top of page

SHAKE IT UP BOX

Bijgewerkt op: 4 mei 2021Heb jij soms weinig energie? Zou je je graag wat fitter voelen? Heb je een onzuivere huid? Of zoek je gewoon een lekker en gezond tussendoortje? Dan is dit jouw gouden kans!
Om jouw lichaam een kickstart te geven voor het voorjaar, creëerde RainPharma de SHAKE IT UP BOX met Goed Gevoel! In deze box, t.w.v. €63, ontdek je voor slechts €14,80 extra alle RainPharma shakes en je krijgt er meteen een handige shaker bij.

Je vindt hem vanaf 19 mei bij het Gezondheidshuisje samen juni-nummer van Goed Gevoel. Wil je deze leuke box absoluut niet missen? Dat begrijpen we! Reserveer hem nu bij het Gezondheidshuisje via DEZE link

download de brochure voor meer informatie.

16 verleidelijke smaken en nog veel meer!

In de ShakeItUp box vind je van elk van onze 16 shakes een praktisch portiezakje om ze allemaal te kunnen proeven. Daarnaast zit er ook een handige shaker in, waarmee je gemakkelijk je shakes kan klaarmaken. In de box zit ook een handleiding, met alle uitleg en een scoreblad, zodat je elke shake kan beoordelen en je favoriet kan ontdekken. En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook een bon bij voor een gratis bodyscan t.w.v. 39 euro.

Zoals je weet doen we meermaals per jaar een detox traject. Heel binnenkort gaan we opnieuw aan de slag. Want bij het Gezondheidshuisje is het DETOX FOR LIFE. In ons detox traject gaan we vooral werken aan het verbeteren van je huid en gezondheid. Je kan er gerust enkele kilo's mee verliezen maar we focussen ons hier vooral op meer energie, mooiere huid, verminderen van stress, beter slapen, minder pijnklachten, enzovoort.

Heb je net dat ietsje meer nodig en wil je graag van die vervelende kilo's af en liefst wel heel snel? Dan hebben we het Balance traject waar we je helemaal 1/1 gaan begeleiden naar een betere versie van jezelf.

Dan hebben we ons TT-traject waar je enkel zal toegelaten worden onder strikte voorwaarden en max 10 personen.

Wie al een traject volgt of heeft gevolgd, weet dat je er ook een hele warme community bij krijgt. Hier kun je (als je dat fijn vindt) met anderen gelijkgestemden in gesprek gaan.


Donwload hieronder de brochure voor meer informatie.

BROCHURE_ShakeItUp
.pdf
Download PDF • 14.35MB

Comments


bottom of page