top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Willebroek

Kinder Yoga en Crea middag

Kinderyoga valt nauwelijks te vergelijken met volwassenen yoga. De traditionele houdingen worden omgezet naar de leefwereld van de kinderen. Bij een kinderyoga-doeverhaal wordt er dans, beweging, ademhaling, massage en relaxatie, een meditatie of visualisatie al spelenderwijs in een thema gebracht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kinder Yoga en Crea middag
Kinder Yoga en Crea middag

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Willebroek, Groene Laan 14, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

Kinderyoga valt nauwelijks te vergelijken met volwassenen yoga. De traditionele houdingen worden  omgezet naar de leefwereld van de kinderen. Bij een kinderyoga-doeverhaal wordt er dans, beweging, ademhaling, massage en relaxatie, een meditatie of visualisatie  al spelenderwijs in een thema aangebracht. 

Het is een leuke manier voor kinderen om te bewegen en te ontspannen. En daar hebben veel kinderen in onze drukke wereld steeds meer behoefte aan. Ze worden uitgenodigd om in contact te komen met zichzelf en de anderen. Ze ontdekken de mogelijkheden van hun eigen lichaam en geest zonder competitiedrang. Dit leidt tot een positief zelfbeeld, basisvertrouwen en innerlijke rust. 

Wat dan weer bijdraagt tot een betere concentratie, positief denken, respectvol met de anderen omgaan en durven opkomen voor zichzelf en de wereld om zich heen.

De kinderen mogen zijn wie ze zijn.

Over Patricia Suykens

Ik ben wereldmama van 4 prachtige  adoptie- en 2 schattige pleegkinderen. Ik werk nu ruim 22 jaar als  onderwijzeres in het buitengewoon onderwijs met kinderen die een  bijzondere zorgvraag hebben. Dit doe ik nog steeds met hart en ziel.  Rekening houdend met de moeilijkheden, maar ook met de talenten en  kwaliteiten van elk kind, zoek ik naar creatieve middelen om kinderen te  laten groeien tot wie ze willen zijn. Zo kwam ik yoga op mijn levenspad  tegen. Samen met mijn gezin volgden we de kleuter-ouderyoga bij  Kreakatau. Samen voelen, spelen, bewegen, ontladen, rust en relaxatie  ervaren. Heerlijk toch! Dit moest ik in mijn klasje brengen! Voor de ene  geeft dit een boost aan zijn zelfvertrouwen, voor de andere brengt dit  innerlijke rust. Maar vooral een positief zelfbeeld ontwikkelen is één  van de mooie gevolgen die ik zie, voel en ervaar.

Ik plande mijn eigen yogapad en volgde hatha  yoga en chacra yoga. Na een tijdje besloot ik de opleiding tot  kinderyogadocente te volgen bij Kreakatau, gegeven door Leen  Demeulenaere. Daarnaast volgde ik ook Sherborne en de verdiepingscursus  Sherborne Samenspel. Regelmatig volg ik een bijscholing die me  versterken in mijn werk met kinderen en hun special needs. Momenteel  geef ik Sherborne en kinderyoga in verschillende klasjes van het  buitengewoon onderwijs. De kleuter-ouderyoga en familieyoga, geef ik  hier bij Kreakatau. Af en toe geef ik een workshop of verzorg ik een  crea-yogakampje. Want ook dat is mijn passie : genieten van licht,  lucht, water en de aarde, natuurlijke creaties maken en samen zijn met  mijn gezin, kinderen of vrienden

Tickets

  • Kinder yoga & crea

    Kinderyoga valt nauwelijks te vergelijken met volwassenen yoga. De traditionele houdingen worden omgezet naar de leefwereld van de kinderen. Bij een kinderyoga-doeverhaal wordt er dans, beweging, ademhaling, massage en relaxatie, een meditatie of visualisatie al spelenderwijs in een thema aangebracht.

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page