top of page

Spring Shopping Days Ritueel 1
Hey jij!

Groot nieuws! Eindelijk mogen we je het verklappen. Dat op 18, 19 en 20 maart de RainPharma Spring Shopping Days doorgaan, wist je al. Maar vandaag vertellen we je meer over die fantastische 21% korting en hét hebbeding van het voorjaar.

Je ontvangt vanaf nu elke dag een mailtje waar we je de 21 favoriete producten uitleggen + hoe je ze gebruikt aan de hand van een filmpje. Superhandig! Zo kies is het gemakkelijker kiezen.


Deze multifunctionele eyecatcher is voor jou.

Natuurlijk gingen we ook dit jaar op zoek naar een design drager die jij volledig mag vullen met je favoriete producten. We zijn heel trots om jou eindelijk de stijlvolle Never Ending Circle te kunnen voorstellen. Hét hebbeding voor de lente.

Je ontvangt vanaf nu elke dag een mailtje waar we je de 21 favoriete producten uitleggen + hoe je ze gebruikt aan de hand van een filmpje. Superhandig! Zo kies is het gemakkelijker kiezen.

Is het een voetbad? Een mand voor magazines? Een fruitschaal? Een decoratieve doos? De Never Ending Circle is het allemaal én nog zoveel meer. Onze vijfjarige YouTube-ster William stelt jou met veel plezier en humor de Never Ending Circle en al zijn mogelijkheden voor! Bekijk hieronder het filmpje van William.

Jouw uniek toegangsticket onthuld.

Om te kunnen deelnemen aan de RainPharma Spring Shopping Days koop je voor € 21 de Never Ending Circle inclusief prachtige bewaardoos (twv € 59). Dit is jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days. Op alles wat erin past, met een maximum van 21 producten, krijg je maar liefst 21% korting. Je mag trouwens niet alleen de Never Ending Circle vullen, maar ook de bewaardoos én het deksel. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf € 7 doen mee. Wil je je shakes en supplementen bijvullen? Of zie je het groots en ga je voor jouw volgende Balance Program of Smart Nutrition Project? Dit is het moment!

Maar er is meer. Voor elk RainPharma product dat je met korting aankoopt, gaat er € 1 van de prijs van de Never Ending Circle af. Kies je één product, dan betaal je nog maar € 20 voor de Never Ending Circle. Kies je 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle zelfs volledig gratis.


​Wil je echt alles uit de RainPharma Spring Shopping Days halen? Je kan op 18, 19 en 20 maart meerdere exemplaren van de Never Ending Circle kopen voor maar € 21 per stuk. Hou je ze voor jezelf zodat je op verschillende plekjes in huis een Never Ending Circle kan plaatsen of geef je iemand een prachtig designstuk cadeau? Een nieuw seizoen, een nieuwe start. Een eenvoudig ritueel kan krachtig transformeren. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Rituelen helpen ons niet alleen om een fase af te sluiten of te breken met oude gewoontes, maar ze zorgen er ook voor dat we vol goesting en energie aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen. 21 nieuwe RainPharma rituelen. We stellen je graag 21 rituelen voor die van jou de beste en mooiste versie van jezelf maken. Ontdek welke producten jou helpen om jouw doelen te bereiken en hoe je concreet aan de slag gaat. Je vindt de brochure hieronder.

SSD_21rituelen_brochure_spread
.pdf
Download PDF • 29.49MB

​Tot en met 21 maart zetten we elke dag een belangrijk ritueel in de kijker. Zo helpen we jou concreet op weg. Wil je ze meteen allemaal kennen? Haal dan de 21 rituelen brochure in huis. Je kan hem ophalen bij het Gezondheidshuisje of download hem via volgende link de digitale versie. SSD_21rituelen_brochure_spread.pdf Wil jij graag streelzachte voeten? Vandaag stellen we je ritueel 1 voor. Je voeten brengen je elke dag overal naartoe en dat voel én zie je er soms aan. Wil jij opnieuw mooie streelzachte voeten? Leg ze eens stevig in de watten. Peter van RainPharma demonstreert het graag.​​​Alle spelregels op een rijtje? Bekijk de inspirerende Spring 2021 video of download hier de flyer. Spannend he!! Veel liefs Anouschka

Comentários


bottom of page