top of page

Spring Shopping Days UitnodigingDit jaar vieren we het begin van de lente van donderdag 18.03.2021 tot en met zaterdag 20.03.2021.


Krijg uitzonderlijk 21% korting op al jouw favoriete RainPharma producten. Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start op 21.03.2021!


We zijn speciaal open van 10 u tot 21 u en ontvangen je met open armen. We zorgen ervoor dat er voldoende ventilatie is zodat je in allen veiligheid kan komen shoppen.


Je kan natuurlijk ook altijd je lijstje op voorhand doorgeven zodat we alles voor je klaar kunnen zetten. Je kan dan een afspraak bij ons inplannen om op een zelf gekozen tijdstip je bestelling op te halen.

Om alles uit jouw nieuwe start te halen, ontwierp RainPharma voor jou de Never Ending Circle, een stijlvolle schaal die jouw dagelijkse “kleine gelukskes” extra bijzonder maakt. Deze Never Ending Circle is de start voor jouw Spring Shopping Days.
Kom jij graag op voorhand even langs? We maken graag tijd om samen de producten te overlopen en je meer uitleg te geven over de werking. Bel me even 0498/64 12 19 om verder af te spreken.

Comentarios


bottom of page