top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Meer dan 1 jaar lang douchen

RainPharma Skin Washes bevatten enkel echte, werkzame ingrediënten en zijn super geconcentreerd. Water is geen sleutelingrediënt in de formule, dat wil zeggen dat het enige water dat erin zit, het water is dat wat van nature voorkomt in de ingrediënten. Want zeg nu zelf, waarom zouden we flesjes vullen met water als dat ook gewoon uit de kraan stroomt tijdens het douchen?


Hierdoor heb jij minder flessen nodig en moeten wij minder flessen transporteren. Er belanden dus minder flessen in de blauwe zak... Minder afval buiten zetten, minder zakken kopen, minder vervuiling. Goed voor je huid en voor de natuur!


Wist je dat ik dus voor een paar euro per maand je huid kan verzorgen met de meest natuurlijke ingrediënten!


Klik op DEZE link en vind al onze geuren. We vullen ze regelmatig aan. Met een fles Skin Wash van 500 ml kan je maar liefst 416 keer douchen. Je kan ze dus een jaar lang gebruiken. Probeer je zo nu en dan graag een nieuwe geur? Dan zijn onze kleine flesjes van 100 ml ideaal.
Onze flesjes Skin Wash van 100 ml mogen dan wel mee in de handbagage, maar ze omschrijven als ‘travel size’ doet deze flesjes oneer aan. Tenzij je natuurlijk heel erg lang op reis gaat. Met een flesje van 100 ml kan je maar liefst 83 keer douchen!


Hoe kan dat? Wel, dankzij de geconcentreerde formule heb je maar één druppel Skin Wash nodig om je handen te wassen en maar één pompje om een volwassen lichaam te wassen. Een flesje van 100 ml komt overeen met 1 liter van een klassieke douchegel. Een fles van 500 ml komt overeen met 5 liter.

Onze Skin Washes zijn natuurlijk en bevatten dus geen synthetische schuimmakers. Je zal merken dat de formule daardoor ook veel minder schuimt. Toch gek op schuim? Doe dan 1 pompje douchegel op Body Wonder Towel (Japanse wasdoek) of Liu’s Magic Sponge (konjac spons). Hiermee tover je 1 pompje douchegel om in een weelderige plantaar-dige schuimwolk.


De flessen van onze Skin Washes kan je recycleren. Ze zijn gemaakt van PET, een van de best recycleerbare materialen. Doordat we onze formules niet aanlengenmet water, zijn ze zo zuinig in gebruik dat jij in principe elk jaar maar een recycleerbare fles in de PMD-zak gooit. En die krijgt vervolgens een nieuw leven.TEAM SPONS

Liu’s Magic Sponge is een extreem zachte konjac spons, gemaakt van natuurlijk materiaal. Laat je spons na elke wasbeurt goed drogen (leg ze bijvoorbeeld op de verwarming), want anders brokkelt de spons af. Na het wassen is het voldoende om de spons met water te spoelen en er licht in te knijpen, wring ze zeker niet uit. Vervang je spons om de twee of drie maanden. Wist je dat we ook een lavendel konjac spons hebben? Speciaal voor de allerkleinsten is er Baby Sponge, om de tere huid van je baby’tje te wassen. Doe één pompje Baby Wash & Shampoo op Baby Sponge om je kleintje van kop tot teen te wassen.OF TEAM HANDDOEK?

De Body Wonder Towel is duurzaam en hygiënisch. De langwerpige wasdoek is gemaakt uit een stevige, sneldrogende stof. Omdat je slechts een beetje douche- gel nodig hebt, is de wasdoek extra economisch. Zijn er bij jou thuis meerdere mensen die dezelfde douche gebruiken? We hebben een zwarte en een paarse Body Wonder Towel. Zo kan je makkelijk zien welke van wie is!


EN DE PRIJS? Elke fles Skin Wash heeft een andere prijs. Klinkt gek? Eigenlijk is het net heel logisch. Om onze Skin Washes hun heerlijke geur te geven, gebruiken we pure essentiële oliën. De prijs wordt bepaald door de gebruikte ingrediënten en is afhankelijk van hoe moeilijk of makkelijk het is om de nodige essentiële olie uit de plant, de bloemen of het kruid te halen.

De prijzen van onze Skin Washes schommelen tussen €9,95 en €79,95, afhankelijk van het formaat en de gebruikte essentiële olie. Daarnaast ontwikkelden we Skin Wash Rose, een exclusieve variant. Door de lage opbrengst van echte rozenolie en het arbeidsintensieve proces, heeft deze Skin Wash een prijskaartje van €999.

Toch is een luxueuze, natuurlijke en Belgische douchegel van RainPharma eigenlijk helemaal niet duurder dan die ‘goedkopere’ douchegel uit de supermarkt of parfumerie. Dankzij de geconcentreerde formules zijn onze Skin Washes super zuinig in gebruik. Kies je voor Skin Wash Orange? Voor slechts €3,33 per maand kan je een jaar lang elke dag douchen. Ook zo gek op de populairste Skin Wash Lemongrass? Je wast je een jaar lang voor €3,57 per maand.


Soms staan ze in promotie .... EN voor die prijs haal je voor elke kamer een ander geur in huis!
bottom of page