top of page

Detox jij mee met Amaryllis Temmerman

Bijgewerkt op: 6 apr. 2021

Amaryllis Temmerman stapte enkele weken geleden onze winkel binnen en ze was enorm vermoeid. Amaryllis is net zoals ik erg begaan met de natuur, gezondheid en goed in je vel voelen. We hadden onmiddellijk een leuke klik met elkaar.


Je kan haar verhaal volgen via DEZE link


Wie is Amaryllis Temmerman?


Amaryllis Temmerman is een creatieve duizendpoot. Je kan haar o.a. beluisteren als zangeres op MENT tv, presenteert op alle regionale zenders en haar stem is te horen in verschillende radiospots. Als actrice, presentatrice en zangeres is Ryllis een bezig bij, net zoals ik! Dan kan het wel eens gebeuren dat de vermoeidheid toeslaat.


Ze is sinds 3 oktober 2020 gestart met een super tof programma dat je via verschillende media kan bekijke. Ze wil op een toegankelijke, positieve en hoopvolle manier inspireren. Met eigen ervaringen, tips en een stappenplan wil ze mensen motiveren om op een stijlvolle manier bewust ecologischer te gaan leven.


Via deze website, je regionale zender, het youtubekanaal van Ama Eco, vlog, blogs, boek, experten…Zelf zegt ze; Ik ga dat dus niet alleen doen, we gaan dat samen doen: Allemaal Eco!


Wil jij graag tips? Dan kan je deze vinden via DEZE link


Kom je graag meer te weten over Amaryllis? Kijk dan zeker op haar website Amaryllis Temmerman


Dag 1 ~ 22/03/21 Ik voel me de laatste tijd futloos, weinig energie en ook wel een beetje triest door alle Corona - ellende. Daarom dacht ik - ik duw eens op de resetknop. Het voelt nog niet als lente buiten, maar da’s niet erg! Ik begin vandaag aan een lenteschoonmaak in mijn eigen lichaam. 2 weken lang staat een gezonde levensstijl centraal, met pure onbewerkte voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust.

Wil je graag mee doen? Laat je dan net zoals ik coachen door Anouschka van Het Gezondheidshuisje. Ook om een paar kilo’s af te vallen, ben je bij haar op het juiste adres. Ze zal jou met heel veel enthousiasme en positieve energie bijstaan! Vraag haar vrijblijvend advies via www.gezondheidshuisje.com


Heel veel liefs!

Comentarios


bottom of page