top of page

Het belang van vitaminen C

Super C Boost is een bijzondere hooggedoseerde ontzuurde vorm van vitamine C met bioflavonoïden. Dat heeft vele voordelen.


Dit zijn de officiële wetenschappelijke bewezen claims die ondersteund worden door de Belgische en Europese overheden:


1. Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning. 2. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten. 3. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten. 4. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. 5. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het tandvlees. 6. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. 7. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de tanden. 8. Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. 9. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. 10. Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie. 11. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. 12. Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 13. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. 14. Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E. 15. Vitamine C verhoogt de ijzeropname.


Maak de super combi! Vul aan met de twee basisproducten van élk RainPharma programma. Daily Boostwordt gecombineerd met Mighty Night. Samen bevatten ze alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft, als aanvulling op een gezonde voeding.

Comments


bottom of page