Blackberry and Lemon Detox

Een gezonde levensstijl

FASE 1 - Detox fase

 

Je start met een traject om je lichaam te reinigen en te zuiveren.

Dit duurt 30 dagen.

Tijdens deze eerste fase gaan we koolhydraten afbouwen en nadien beperken, en leggen we de focus op enkel puur eten waardoor de je plaatselijk zal afslanken en dit vooral rond de buik, dijen en billen.

FASE 2 - Opbouwfase

In deze fase ga ik je meenemen in een volledig nieuwe manier van eten en zal ik je ook aanleren welke combinaties ok zijn voor je gezondheid en gaan we geleidelijk andere (juiste) koolhydraten eten en ga ik je inspireren rond gezonde voeding, lekkere ontbijten en lekkere tussendoortjes.

 

Fase 2 duurt ook 30 dagen. Op deze manier krijg je individueel de juiste kennis om te bepalen wat het beste is voor je lichaam. De bedoeling is om nadien perfect te weten wat er moet gedaan worden om het ideale gewicht te behouden, je huid mooie en jong te houden, je energiepijl hoog te houden

FASE 3 - Healthy 4 live

Wat we in fase 1 en fase 2 hebben aangeleerd en wat we in deze fase bereikt hebben, willen we natuurlijk behouden en verder doortrekken naar de rest van ons leven. Zo en alleen zo kunnen we onzelf gezond houden. Door de detox- en opbouwfase hebben we ons lichaam tot rust gebracht en hebben we ontdekt wat goed en slecht is voor ons eigen lichaam.

Je maakt gebruik van de gezonde RainPharma Shakes en supplementen uit de Smart Nutrition Project dozen.

Je gaat aan de hand van informatiemomenten en e-mails leren gezonder winkelen, koken, eten en drinken.

Je komt terecht in een gezellige groep, waarbij de deelnemers elkaar ondersteunen en informeren (delen van recepten)

Je wordt doorheen het traject nauw begeleid bij al jouw voedingsvragen en gezondheidsproblemen.

Wat kan je verwachten van dit traject?

  • Je zal je fitter en energieker gaan voelen.

  • Je lichaam wordt helemaal gereinigd op een verantwoorde en gezonde manier.

  • Je zal een nieuwe manier van eten aanleren, zodat je dit kan doortrekken voor de rest van je leven. 

  • Je huid zal stralen en je zal er jonger uitzien.

  • Je huidproblemen zoals acne, psoriasis en eczeem zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

  • Je zal meer zelfvertrouwen voelen.

  • Je zal meer complimenten krijgen.

  • Je zal vrolijker in het leven staan

  • Je zal de kilo's die zijn blijven hangen, verliezen.  

  • Je zal beter slapen.

Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak voor een 1ste consult en start nadien

Gedurende deze periode (en lang nadien) begeleid ik jou doorheen het traject via livesessies of zoom-vergaderingen met de groep, persoonlijk live-afspraken en e-mails. Zo krijg je onder andere meer informatie over het traject, je leert wat je best wel en niet kan eten, je ontdekt meer over vegan food en bio eten, je leert etiketten lezen en je ontdekt de wereld van mealpreppen. Elk traject start en eindigt met een body scan, zodat we de waarden van je lichaam goed kennen en zien veranderen.

Wat heb je nodig en hoeveel kost het?

Bij elk traject hoort een specifieke Smart Nutrition Project doos van RainPharma. In je SNP doos zitten verschillende supplementen, waaronder de Daily Boost, de Mighty Night, de Dry Energy en de Dynamic Q10. In het Comfort en VIP pakket, zitten nog extra supplementen.

 

Elk traject heeft ook een aantal unieke voordelen, zoals bijvoorbeeld een total body scan, Yogirya lessen, weekmenu's en zoveel meer.

​Ontdek hier de verschillende RainPharma dozen en de bijhorende voordelen

Heb je onderliggende problemen zoals spierpijnen? Heb je acne, hou je veel vocht vast of slaap je niet goed? Heb je dat typische namiddagdipje? Samen gaan we op zoek naar welk detoxtraject het beste bij je past.

Startdata?

We starten altijd op vaste momenten. Meld je hier aan voor meer informatie

OF schrijf je direct in voor onze Zoom infosessie via DEZE link

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de komende trajecten? Schrijf je onderin deze pagina dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat onze deelnemers zeggen

3 weken geleden ben ik gestart omdat ik, nadat ik covid19 positief ben geweest (inclusief ziekenhuisopname, voor extra opvolging gezien mijn longproblematie en toediening zuurstof), mijn lichaam de nodige ingrediënten en basis wou geven om mijn herstel te kunnen optimaliseren. Behalve mijn longproblematiek ondervind ik ook darmklachten en ben ik gevoelig aan ontstekingen (scheenbeenvliesontsteking, tenniselleboog, slijmbeursinfectie pols, tandvlees zijn allemaal de revue gepasseerd - you name it, I have it. Gewichtsverlies was zeker niet mijn doel, maar eerlijk is eerlijk, heel erg leuk meegenomen natuurlijk.

Ik heb mij heel snel aan de leefwereld van Anouschka kunnen aanpassen en ben zelf ook overtuigd en creatief aan de slag gegaan. Wat de opvolging betreft, helemaal niets op aan te merken tenzij alleen maar LOF!

 

—  Sylvia