top of page

Een dame waar ik zéér trots op ben is Sabine

Natuurlijk is Sabine niet de enige dame waar ik enorm trots op ben maar ze verdiende het om in de bloemetjes gezet te worden voor haar fantastische prestatie!


Sabine is een 51 jarige trotse mama van Annelies en Hannelore en honden- en poezenmama. Ik vroeg Sabine om haar verhaal met mij en anderen te delen om zo te laten zien dat het echt wel mogelijk is met de juiste begleiding en de juiste focus. Ik ben haar heel erg dankbaar dat ze dit heeft gedaan. Hieronder vertel ik je heel graag een beetje meer over Sabine. Lees je mee?


Toen ik Sabine voor het eerste zag in het Gezondheidshuisje, was het niet voor een begleiding of iets in die aard. Sabine was op zoek naar een Chilly Bottle voor haar dochters. Haar fijne karakter viel me direct op en ook dat van haar lieve dochter Annelies. Ze was enorm joviaal en we hadden een hele fijne babbel....


Toen Sabine bij mij langskwam in het pop-up pand, was het niet voor een Chilly Bottle. Sabine wou haar gezondheid aanpakken en kwam bij mij om raad vragen. Na ettelijke jaren van gevecht met haar gewicht en nooit een bevredigend resultaat te behalen, besloot ze het een laatste kans te geven bij mij.... Ik zag het net zoals bij anderen als een mooie uitdaging en vond het fantastisch dat Sabine mij haar vertrouwen gaf na toch zoveel teleurstellingen.Sabine aan het woord


Vandaag is er in totaal 19 kilo af. Na een 4-tal maandjes van halve detox – 80/20 regel ga ik de laatste sprint in voor de -20 kilo in 2020. En misschien ga ik in 2021 nog even door voor de laatste 2,5 kilo..... lees je graag meer over Sabine haar verhaal? Klik dan HIER

Sabine is een bezige bij en heeft ondertussen zoveel energie gekregen dat ze echt niet stil zit! Met haar eigen bedrijf DRIVE pdc geeft ze zeer specifieke salestrainingen voornamelijk in de automobielsector.


Als Mind&CareerCoach legt ze de focus op de perfect fit binnen jouw bedrijf.


En ondertussen heeft ze als hobby nog een BEBox project gestart waarbij ze samen met vrouwelijke ondernemers geluk in een doosje stopt.


Zoals je hieronder kan zien, heeft Sabine niet enkel mentaal maar ook fysiek een enorme metamorfose ondergaan. Sabine, je bent een vrouw naar mijn hart! Keep up the good work!


Ps ik laat je toch niet los ;-)


留言


bottom of page