top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Blackberry and Lemon Detox

Een gezonde levensstijl

Ons lichaam is soms zo vervuilt door ziekte, ontstekingen, medicatie of bepaalde voeding, dat we veel dieper moeten graven dan enkel je voeding aan te passen.

 

Dit traject wordt ondersteund door verschillende andere orthomoleculaire therapeuten een orthomoleculaire arts/osteopaat en indien nodig een oncoloog.

 

Je kan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek van 15 min inplannen. Dit kan in mijn praktijk of dit kan via een online sessie waar we elkaar kunnen zien en horen. Je kan dit gesprek in mijn agenda inplannen via DEZE link

Je kan ofwel starten bij stap 1 en dan doorgaan naar de volgende stap of je mag direct naar stap 2 gaan waar je ook een intake, advies, anamnese en rapport krijgt over jouw gezondheid.

 

Mogelijkheid 1 : Vrijblijvend intake + Advies

 

Je plant een afspraak in via DEZE link en je stuurt me een mailtje met alle informatie rond je gezondheidsproblemen en eventueel een diagnose en medicatie/supplementen die je gebruikt. Na mijn analyse hebben we een gesprek. Na je vragenlijst en je intake geef ik je (driect) al heel wat tips & tricks waar je mee aan de slag kan gaan. Ik geef je de mogelijkheden die je hebt en de trajecten die er bij ons zijn. Dat kan in de praktijk of via Zoom. Dit kost €85 en je kan HIER een afspraak inplannen.

Nadien beslis je of je al dan niet verder gaat met een traject of dat je zelf thuis aan de slag gaat.

Mogelijkheid 2 - Grondige Anamnese + Holigoscan + Advies en mogelijk behandelingsplan

 

Je krijgt een vragenlijst en een eetdagboek en een stoelgangdagboek toegestuurd dat je grondig invult. Na mijn analyse hebben we onze 1ste afspraak waar ik je scan zal doen in onze praktijk dit duurt 10 min. Enkele dagen nadien zitten we opnieuw samen (via een online sessie) en krijg je het rapport toegestuurd en gaan we dit rapport bespreken, dit duurt ongeveer 60 min. Je kan tijdens dit gesprek al je vragen stellen. Na dit gesprek weet je exact hoe het gestelt staat met jouw minderalen, zware metalen, darmgezondheid, collageen, huid en zoveel meer. Je krijgt indien nodig alle tools om je gezondheid te gaan verbeteren. Dit kost €175

Indien je het behandelingsplan volgt dan raden we binnen een bepaalde periode (valt te bespreken en hangt van het probleem af) opnieuw 1 of meerdere scans aan om te vooruitgang duidelijk te zien en bij te sturen indien nodig. Indien je de scan al hebt laten doen dan betaal je voor de 2de scan en 3de scan €100 en 4de en meer €125

Na het adviesgesprek kies je ervoor om het behandelingsplan te volgen. Wat kan je verwachten + prijzen en mogelijkheden opvolging

 

Per consultatie betaal je €85 in deze prijs zit niet enkel je consultatie. We bepalen bij de start hoeveel consultaties je zal nodig hebben. We bekijken samen jou vooruitgang en sturen bij waar nodig. Tussen de consultaties krijg je informatie rond jouw problematiek. Dat kan zijn over darmen en gehele spijsverteringsproblemen, migraine, hormonale problemen, intoleranties.... met deze informatie kan je verder thuis aan de slag. Het is een leidraad voor jou verdere gezondheid.

Om te garanderen dat we vooruitgang zullen boeken en dit ook effectief goed kunnen opvolgen, heb ik 4 consults nodig.

De totale kostprijs van deze 4 sessies €85 (per sessie) van 60 min of €320 indien je alles in één keer betaald.

Indien er extra's nodig zijn bv om je darmen te zuiveren of supplementen om je lichaam te ondersteunen, dan krijg je steeds korting via ons therapeutenplatform. Je bent altijd vrij om de supplementen zelf aan te schaffen indien je dit wenst.

Mogelijkheid 3 : Doktersopvolging en/of verdere testen nodig

We verwijzen je door naar de juiste arts of orthomolculaire arts of raden je bepaalde testen aan op te laten uitvoeren. Deze kosten zijn volledig te betalen aan de arts of aan het labo. Sommigen van deze testen worden wel en anderen niet terugbetaald.

Maak je eerste vrijblijvende afspraak of plan je intake gesprek in.

 

Je gaat aan de slag met alle tools die we je aanbieden
Je volgt nauwgezet onze adviezen op en komt naar elk consult

Je neemt de nodige supplementen of medicatie die wordt voorgeschreven

Je gaat aan de hand van informatiemomenten en e-mails leren gezonder winkelen, koken, eten en drinken.

Je wordt doorheen het traject nauw begeleid bij al jouw voedingsvragen en gezondheidsproblemen.

Wat kan je verwachten van dit traject?

  • Je probleem wordt aan de bron aangepakt zodat het niet telkens opnieuw terugkomt

  • Je lichaam wordt helemaal gereinigd op een verantwoorde en gezonde manier.

  • Je zal een nieuwe manier van eten aanleren, zodat je dit kan doortrekken voor de rest van je leven. 

  • Je huid zal stralen en je zal er jonger uitzien.

  • Je huidproblemen zoals acne, psoriasis en eczeem zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

  • Je zal meer zelfvertrouwen voelen.

  • Je zal meer complimenten krijgen.

  • Je zal vrolijker in het leven staan

  • Je zal de kilo's die zijn blijven hangen, verliezen.  

  • Je zal beter slapen.

Hoe werkt het?

Je belt me op of komt langs in de winkel voor een kort gesprek. Indien je dat wenst maken we een afspraak voor een 1ste consult

Gedurende deze periode (en lang nadien) begeleid ik jou doorheen het traject via livesessies of zoom-vergaderingen met de groep, persoonlijk live-afspraken en e-mails. Zo krijg je onder andere meer informatie over het traject, je leert wat je best wel en niet kan eten, je ontdekt meer over vegan food en bio eten, je leert etiketten lezen en je ontdekt de wereld van mealpreppen. Elk traject start en eindigt met een body scan, zodat we de waarden van je lichaam goed kennen en zien veranderen.

Wat heb je nodig en hoeveel kost het?

Zie voor meer informatie bovenaan of laat een traject op maat maken.

Wat onze deelnemers zeggen

3 weken geleden ben ik gestart omdat ik, nadat ik covid19 positief ben geweest (inclusief ziekenhuisopname, voor extra opvolging gezien mijn longproblematie en toediening zuurstof), mijn lichaam de nodige ingrediënten en basis wou geven om mijn herstel te kunnen optimaliseren. Behalve mijn longproblematiek ondervind ik ook darmklachten en ben ik gevoelig aan ontstekingen (scheenbeenvliesontsteking, tenniselleboog, slijmbeursinfectie pols, tandvlees zijn allemaal de revue gepasseerd - you name it, I have it. Gewichtsverlies was zeker niet mijn doel, maar eerlijk is eerlijk, heel erg leuk meegenomen natuurlijk.

Ik heb mij heel snel aan de leefwereld van Anouschka kunnen aanpassen en ben zelf ook overtuigd en creatief aan de slag gegaan. Wat de opvolging betreft, helemaal niets op aan te merken tenzij alleen maar LOF!

 

—  Sylvia

bottom of page