top of page

Mijn 2 weken suiker analyse... dag 1


Ik leerde Dokter Ann Lannoye in 2020 kennen via RainPharma. We hadden onmiddellijk een geweldige klik. Ik kon wel uren naar haar theorieën luisteren en werd door haar kennis nog meer getriggerd om bij te leren. Dokter Ann schreef een boek Reinventing food of hoe verbeter je zelf de werking van je genen.... Vooral dat ze ook geloofde in dat ik mijzelf beter had kunnen maken door gezonder te gaan eten en leven. Als ik met haar praat begint mijn brein alle kanten op te gaan... ze inspireert me enorm.


Zo kwam ik door haar bij Biometriq terecht. Ze zijn gespecialiseerd in suiker & DNA analyses.


In mijn praktijk komt het vaak voor dat ik cliënten heb die moeiteloos afvallen en zich moeiteloos beter gaan voelen. Echter is er een andere groep die ik ook kan onderverdelen. Ik hou er zeker niet van om mensen in hokjes te duwen maar ik verdeel dit nu even in groepjes om aan te tonen waarom ik start met deze analyse.... Zo wordt het duidelijk voor iedereen.GROEP 1


Cliënten die er alles aan doen om gezonder te gaan leven en afvallen en die niet of heel weinig afvallen of die net wanneer ze bepaalde voeding terug eten, opnieuw bijkomen.


GROEP 2


Cliënten die er alles aan doen om gezonder te gaan leven en afvallen maar nadien terug hervallen.... en niet opnieuw beginnen om hun gezondheid en gewicht aan te pakken.


GROEP 3


Cliënten die denken door een kleine aanpassing af en toe ze zullen afvallen en uiteindelijk heel erg gaan jojo-en... die maar niet begrijpen hoe het komt dat ze door "gezonder" te gaan eten toch niet het gewenste resultaat krijgen.Iedereen die in groep 1,2 en 3 zit heeft baat bij deze suikeranalyse. Ik ga hier later graa dieper op in maar dan wel in een andere blog.


VANDAAG is het nl mijn allereerste dag van mijn 14-daagse suikeranalyse. Omdat ik er rotsvast van overtuigd ben dat ik jou beter kan helpen en veel gerichter advies kan geven op het gebied van voeding en beweging na deze analyse.


Volg jij mijn traject mee?

コメント


bottom of page