Voedingsbegeleiding

Ook tijdens Corona zijn we er voor onze klanten en hun voedingsbegeleiding. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wil graag meer weten over onze trajecten of je wenst graag op te starten? Kom langs in de winkel of boek een telefoon of zoom gesprek in via DEZE link.

We plannen een fysieke of online afspraak in. Natuurlijk is het fijn om even kennis te maken en te bekijken of we een match zijn en of ik je kan helpen in je traject. Nadien geef ik je graag meer uitleg over wat je kan verwachten en starten we!

We gaan er voor 100% samen voor!

Laat ons helpen je doelstellingen te bereiken!

Ben je gemotiveerd om je gezondheid, fysieke verschijning of sportieve prestaties te verbeteren? Of zou je graag een total transformation traject starten? Zie je het zitten om ons advies op te volgen? Dan zijn we er 100% zeker van dat je voordeel zou hebben door met ons samen te werken. 

Waarom? Onze betrokkenheid is erg groot. We coachen je op MIND - BODY & SOUL

 

ECHTE voeding staat centraal in onze begeleidingstrajecten. We gaan gezond(er) eten en dus leven zonder te diëten. Met ons programma doen we een reset van je lichaam, even alle vuiligheid eruit en een goede basis leggen om op verder te bouwen.

 

We zorgen ervoor dat je celstofwisseling wordt herstelt en je nadien geen jojo effect meer zal krijgen. Nu werken aan onze gezondheid voor later dus!

Onze voedingsbegeleiding kan online maar met fysieke afspraak momenten zodat ik je goed kan opvolgen en kan bijsturen wanneer nodig. Je kan er ook voor kiezen om dit online te laten doorgaan.

 

Voor de personal training, HIIT en of Yogirya, werken we met groepslessen (die nu online doorgaan) maar ook met 1/1 lessen (die nu ook online of fysiek doorgaan)

 

We bieden 24/7 online ondersteuning en support aan. Geen standaard schema’s dus, wél een volledig programma aangepast aan JOUW persoonlijke voorkeuren en doelstellingen.

Wat onze deelnemers zeggen

Gewicht is één zaak, maar wat je mij vooral hebt bijgebracht is dat in het gros van de (bewerkte) voedingsmiddelen veel rommel (palmolie, bloem, bewaarmiddelen) zit en dat gezonde voeding begint bij gezonde voedingsmiddelen! Dat we via de whats app groep onze etiketten van (slechte) kokosmelk en balsamico azijn konden tonen, zodat je ons kon vertellen of deze vol suiker zat of niet, heeft mij enorm goed geholpen, alsook dat we via jou de gezonde alternatieven konden aankopen. Dit belangrijk inzicht neem ik vanaf nu altijd mee! De supplementen en shakes hebben zeker ook een grote meerwaarde. In de zoom-sessie heb je ons het waarom ervan goed uitgelegd, alsook waarom we bijvoorbeeld ’s morgens wel fruit kunnen verorberen maar ’s namiddags of ’s avonds niet meer. Of waarom we de dag starten met citroenwater, en veel meer dingen. Ik voel zeer goed aan dat je weet waarover je spreekt en dat je goed opgeleid bent. De shakes zorgen ervoor dat ik geen nood heb aan (ongezonde) tussendoortjes (en ze zijn best lekker).

 

—  Charlot

©2020 Alle rechten voorbehouden  |  Gezondheidshuisje.com