top of page

Een zomerse samenwerking tussen Feeling en RainPharma

Dat klinkt als dé perfecte traktatie bij ons augustusnummer. Feeling biedt je deze unieke RainPharma-toilettas in kartonlook: superstijlvol, ecologisch én waterbestendig. En dat voor maar 3 euro extra.


KARTON OF ZWART?

Wist je trouwens dat er twee versies van deze leuke én ecologische toilettas bestaan? De kartonlook-versie vind je volgende maand bij jouw Feeling, maar er is ook nog een zwarte variant. Die vind je – gevuld met maar liefst 10 RainPharma-accessoires voor de badkamer – vanaf 1 juli t/m 31 augustus en zo lang de voorraad strekt in ons Gezondheidshuisj, Pop-up pand10.


In juli en augustus loopt er bij het Belgische en natuurlijke beautylabel namelijk het Summer Skin Festival: een speciaal zomers gelaatsfestival vol acties en producten om je te helpen je huid de hele zomer mooi in balans te houden.


Interesse in de zwarte versie? Neem dan jouw exclusieve Feeling-bon ter waarde van 10 euro mee die je volgende maand in onze toilettas vindt! Met deze bon scoor je 10 euro korting op jouw gepersonaliseerd gelaatsmasker.


MADE IN BELGIUM

RainPharma is made in Belgium. Met z’n no-nonsense premium producten zorgt het Belgische merk voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Hocus pocus-ingrediënten of  overdreven claims horen niet bij RainPharma: het Belgische merk gaat 100% voor eerlijke producten die voor iedereen toegankelijk zijn, van uitzonderlijke kwaliteit en met maximale efficiëntie.Geen overbodige of ongezonde ingrediënten, maar kostbare formules die meteen je hart zullen veroveren. Het Belgische skincare label maakt z’n producten dan ook met enorm veel passie én plezier en vindt het vooral belangrijk om haar klanten in de watten te leggen. Met deze hippe én ecologische toilettas – al dan niet gevuld met accessoires – zal dat alvast geen probleem vormen!


Comments


bottom of page