top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Mijn 2 weken suiker analyse... dag 1


Ik leerde Dokter Ann Lannoye in 2020 kennen via RainPharma. We hadden onmiddellijk een geweldige klik. Ik kon wel uren naar haar theorieën luisteren en werd door haar kennis nog meer getriggerd om bij te leren. Dokter Ann schreef een boek Reinventing food of hoe verbeter je zelf de werking van je genen.... Vooral dat ze ook geloofde in dat ik mijzelf beter had kunnen maken door gezonder te gaan eten en leven. Als ik met haar praat begint mijn brein alle kanten op te gaan... ze inspireert me enorm.


Zo kwam ik door haar bij Biometriq terecht. Ze zijn gespecialiseerd in suiker & DNA analyses.


In mijn praktijk komt het vaak voor dat ik cliënten heb die moeiteloos afvallen en zich moeiteloos beter gaan voelen. Echter is er een andere groep die ik ook kan onderverdelen. Ik hou er zeker niet van om mensen in hokjes te duwen maar ik verdeel dit nu even in groepjes om aan te tonen waarom ik start met deze analyse.... Zo wordt het duidelijk voor iedereen.GROEP 1


Cliënten die er alles aan doen om gezonder te gaan leven en afvallen en die niet of heel weinig afvallen of die net wanneer ze bepaalde voeding terug eten, opnieuw bijkomen.


GROEP 2


Cliënten die er alles aan doen om gezonder te gaan leven en afvallen maar nadien terug hervallen.... en niet opnieuw beginnen om hun gezondheid en gewicht aan te pakken.


GROEP 3


Cliënten die denken door een kleine aanpassing af en toe ze zullen afvallen en uiteindelijk heel erg gaan jojo-en... die maar niet begrijpen hoe het komt dat ze door "gezonder" te gaan eten toch niet het gewenste resultaat krijgen.Iedereen die in groep 1,2 en 3 zit heeft baat bij deze suikeranalyse. Ik ga hier later graa dieper op in maar dan wel in een andere blog.


VANDAAG is het nl mijn allereerste dag van mijn 14-daagse suikeranalyse. Omdat ik er rotsvast van overtuigd ben dat ik jou beter kan helpen en veel gerichter advies kan geven op het gebied van voeding en beweging na deze analyse.


Volg jij mijn traject mee?

bottom of page