top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Voedingsbegeleiding

Je opnieuw gezond en fit voelen? Je lichaam voelt soms moe en futloos aan. Je lijkt maar niet voldoende slaap te krijgen. Je kijkt naar eten en komt al bij... het liefste zou je gewoon gezonde keuzen kunnen maken als het gaat over  eten en drinken maar zit vast in een visieuze cirkel.

Wij zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden, te informeren en te coachen. Maak HIER je afspraak

KIJK GERUST AL EVEN ROND. WE ZIJN ONZE SITE AAN HET VERBETEREN EN DE WERKING DUIDELIJK AAN HET VERWOORDEN. Je vindt hieronder alvast meer informatie over onze trajecten.

HEB NOG EVEN GEDULD VOOR DEZE NIEUWE SITE OF BEL ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE OVER DE TRAJECTEN

Gezond eten en leven in Willebroek

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een traject volgen? Kom dan zeker eens langs voor meer informatie of boek vrijblijvend een afspraak in van 15 min. Dit kan online of in de praktijk. We nemen graag de tijd om naar je te luisteren. Kunnen we je bij het korte gesprek niet voldoende helpen dan boeken we een verblijvend intakegesprek in van €85. We nemen dan uitgebreid de tijd (1.15 u) om naar je te luisteren en je een traject op maat aan te bieden. Je krijgt tijdens dit intake gesprek al tips & tricks zodat je thuis al aan de slag kan gaan.

 

Enkel duidelijke doelstellingen en resultaten. Nadien kunnen we verder bouwen op je gezond lichaam en blijvende resultaten behalen.

Onze voedingsbegeleiding kan online, met fysieke afspraakmomenten indien gewenst, zodat ik je goed kan opvolgen en bijsturen wanneer nodig. We bieden 24/7 online ondersteuning en support aan. Geen standaard schema’s dus, wél een volledig programma aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en doelstellingen.

Wil je gewicht verliezen, of net bijkomen. Gezonder leven & evenwichtiger eten?

Ik help je jouw doelstellingen te bereiken

  • Voel je je na je maaltijd moe of opgeblazen?

  • Heb je na het eten van een appel honger of heb je een sterke drang naar zoete tussendoortjes?

  • Heb je alle diëten al eens geprobeerd, maar lijkt het alsof er elk jaar enkele kilo’s bijkomen die hardnekkig blijven ‘hangen’?

  • Vroeg je je ooit al eens af, of er een manier bestaat om langer jong, energiek en slank te blijven, zonder je calorieën te tellen en jezelf te beperken in ‘lekker eten’?

We krijgen je lichaam opnieuw in balans door middel van voedingsbegeleiding.

Ben je gemotiveerd om je gezondheid, uitstraling of sportieve prestaties te verbeteren? Of zou je graag een ‘total transformation’ traject starten?

 

Dan ben ik er 100% zeker van dat je voordeel zal hebben bij onze verschillende begeleidingstrajecten. De betrokkenheid van het Gezondheidshuisje is erg groot. Ik coach jou op ‘mind, body and soul’.

 

Pure voeding staat centraal in de begeleidingstrajecten. Je gaat gezond(er) leren eten en dus leven zonder te diëten. Dankzij het voedingsprogramma doe je een reset van je lichaam: een goede basis leggen om op verder te bouwen. Je celstofwisseling wordt hersteld en je ervaart nadien geen jojo-effect meer. Je werkt aan je gezondheid voor later.

Chia Pudding
Aanmelden

De verschillende begeleidingstrajecten

Begeleidingstrajecten
Vytal

VOEDINGSAPP

Keto, spiermassa bijkomen, afvallen...Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp!

Op basis van jouw doelstellingen maak ik een je weekmenu op compleet met recepten en boodschappenlijstje.

suiker analyse.jpeg

SUIKERANALYSE

hoe jouw lichaam reageert op wat je eet en drinkt (je maaltijden, tussendoortjes, maar ook alcohol, koffie, frisdrank, …): veroorzaakt het een hoge suikerspiegel en daarmee vetopslag, of zorg je door de juiste voeding in de juiste verhoudingen net voor vetverbranding?

Fish and Herbs Knolling

TOTALE TRANSFORMATIE

SOON MORE

Wat onze deelnemers zeggen

Gewicht is één zaak, maar wat je mij vooral hebt bijgebracht is dat in het gros van de (bewerkte) voedingsmiddelen veel rommel (palmolie, bloem, bewaarmiddelen) zit en dat gezonde voeding begint bij gezonde voedingsmiddelen! Dat we via de whats app groep onze etiketten van (slechte) kokosmelk en balsamico azijn konden tonen, zodat je ons kon vertellen of deze vol suiker zat of niet, heeft mij enorm goed geholpen, alsook dat we via jou de gezonde alternatieven konden aankopen. Dit belangrijk inzicht neem ik vanaf nu altijd mee! De supplementen en shakes hebben zeker ook een grote meerwaarde. In de zoom-sessie heb je ons het waarom ervan goed uitgelegd, alsook waarom we bijvoorbeeld ’s morgens wel fruit kunnen verorberen maar ’s namiddags of ’s avonds niet meer. Of waarom we de dag starten met citroenwater, en veel meer dingen. Ik voel zeer goed aan dat je weet waarover je spreekt en dat je goed opgeleid bent. De shakes zorgen ervoor dat ik geen nood heb aan (ongezonde) tussendoortjes (en ze zijn best lekker).

 

—  Charlot

bottom of page