top of page

MOVE OVER BOTOX HERE COMES FROTOX!

Bijgewerkt op: 2 dec. 2021

BIG NEWS! Vanaf 14 december gaan we aan de slag met de Coollifting Beautygun. Omdat wij houden van natuurlijke producten en natuurlijke verzorging en omdat wij je zo lang mogelijk mooi en gezond willen maken en laten voelen.


De Coolifting beautygun zorgt voor een intense huidverjonging, stelt de nood aan een botox uit.

Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment voor mimische droogtelijntjes, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.


Coolifting, wat is dat?

De Coolifting beautygun pushed onder hoge druk hyaluronzuur, VIT C peptiden, Glycol & Kojizuur, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 graden C ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden, krijgt de huid diepwerkende stoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekjes) in de huid opnieuw geactiveerd worden .


Vanaf 14 november kan jij op afspraak komen. Als jij ervoor kiest om een volledige kuur te reserveren, dan krijg je er de eerste behandeling een gratis kennismakingsbehandeling (dubbele reiniging, scrub, afwerking twv €40 gratis bij. BOEK HIER je eerste behandeling. Onze gelaatsverzorgingen zijn gericht op huidverbetering en relaxatie. Bij elk bezoek wordt gekeken naar de conditie van je huid op dat moment. Iedere gelaatsverzorging zal dan ook anders zijn. Elke verzorging bestaat uit een dubbele reiniging en peeling alsook een makser en een creme om af te werken.

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en rimpels verstrakken. De huid oogt helderder en verkleuring vervaagd. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg bij een kuur. De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig. BOEK HIER je proefsessie.


De Coolifting beautygun pushed onder hoge druk hyaluronzuur, VIT C peptiden, Glycol & Kojizuur, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 graden C ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden, krijgt de huid diepwerkende stoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekjes) in de huid opnieuw geactiveerd worden .


Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en rimpels verstrakken. De huid oogt helderder en verkleuring vervaagd. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg bij een kuur.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.


De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:


  • Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

  • Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

  • Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

  • Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de luie huid.Waarom Coolift kiezen? De dermis bestaat 30% uit collageen. Al van ons 25 ste levensjaar neemt jaarlijks de productie van collageen af met 1% , waardoor je rond je 30 ste de eerste tekenen van veroudering begint waar te nemen . Die achteruitgang in combinatie met externe factoren als UV, roken, medicatie ect. laat zijn sporen na op de huid.

Zo zullen de fibroblasten (collageenfabriekje) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt wat luier ,verliest zijn volume en stevigheid. Door mimische spiercontracties gaat de huid permanente lijntjes vertonen. Je kan botox en fillers uitgestellen door deze frotox behandeling, of het is een aanvulling aangezien, botox niet in de onderste oogzone mag komen, daar waar Coolift wel kan komen. Zonder pijn, zonder downtime nadelen.

Kan het hele jaar door, ook in hoogzomer maanden. MOVE OVER BOTOX HERE COMES FROTOX!


Welk resultaat mag ik verwachten?

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt instant gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Verkleuringen vervagen waardoor de teint helder oogt.

Deze behandeling is dus ideaal voor een instant skin boost voor een bijzondere gelegenheid of voor een intense vermoeidheid van de huid te vervagen. De huid vernieuwd op 4 weken dus zonder onderhoud zal dit resultaat niet blijvend zijn.

Een totale kuur bestaat uit 8 behandelingen met een tussenpauze van 1 à 2 weken.

Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken. De -20 graden C voelen op de huid als bevrozen regen en is dus compleet pijnloos!


Een behandeling kost €75 per sessie. Ben je bij de eerste 10 personen die een volledige kuur boekt, dan krijg je er een nu een kennismakingsverzorging met RainPharma producten van 30 minuten gratis twv 40€ bij (als je ineens voor 8 behandelingen boekt). BOEK HIER je eerste afspraak en krijg €10 korting op je eerste behandeling en straal voor de feestdagen!


Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig? Bij iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine piek aan en worden deze terug op actief gezet. Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .

De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of inactief met als gevolg huidveroudering , het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageen aanmaak en de huidveroudering stop te zetten .

Ook raad ik graag aan met het Anti Aging Powder & Super C Boost supplement je huid van de de juiste actieve ingrediënten te voorzien, en ze te beschermen met een SPF 30 zoals onze RainPharma Natural daylight defence 50ml om het resultaat zo lang mogelijk te behouden.


Natuurlijk is je verzorging ook van groot belang om je huid er zacht en mooi te blijven laten uitzien. Daarvoor kiezen wij steeds voor onze RainPharma verzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn. Ken je de producten niet? BOEK HIER dan je kennismakingsbehandeling voor 40€ of een Royal treatment of therapeutische en relaxarende behandeling vanaf €79. Hoe sneller je van start gaat, hoe sneller je resultaat mag verwachten!

! U moet 14 dagen wachten na een filler of botox voor u de Coolift ondergaat. ! We raden aan dagelijks een SPF te dragen als dagbescherming en voor het behoud van uw resultaat.

bottom of page