top of page
Blackberry and Lemon Detox

Een gezonde levensstijl

Ons lichaam is soms zo vervuilt door ziekte, ontstekingen, medicatie of bepaalde voeding, dat we veel dieper moeten graven dan enkel je voeding aan te passen.

 

Dit traject wordt ondersteund door een arts/darmtherapeut en psychologe indien nodig. Of je kiest voor stap één of je kiest voor stap twee. Indien de klachten te ernstig zijn gaan adviseer ik om direct naar STAP 2 te gaan.

 

STAP 1 - Vrijblijvend intake + Analyse

 

Je stuurt me een mailtje met alle informatie rond je gezondheidsproblemen en eventueel een diagnose en medicatie/supplementen die je gebruikt. Na mijn analyse hebben we een kort gesprek over je gezondheidsproblemen. Na de vragenlijst en de intake adviseer ik je wel traject het beste voor jou als individu is. Dat kan in de praktijk of via Zoom

STAP 2 - Grondige Anamnese

 

Je krijgt een vragenlijst en een eetdagboek en een stoelgangdagboek toegestuurd dat je grondig invult. Na mijn analyse hebben we een kort gesprek over je gezondheidsproblemen. Na de vragenlijst en de intake adviseer ik je wel traject het beste voor jou als individu is. Dat kan in de praktijk of via Zoom.

 

Eenmalige kostprijs €95 met een adviesgesprek + voorstel traject met de nodige gerechten, supplementen of andere adviezen van 55 min. Indien er geen verdere onderzoeken nodig zijn dan kom je elke 2 tot 4 weken op vervolg afspraak en betaal je €65 per sessie van 50 min. Sommige trajecten zijn deze consults inbegrepen. Vraag hier zeker naar.

 

Indien er verdere onderzoeken nodig zijn dan wordt er een bloedonderzoek gedaan dat door een arts wordt geannaliseerd. Het bloedonderzoek is terugbetaald door de ziekteverzekering. Dossierskosten €100 - dan gaan we naar stap 3.

Indien nodig en na wederzijds akkoord, opstart psychologe tarieven liggen tussen  €10 en €65. Vraag hier zeker naar.

STAP 3 na bloedanalyse - Case Review

 

Er wordt een grondige analyse gemaakt, suggesties gegeven en een behandelingsplan opgesteld. Deze analyse samen met een sessie van 1,5 uur. Eenmalige kostprijs €150

MOGELIJKHEID 1 : Geen doktersopvolging nodig

 

Ikzelf, Anouschka ga met je aan de slag. Heel het traject dat op maat is samengesteld wordt onder mijn begeleiding opgevolgd.

Consult (minimum 4 keer ) totale kostprijs van deze 4 sessies €260 (sessie) van 1.15 u. Telkens per 2 opvolgsessies bij te boeken en dit bij je 4de sessie van je eerste 4 sessies.

MOGELIJKHEID 2 : Extra ondersteuning

 

Jij, de psychologe en ikzelf, zitten samen in een (online) consult waar we allerlei vragen zullen stellen en waar jij zelf ook vragen kan stellen indien gewenst. De psychologe zal inlichten over de verbindingen van je brein en bepaalde psychologische ongemakken en ik ga al je vragen beantwoorden over je immuunsysteem en darmen en hoe je concreet aan de slag gaat.

Consult kostprijs van deze sessie €150 (sessie) van 1 u of onder bepaalde voorwaarden kan dit ook terugbetaald worden. Vraag hierover zeker meer informatie. We bespreken alles in ons 1ste intake gesprek.

MOGELIJKHEID 3 : Doktersopvolging nodig

We verwijzen je door naar de juiste arts of orthomolculaire arts.

Kostprijs extra bijkomende testen door arts worden steeds op voorhand besproken. Je weet altijd exact wat het zal kosten en wat er al dan niet wordt terugbetaald. Maak je eerste vrijblijvende afspraak.

 

Je gaat aan de slag met alle tools die we je aanbieden
Je volgt nauwgezet onze adviezen op en komt naar elk consult

Je neemt de nodige supplementen of medicatie die wordt voorgeschreven

Je gaat aan de hand van informatiemomenten en e-mails leren gezonder winkelen, koken, eten en drinken.

Je wordt doorheen het traject nauw begeleid bij al jouw voedingsvragen en gezondheidsproblemen.

Wat kan je verwachten van dit traject?

  • Je probleem wordt aan de bron aangepakt zodat het niet telkens opnieuw terugkomt

  • Je lichaam wordt helemaal gereinigd op een verantwoorde en gezonde manier.

  • Je zal een nieuwe manier van eten aanleren, zodat je dit kan doortrekken voor de rest van je leven. 

  • Je huid zal stralen en je zal er jonger uitzien.

  • Je huidproblemen zoals acne, psoriasis en eczeem zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

  • Je zal meer zelfvertrouwen voelen.

  • Je zal meer complimenten krijgen.

  • Je zal vrolijker in het leven staan

  • Je zal de kilo's die zijn blijven hangen, verliezen.  

  • Je zal beter slapen.

Hoe werkt het?

Je belt me op of komt langs in de winkel voor een kort gesprek. Indien je dat wenst maken we een afspraak voor een 1ste consult

Gedurende deze periode (en lang nadien) begeleid ik jou doorheen het traject via livesessies of zoom-vergaderingen met de groep, persoonlijk live-afspraken en e-mails. Zo krijg je onder andere meer informatie over het traject, je leert wat je best wel en niet kan eten, je ontdekt meer over vegan food en bio eten, je leert etiketten lezen en je ontdekt de wereld van mealpreppen. Elk traject start en eindigt met een body scan, zodat we de waarden van je lichaam goed kennen en zien veranderen.

Wat heb je nodig en hoeveel kost het?

Zie voor meer informatie bovenaan of laat een traject op maat maken.

Wat onze deelnemers zeggen

3 weken geleden ben ik gestart omdat ik, nadat ik covid19 positief ben geweest (inclusief ziekenhuisopname, voor extra opvolging gezien mijn longproblematie en toediening zuurstof), mijn lichaam de nodige ingrediënten en basis wou geven om mijn herstel te kunnen optimaliseren. Behalve mijn longproblematiek ondervind ik ook darmklachten en ben ik gevoelig aan ontstekingen (scheenbeenvliesontsteking, tenniselleboog, slijmbeursinfectie pols, tandvlees zijn allemaal de revue gepasseerd - you name it, I have it. Gewichtsverlies was zeker niet mijn doel, maar eerlijk is eerlijk, heel erg leuk meegenomen natuurlijk.

Ik heb mij heel snel aan de leefwereld van Anouschka kunnen aanpassen en ben zelf ook overtuigd en creatief aan de slag gegaan. Wat de opvolging betreft, helemaal niets op aan te merken tenzij alleen maar LOF!

 

—  Sylvia

bottom of page