top of page

CooLifting Beautygun

Elke dag stralen of even voor een feestje

Hiervoor raden wij onze CooLifting behandeling in combinatie met onze Cupping gelaatsmassage aan. Dit geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Natuurlijk kan je ook alleen een Coollift inplannen en dan ben je op 20 min buiten (inclusief reiniging en korte massage)

BASIC :  €85
EXTRA :

Bij je eerste afspraak betaal je altijd een voorschot.


Het toestel combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. De Coolifting beautygun is een intense behandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden.

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden en krijgt de dermis voedingsstoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

In onze resultaten en behandelingen zijn we altijd eerlijk. Onze Coollift is een geweldige tool om heel snel heel mooie resultaten te behalen.

Natuurlijker zal je de beste resultaten behalen in een kuurvorm van 8 keer kort na elkaar (elke week of elke twee weken) en daarna elke 4 tot 6 weken een nieuwe afspraak eventueel in combinatie met een verzorging op maat.

Gezondheidshuis te komen. Maak HIER uw afspraak.

coollift
coollieft

Coollift

In kuurvorm of niet voor een feestje. Mooiere en jongere huid op een natuurlijke manier

Satisfaction Guarantee

bottom of page