top of page

i wonder... Een onverwacht moment, een onverwacht plezier, een ontroerende verwonderin

​​Een onverwacht moment, een mystiek lied, een nieuwe smaak, een tintelende vriendschap, een onverwachte geur, een onthullende mist, een kippenvel geschenk, een onvoorbereid gesprek, een emotionele ontdekking, een mysterieuze ontmoeting, een overrompelende brief, een onverwacht plezier, een ontroerende verwondering, een verbijsterende aanraking, een verdovende verrassing. Hey jij!

Zat jij gisteren op de eerste rij om te weten te komen wat je allemaal kan verwachten deze herst? Niet zoals anders deze keer... geen winter shopping event voor iedereen. Enkel voor jou als trouwe klant van Anouschka's Gezondheidshuisje.

We gaan je in de watten leggen en enkel jij als topfan van het Gezondheidshuisje en RainPharma kan komen naar dit fantastische event.

Zat je niet op de eerste rij? Dan leg ik het je graag nog even uit. Deze keer is helemaal anders dan wat je gewoon bent van onze shopping events. We verrassen jou met iets heel bijzonders. Nooit gezien RainPharma nieuws. En jij komt het nu meteen te weten. RainPharma bestaat 12 jaar en dat vieren wij heel graag samen met hen.


Wij willen jou, topfan, bedanken voor jouw vertrouwen. RainPharma en Anouschka's Gezondheidshuisje bundelen onze dankbaarheid in de prachtige i wonder set.

In deze mysterieuze verrassingsdoos vind je maar liefst 20 RainPharma bestsellers, twv €750, die jij kan scoren voor slechts €299. De belevingsdoos puilt uit van de natuurlijke mysteries die door iedereen gesmaakt worden. Ja écht door iedereen gesmaakt worden. Hou jij de i wonder helemaal voor jezelf of deel je met andere fans? Opgelet! Wij hebben slechts 25 stuks besteld voor onze TOPFANS en OP = OP echt waar!! Ja, natuurlijk wil je zeker zijn van jouw exemplaar van deze limited edition i wonder verrassingsset. Reserveer dan nu meteen jouw mysterieuze i wonder belevingsdoos via stores.rainpharma.com en geef Willebroek in. Je zal dan Gezondheidshuisje als eerste zien staan. Daar mag je bestel klikken op i wonder set en dan komt je bestelling binnen. Ik stuur je dan een bon op ter betaling. Na je betaling ontvang je meer informatie en leuke extra's. Benieuwd? Ik beloof je dat je geen spijt zal krijgen! Wil je weten wat er in de i wonder set zit? Begrijpelijk. Kijk alvast mee met de RainPharma Mystery Heroes, zij gingen op zoek naar de inhoud in de RainPharma kantoren.

Hm… het geheim dan toch nog niet volledig onthuld? Stap jij dan blindelings mee met ons in het té gekke Gezondheidshuisje & RainPharma najaar en koop je zo meteen de set? Slim! Alles nog even op een rijtje? Kom hier al even in de sfeer.Jouw i wonder set staat voor je klaar op 28, 29 en 30 oktober tijdens de feestelijke i wonder days bij het Gezondheidshuisje. Maar dat is lang niet alles. Er wachten nog veel meer verrassingen op jou tijdens de i wonder days.

We gaan er 3 geweldige dagen van maken, enkel voor jou als trouwe Gezondheidshuisje en RainPharma fan. Kom jij mee genieten en kom jij ontdekken wat wij allemaal voor je in peto hebben deze 3 dagen? Bestel je box en we vertellen je heel graag meer. Mis het niet. Ga nu naar stores.rainpharma.com, kies Willebroek en het Gezondheidshuisje en reserveer jouw unieke limited edition I wonder beleving want OP = echt OP

Veel liefs Anouschka Unsubscribe | Update your profile | Groene Laan 14, Willebroek, Antwerp 2830

댓글


bottom of page