top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Detox jij mee met Amaryllis Temmerman

Bijgewerkt op: 6 apr. 2021

Amaryllis Temmerman stapte enkele weken geleden onze winkel binnen en ze was enorm vermoeid. Amaryllis is net zoals ik erg begaan met de natuur, gezondheid en goed in je vel voelen. We hadden onmiddellijk een leuke klik met elkaar.


Je kan haar verhaal volgen via DEZE link


Wie is Amaryllis Temmerman?


Amaryllis Temmerman is een creatieve duizendpoot. Je kan haar o.a. beluisteren als zangeres op MENT tv, presenteert op alle regionale zenders en haar stem is te horen in verschillende radiospots. Als actrice, presentatrice en zangeres is Ryllis een bezig bij, net zoals ik! Dan kan het wel eens gebeuren dat de vermoeidheid toeslaat.


Ze is sinds 3 oktober 2020 gestart met een super tof programma dat je via verschillende media kan bekijke. Ze wil op een toegankelijke, positieve en hoopvolle manier inspireren. Met eigen ervaringen, tips en een stappenplan wil ze mensen motiveren om op een stijlvolle manier bewust ecologischer te gaan leven.


Via deze website, je regionale zender, het youtubekanaal van Ama Eco, vlog, blogs, boek, experten…Zelf zegt ze; Ik ga dat dus niet alleen doen, we gaan dat samen doen: Allemaal Eco!


Wil jij graag tips? Dan kan je deze vinden via DEZE link


Kom je graag meer te weten over Amaryllis? Kijk dan zeker op haar website Amaryllis Temmerman


Dag 1 ~ 22/03/21 Ik voel me de laatste tijd futloos, weinig energie en ook wel een beetje triest door alle Corona - ellende. Daarom dacht ik - ik duw eens op de resetknop. Het voelt nog niet als lente buiten, maar da’s niet erg! Ik begin vandaag aan een lenteschoonmaak in mijn eigen lichaam. 2 weken lang staat een gezonde levensstijl centraal, met pure onbewerkte voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust.

Wil je graag mee doen? Laat je dan net zoals ik coachen door Anouschka van Het Gezondheidshuisje. Ook om een paar kilo’s af te vallen, ben je bij haar op het juiste adres. Ze zal jou met heel veel enthousiasme en positieve energie bijstaan! Vraag haar vrijblijvend advies via www.gezondheidshuisje.com


Heel veel liefs!

bottom of page