Bij huidcontact zijn deze stoffen al na 15 minuten aantoonbaar in het bloed, onze opperhuid werkt dus als een "externe darm", die voedingsstoffen opneemt en in het lichaam brengt. Als onze huid verzwakt of microscopisch beschadigd raakt door giftige stoffen, verliest deze zijn beschermende en filterende functie en laat het ongezonde stoffen het lichaam binnen. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen waarmee we onze huid reinigen, smeren en verzorgen.


Als epigenetische huidtherapeut, wil ik graag wat inzichten delen over chemicaliën in verzorgingsproducten en ga ik meer uitleg geven over deodorant. Na mijn studies als epigenetische huidtherapeut en mijn werk met natuurlijke cosmetica, ga ik vaak op zoek naar waarom bepaalde ingrediënten schadelijk zijn, ga ik studies bekijken en en maak ik regelmatig analyses van dit alles op. Ik heb er zelf bewust voor gekozen om met RainPharma te werken omdat deze sterk toekijken op het vermijden van schadelijke ingrediënten.


Een stof die het meest voorkomt in zepen, crèmes, oliën, enz., is het petroleumderivaat Paraffinum, ook bekend als Petrolatum, minerale olie, cera microcristallina, ceresin, silicone quaternium of ozokeriet. Het heeft een extreem zijdezachte, fijne consistentie en lijkt daarom perfect om je het gevoel te geven van de hydraterende, verzachtende eigenschap voor te spiegelen, omdat het als een soepele film over de huid glijdt. In werkelijkheid gebeurt echter het tegenovergestelde: het laat de huid niet ademen, blokkeert de natuurlijke functies en droogt bij voortdurend gebruik de huid uit.Als jij op zoek bent naar een holistische en natuurlijke benadering voor je huidverzorging, dan ben je bij mij als epigenetische huidtherapeut aan het juiste adres. Mijn passie ligt in het verzorgen van jouw huid op een dieper niveau, waarbij we niet alleen naar de buitenkant kijken, maar ook de interne factoren die jouw huidgezondheid beïnvloeden.

Ik geloof sterk in de kracht van epigenetica, waarbij onze levensstijl, voeding en omgeving de manier waarop onze genen tot uiting komen kunnen beïnvloeden. Samen zullen we werken aan het verbeteren van jouw huidgezondheid door middel van de juiste voeding, levensstijl en natuurlijke huidverzorgingstechnieken.


Chemische geurstoffen zijn zeer gevaarlijk, vooral in deodorants voor vrouwen. Ze bevatten vaak giftige componenten die bij contact met zweet in het lichaam terechtkomen en het hormonale evenwicht verstoren en kanker kunnen veroorzaken.


Stoffen met aluminium worden vaak gebruikt in de meeste deodorants en sprays vanwege hun effectiviteit als antitranspirant. Ze kunnen de huid echter irriteren, uitdrogen en granulomen veroorzaken.


In meer dan 95 procent van alle cosmetische producten vind je pure alcoholische stoffen, die de haar- of huidstructuur extreem uitdrogen en het verouderingsproces bevorderen.

Het is belangrijk om te beseffen dat de cosmeticaindustrie duizenden stoffen gebruikt, waarvan velen nog onbekend zijn en als "toxisch" of "kankerverwekkend" worden ontdekt, terwijl ze al meer dan 10 jaar in omloop zijn. Hoewel er officiële richtlijnen zijn voor het testen van stoffen, negeren grote chemische bedrijven vaak deze normen om hun producten goedkoper te maken. Daarom is het essentieel om kritisch te zijn bij het kiezen van verzorgingsproducten en te kiezen voor natuurlijke, veilige en gezonde alternatieven.

Je kan altijd een gelaatsbehandeling inplannen. Deze zijn anders dan bij een schoonheidsspecialiste. Ik ga hier op een natuurlijke manier werken op jouw huid. Bij mijn behandelingen wil ik je ook bewust maken van de schadelijke stoffen die vaak in cosmetica en deodorants voorkomen. Traditionele deodorants kunnen potentieel schadelijke ingrediënten bevatten, zoals aluminium, natriumbicarbonaat en magnesium chloride, die je huid kunnen irriteren en de natuurlijke balans verstoren. Deze stoffen kunnen zelfs in je lichaam worden opgenomen en verband houden met gezondheidsrisico's op de lange termijn. Je mag steeds je producten meebrengen en doorsturen zodat ik deze met jou kan bekijken. En je zelf kan leren wat al dan niet gezond is voor jouw huid.

Gelukkig hebben we bij ons een fantastisch alternatief: onze eigen natuurlijke deodorant, genaamd "Freshen Up". Deze deodorant is samengesteld met enkel de allerbeste ingrediënten en is vrij van schadelijke stoffen zoals aluminium en natriumbicarbonaat. De unieke formule bestrijdt op natuurlijke wijze de slechte bacteriën die zweetgeur veroorzaken, terwijl het de poriën niet verstopt en de goede bacteriën ondersteunt. Hierdoor blijven ongewenste lichaamsgeurtjes constant onder controle, zelfs op lange termijn.

Ik begrijp dat overstappen naar een natuurlijke deodorant even wennen kan zijn, maar wees gerust, je huid zal je dankbaar zijn. In de eerste 3 weken kun je de deodorant meerdere keren per dag aanbrengen en daarna afbouwen naar een normaal gebruik. Daarom hebben wij de 2 + 1 gratis formule (zo lang de voorraad strekt) zodat jij en je gezin kan genieten van de meest zuivere ingrediënten.

Bij Freshen Up heeft RainPharma er bewust voor gekozen om irriterende stoffen en andere schadelijke ingrediënten achterwege te laten. Deze natuurlijke deodorantcrème werkt veel beter en met meer respect voor de complexe natuur van je huid. Dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Kies voor een vleugje natuurlijke magie en verzorg je huid op een gezonde en veilige manier met Freshen Up.

Ik sta klaar om je te helpen bij het maken van een bewuste keuze voor je huidgezondheid. Samen kunnen we zorgen voor een stralende huid, van binnen en van buiten. Boek nu HIER een afspraak en geef jezelf en je huid de verzorging die het verdient! Deze afspraak is gratis.


Waarom wij op afspraak werken? Zo kunnen wij ongestoord alles met jou bespreken en kan je alles gratis uitproberen. We maken graag tijd voor jou vrij zodat je exact weet en voelt wat voor jou goed is.bottom of page