top of page

SoCheck

Onze tool om jouw gezondheid te optimaliseren

holigomed-analyseplattform.jpg

SoCheck

21 Mineralen en sporenelementen
7 Vitaminen (algoritmische beoordeling)
15 Zware metalen

Statistische conclusies met betrekking tot:
Metabolisme
Ontgifting en sulfoconjugatie
Weefselverzuring
Oxidatieve stress
Immuunsysteem
Hormonale status
Emotionele status
Verzadiging van bot en kraakbeen
Huid- en haarkwaliteit
Spijsvertering, absorptie, enzymen en insulineresistentie

7 Stappen

  1. Energie

  2. Stress & Slaap

  3. Darmfunctie

  4. Verzuring

  5. Oxidatieve stress

  6. Detox

  7. Vitaalstoffen

OLIGO_04.jpg

De weg naar een beter leven met onze unieke
7-Stappenplan

 

 

Wil jij ook een merkbare verbetering in je gezondheid zien? Ben je nieuwsgierig naar hoe echte voeding en nauwkeurige opvolging jouw leven kunnen veranderen? Met ons uitgekiende 7-stappenplan bieden we een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om jouw gezondheid stap voor stap te transformeren. En het mooie is: je bent niet alleen op deze reis. Om de twee weken zien we elkaar voor een consultatie waarin we samen jouw vooruitgang bespreken en opvolgen. Klinkt goed, toch?

 

Waarom Onze Aanpak Werkt

 

Ons plan is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Elke stap is zorgvuldig uitgetest en heeft bewezen bij 80% van onze klanten effectief te zijn. Dat zijn geen loze beloftes, maar concrete resultaten. Het geheim? Een gestructureerde aanpak die jouw lichaam op de juiste manier voorbereidt op elke volgende stap. Want als je lichaam niet sterk genoeg is om te detoxen, kan dat meer kwaad dan goed doen. Daarom nemen we de tijd om alles in de juiste volgorde te doen, en met reden.

 

Een Persoonlijke Aanpak vanaf Dag Één

 

Je eerste bezoek aan ons is meteen de start van een persoonlijk traject. Na een warm welkom krijg je een anamnese, een vragenlijst die ons helpt om jouw specifieke problemen en behoeften in kaart te brengen. Deze eerste consultatie kost €85 en is de basis voor jouw persoonlijke gezondheidsplan.

 

Een Nieuwe Kijk op Je Gezondheid

 

Besluit je om verder te gaan met een scan, dan bieden we je deze aan voor €189. Deze prijs is inclusief een volledig rapport van de scan en een uur durende consultatie waarin we de resultaten uitgebreid bespreken. Je krijgt van ons praktische tips en tricks mee om thuis met echte voeding aan de slag te gaan. En dat is nog maar het begin.

 

Onze Belofte: Regelmatige Opvolging en Diepgaande Analyse

 

Elke twee weken kom je op consultatie, waarbij elke sessie een nieuwe scan omvat (inbegrepen in je consultatie van 60 minuten prijs. Dit stelt ons in staat om je vooruitgang nauwkeurig te monitoren en waar nodig bij te sturen. Bovendien voeren we elke vier weken een diepe analyse uit tijdens een consultatie van 30 minuten. Deze regelmatige check-ins zijn cruciaal voor jouw succes.

 

Toegang tot Exclusieve Online Omgeving

 

Als onderdeel van ons programma krijg je ook toegang tot onze exclusieve online omgeving. Hier vind je dagelijks alle informatie die je nodig hebt om je voeding aan te passen en je gezondheid te verbeteren. Van recepten tot adviezen, je vindt er alles wat je hartje begeert.

 

Ben Jij Klaar voor de Verandering?

 

Ons 7-stappenplan is ontworpen voor iedereen die klaar is voor een positieve verandering in hun gezondheid. Of je nu kampt met specifieke gezondheidsproblemen of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe je je welzijn kunt verbeteren, wij staan klaar om je te begeleiden op deze reis. Ben je klaar om de eerste stap te zetten? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe ons plan ook jouw leven kan veranderen.

 

Laat je gezondheid niet aan het toeval over. Kies voor een bewezen aanpak die werkt. Kies voor ons 7-stappenplan. We kijken ernaar uit om jou te mogen begeleiden op de weg naar een beter, gezonder leven.

bottom of page