Voedingsbegeleiding

Ook tijdens Corona zijn we er voor jou en jouw voedingsbegeleiding. Je kan nog steeds op afspraak komen voor een weging en een belgeiding. Doe je dit liever niet? Dan is er de mogelijkheid om via Zoom, Teams of telefonisch een opvolging te krijgen. We zoeken samen een manier die voor jouw goed aanvoeld.

Eating Watermelon on the Beach

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een traject volgen? Kom dan zeker eens langs voor meer informatie. We nemen graag de tijd om naar je te luisteren. Kunnen we je bij het korte gesprek niet voldoende helpen dan boeken we een verblijvend intakegesprek in van €65. We nemen dan uitgebreid de tijd (1.15 u) om naar je te luisteren en je een traject op maat aan te bieden.

 

Start je een traject dan wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Geen sapjeskuur, crash dieet of een of andere hype. Enkel duidelijke doelstellingen en resultaten. Nadien kunnen we verder bouwen op je gezond lichaam en blijvende resultaten behalen.

Onze voedingsbegeleiding kan online, maar met fysieke afspraakmomenten, zodat ik je goed kan opvolgen en bijsturen wanneer nodig. We bieden 24/7 online ondersteuning en support aan. Geen standaard schema’s dus, wél een volledig programma aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en doelstellingen.

Wil je gewicht verliezen, gezonder leven & evenwichtiger eten?

Ik help je jouw doelstellingen te bereiken

  • Voel je je na je maaltijd moe of opgeblazen?

  • Heb je na het eten van een appel honger of heb je een sterke drang naar zoete tussendoortjes?

  • Heb je alle diëten al eens geprobeerd, maar lijkt het alsof er elk jaar enkele kilo’s bijkomen die hardnekkig blijven ‘hangen’?

  • Vroeg je je ooit al eens af, of er een manier bestaat om langer jong, energiek en slank te blijven, zonder je calorieën te tellen en jezelf te beperken in ‘lekker eten’?

We krijgen je lichaam opnieuw in balans door middel van voedingsbegeleiding.

Ben je gemotiveerd om je gezondheid, uitstraling of sportieve prestaties te verbeteren? Of zou je graag een ‘total transformation’ traject starten?

 

Dan ben ik er 100% zeker van dat je voordeel zal hebben bij onze verschillende begeleidingstrajecten. De betrokkenheid van het Gezondheidshuisje is erg groot. Ik coach jou op ‘mind, body and soul’.

 

Pure voeding staat centraal in de begeleidingstrajecten. Je gaat gezond(er) leren eten en dus leven zonder te diëten. Dankzij het voedingsprogramma doe je een reset van je lichaam: een goede basis leggen om op verder te bouwen. Je celstofwisseling wordt hersteld en je ervaart nadien geen jojo-effect meer. Je werkt aan je gezondheid voor later.

Chia Pudding
 

De verschillende begeleidingstrajecten

 
Blackberry and Lemon Detox

BOOST YOUR ENERGY

Dit programma is een ideale manier om je lichaam op een snelle en gezonde manier te zuiveren. Meer energie te krijgen, een paar kilo's lichter te worden en kort te resetten.

Healthy Woman

BOOST YOUR HEALTH

Dit is de ideale manier om te focussen op je gezondheid. Je lichaam weer gezond is de basis van dit traject. Niet het pure afslanken.

Preparing Healthy Food

RAINPHARMA DIEET

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. In ruil krijg je een gezond gewicht, een mooie huid en meer energie.

Wat onze deelnemers zeggen

Gewicht is één zaak, maar wat je mij vooral hebt bijgebracht is dat in het gros van de (bewerkte) voedingsmiddelen veel rommel (palmolie, bloem, bewaarmiddelen) zit en dat gezonde voeding begint bij gezonde voedingsmiddelen! Dat we via de whats app groep onze etiketten van (slechte) kokosmelk en balsamico azijn konden tonen, zodat je ons kon vertellen of deze vol suiker zat of niet, heeft mij enorm goed geholpen, alsook dat we via jou de gezonde alternatieven konden aankopen. Dit belangrijk inzicht neem ik vanaf nu altijd mee! De supplementen en shakes hebben zeker ook een grote meerwaarde. In de zoom-sessie heb je ons het waarom ervan goed uitgelegd, alsook waarom we bijvoorbeeld ’s morgens wel fruit kunnen verorberen maar ’s namiddags of ’s avonds niet meer. Of waarom we de dag starten met citroenwater, en veel meer dingen. Ik voel zeer goed aan dat je weet waarover je spreekt en dat je goed opgeleid bent. De shakes zorgen ervoor dat ik geen nood heb aan (ongezonde) tussendoortjes (en ze zijn best lekker).

 

—  Charlot