top of page

MealpreppingDruk, weinig tijd, laat thuis uit je werk, kinderen en partner die gevoed moeten worden en liefst ook gezond! Dan is meal preppen echt iets voor jou. Meal preppen is niets meer dan je eten voorbereiden en het jezelf voor de komende dagen zo makkelijk mogelijk maken.


Tot februari 2020 had ik 2 jobs... een 4/5 en mijn bijberoep. Ik was van 7 u 's morgens weg en ik was rond 16.30 u thuis. Om 17 u begon ik met mijn bijberoep tot de laatste klant buiten was....wie me kent, weet dat ik heel graag sport, met mijn gezin tijd doorbreng en ook nog eens heel graag ga wandelen in de natuur. Conclusie.... heel weinig tijd! Veel frustraties want ik wou en ik zou vers en gezond eten op het menu zetten. Ik ben dan enkele jaren geleden ook beginnen te mealpreppen (toen bestond het nog niet zoals nu, overal vind je er wel iets over terug. Komt er nog eens bij dat mijn kinderen, mijn partner en ikzelf allemaal anders eten.... geloof me, niet gemakkelijk. MAAR mealpreppen heeft me toen en nu in mijn drukke leven enorm geholpen.


Het is geen geheim dat ik gek ben op mijn zondagse mealprepping! Ik kijk er echt elke keer naar uit. Het is een routine geworden die me enorm vooruit helpt. Het is echt DE manier waardoor ik op het goede spoor kan blijven met mijn eetpatroon en het begint mijn weekje ook gewoon met een gezonde, frisse geest. Met al mijn maaltijden gepland voor de komende 2 tot 3 dagen en mijn koelkast heerlijk gevuld, kijk ik ook erg uit naar mijn trainingen voor die week! Onthoud dat als je minder stress in de keuken wil dat dit echt de oplossing is!


Wil jij graag een gezond en betaalbaar weekmenu maken? Je kan het echt wel zelf leren.

Om je te inspireren wil ik je graag meenemen in mijn mealprep wereld en kunnen we samen aan de slag gaan zodat je zelf weekmenu’s kan maken om gemakkelijk te gaan meal preppen.


Ik deel regelmatig tips & tricks waar je dan zelf mee aan de slag kan gaan! Meer weten? Blijf ons dan zeker volgen via instagram.com/gezondheidshuisjewillebroekGezonde groetjes

Anouschka

Comentários


bottom of page