top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

TIME 2 CHANGE

Ik vertelde het je al in een vorige nieuwsbrief. Er zijn dingen die ik loslaat omdat ze me niet brengen waar ik met jou naartoe wil gaan.Anouschka's Gezondheidshuis is een plaats waar je komt om gezonder te worden en lekker in je vel te zitten. Uit vrije wil en met heel veel zin om samen met mij dit traject aan te gaan.

Een traject dat je de beste versie van jezelf zal maken. Een traject dat je eindelijk de tijd en ruimte kan geven om te genieten een heerlijke lange (heel vroeg in de ochtend) wandeling.

Een traject dat je de meeste lekkere smaken zal doen ervaren en je zonder zorgen op restaurant zal laten gaan.


Een traject dat je mindset zal veranderen waardoor je alle tegenslagen op je pad aan kan.

Een traject waardoor je niet meer uitgeput op de zetel zal belanden maar waardoor je eindelijk de energie vindt om door huis te huppelen en te dansen van blijheid.

Een traject waar ik met jou ga shoppen en koken. Waar jij de meeste gezonde combinaties leert maken in je eigen keuken.


Het Gezondheidshuis wordt een plaats waar jij

kan deelnemen aan de meest interactieve workshops die er zijn.


Waar ik je alles ga leren hoe je :


 • Kruiden in gaat zetten in je keuken om jezelf gezonder te maken en gezond kan koken met eenvoudige ingrediënten.

 • Hoe je je huid mooi en strak kan houden en hoe je van die vervelende acne afgeraakt.

 • Hoe je hormonen werken en hoe je ze terug in balans kan krijgen.

 • Welke geur ervoor zorgt dat je jezelf gelukkiger voelt of beter kan studeren.

 • Welke voeding leeg is en welke je net gezonder maakt.
Wil jij gezonder worden of afslanken? Dan neem ik je mee in een 6 stappenplan. Geen (normale) wekelijkse of twee-wekelijkse weging maar echt interactief werken aan jou gezondheid.


We werken in een traject van 6 coaching sessies die verdeeld is in weken of maanden. We gaan hier oa :


 • een concreet plan opstellen

 • jou mindset aanpakken

 • je lichaam in beweging zetten (op jouw niveau)

 • jouw lichaam tot rust brengen

 • naar de winkel gaan

 • etiketten lezen en de juiste keuzes maken

 • lekker in je vel gaan zitten

 • ....

Je kan ervoor kiezen om zowel online als offline te werken met mij, zo vind je altijd een manier die het beste bij jou past. Als in een individueel traject (1/1) in groep of helemaal op je eentje.


Hoe ga jij ervoor zorgen dat jij je mooiste leven zal gaan leven?

Geef jij me je vertrouwen en neem jij me mee in jouw verhaal? Laat me jou begeleiden naar de beste versie van jezelf.


Meer info. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de informatie die je wenst. Geen overload aan maitljes wel enkel waar jij meer informatie over wenst.


Anouschka

bottom of page