top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Mealprepping

Druk, weinig tijd, laat thuis uit je werk, kinderen en partner die gevoed moeten worden en liefst ook gezond! Dan is meal preppen echt iets voor jou. Meal preppen is niets meer dan je eten voorbereiden en het jezelf voor de komende dagen zo makkelijk mogelijk maken.


Tot februari 2020 had ik 2 jobs... een 4/5 en mijn bijberoep. Ik was van 7 u 's morgens weg en ik was rond 16.30 u thuis. Om 17 u begon ik met mijn bijberoep tot de laatste klant buiten was....wie me kent, weet dat ik heel graag sport, met mijn gezin tijd doorbreng en ook nog eens heel graag ga wandelen in de natuur. Conclusie.... heel weinig tijd! Veel frustraties want ik wou en ik zou vers en gezond eten op het menu zetten. Ik ben dan enkele jaren geleden ook beginnen te mealpreppen (toen bestond het nog niet zoals nu, overal vind je er wel iets over terug. Komt er nog eens bij dat mijn kinderen, mijn partner en ikzelf allemaal anders eten.... geloof me, niet gemakkelijk. MAAR mealpreppen heeft me toen en nu in mijn drukke leven enorm geholpen.


Het is geen geheim dat ik gek ben op mijn zondagse mealprepping! Ik kijk er echt elke keer naar uit. Het is een routine geworden die me enorm vooruit helpt. Het is echt DE manier waardoor ik op het goede spoor kan blijven met mijn eetpatroon en het begint mijn weekje ook gewoon met een gezonde, frisse geest. Met al mijn maaltijden gepland voor de komende 2 tot 3 dagen en mijn koelkast heerlijk gevuld, kijk ik ook erg uit naar mijn trainingen voor die week! Onthoud dat als je minder stress in de keuken wil dat dit echt de oplossing is!


Wil jij graag een gezond en betaalbaar weekmenu maken? Je kan het echt wel zelf leren.

Om je te inspireren wil ik je graag meenemen in mijn mealprep wereld en kunnen we samen aan de slag gaan zodat je zelf weekmenu’s kan maken om gemakkelijk te gaan meal preppen.


Ik deel regelmatig tips & tricks waar je dan zelf mee aan de slag kan gaan! Meer weten? Blijf ons dan zeker volgen via instagram.com/gezondheidshuisjewillebroekGezonde groetjes

Anouschka

bottom of page