top of page

Voedingsbegeleiding

Je opnieuw gezond en fit voelen? Je lichaam voelt soms moe en futloos aan. Je lijkt maar niet voldoende slaap te krijgen. Je kijkt naar eten en komt al bij... het liefste zou je gewoon gezonde keuzen kunnen maken als het gaat over  eten en drinken maar zit vast in een visieuze cirkel.

Wij zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden, te informeren en te coachen. Maak HIER je afspraak

KIJK GERUST AL EVEN ROND. WE ZIJN ONZE SITE AAN HET VERBETEREN EN DE WERKING DUIDELIJK AAN HET VERWOORDEN. Je vindt hieronder alvast meer informatie over onze trajecten.

 
Zo zijn we gestart met DNA-Analyses die je helpen om grote inzichten te krijgen. Je vindt HIER meer informatie

Wist je dat je nog een beter resultaat kan behalen door onze voedingsbegeleiding te combineren met onze cupping massages. Je vindt HIER meer informatie terug.

Wil jij op maat van jouw lichaam supplementen nemen? Dan raden wij je aan om een DNA-Analyse te laten uitvoeren zo weet je exact wat jij mag eten en nemen. Helemaal op maat van jouw DNA

Gezond eten en leven in Willebroek

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een traject volgen? Kom dan zeker eens langs voor meer informatie of boek vrijblijvend een afspraak in van 15 min. Dit kan online of in de praktijk. We nemen graag de tijd om naar je te luisteren. Kunnen we je bij het korte gesprek niet voldoende helpen dan boeken we een verblijvend intakegesprek in van €85. We nemen dan uitgebreid de tijd (1.15 u) om naar je te luisteren en je een traject op maat aan te bieden. Je krijgt tijdens dit intake gesprek al tips & tricks zodat je thuis al aan de slag kan gaan.

 

Enkel duidelijke doelstellingen en resultaten. Nadien kunnen we verder bouwen op je gezond lichaam en blijvende resultaten behalen.

Onze voedingsbegeleiding kan online, met fysieke afspraakmomenten indien gewenst, zodat ik je goed kan opvolgen en bijsturen wanneer nodig. We bieden 24/7 online ondersteuning en support aan. Geen standaard schema’s dus, wél een volledig programma aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en doelstellingen.

Wil je gewicht verliezen, of net bijkomen. Gezonder leven & evenwichtiger eten?

Ik help je jouw doelstellingen te bereiken

  • Voel je je na je maaltijd moe of opgeblazen?

  • Heb je na het eten van een appel honger of heb je een sterke drang naar zoete tussendoortjes?

  • Heb je alle diëten al eens geprobeerd, maar lijkt het alsof er elk jaar enkele kilo’s bijkomen die hardnekkig blijven ‘hangen’?

  • Vroeg je je ooit al eens af, of er een manier bestaat om langer jong, energiek en slank te blijven, zonder je calorieën te tellen en jezelf te beperken in ‘lekker eten’?

We krijgen je lichaam opnieuw in balans door middel van voedingsbegeleiding.

Ben je gemotiveerd om je gezondheid, uitstraling of sportieve prestaties te verbeteren? Of zou je graag een ‘total transformation’ traject starten?

 

Dan ben ik er 100% zeker van dat je voordeel zal hebben bij onze verschillende begeleidingstrajecten. De betrokkenheid van het Gezondheidshuisje is erg groot. Ik coach jou op ‘mind, body and soul’.

 

Pure voeding staat centraal in de begeleidingstrajecten. Je gaat gezond(er) leren eten en dus leven zonder te diëten. Dankzij het voedingsprogramma doe je een reset van je lichaam: een goede basis leggen om op verder te bouwen. Je celstofwisseling wordt hersteld en je ervaart nadien geen jojo-effect meer. Je werkt aan je gezondheid voor later.

Chia Pudding
Aanmelden

De verschillende begeleidingstrajecten

Begeleidingstrajecten
Fish and Herbs Knolling

TOTALE TRANSFORMATIE

SOON MORE

dna analyse foto.jpg

DNA Analyse

De volgende stap in de preventieve geneeskunde en een nieuwe generatie gezondheidszorg begint op een kleine plaats - bij de genen.
Ieder mens is op zijn eigen manier uniek door de accumulatie en combinatie van zijn verschillende genetische variaties en heeft dus individueel geërfde sterke en zwakke punten op het gebied van gezondheid. Met de nieuwste technologie is het mogelijk de genen zodanig te onderzoeken dat daaruit kan worden afgeleid welke zeer persoonlijke voordelen en risico’s er bestaan. Met deze kennis kunnen dan passende opvolg- of preventiemaatregelen worden genomen.

suiker analyse.jpeg

SUIKERANALYSE

hoe jouw lichaam reageert op wat je eet en drinkt (je maaltijden, tussendoortjes, maar ook alcohol, koffie, frisdrank, …): veroorzaakt het een hoge suikerspiegel en daarmee vetopslag, of zorg je door de juiste voeding in de juiste verhoudingen net voor vetverbranding?

Vytal

VOEDINGSAPP

Keto, spiermassa bijkomen, afvallen...Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp!
Op basis van jouw doelstellingen maak ik een je weekmenu op compleet met recepten en boodschappenlijstje.

holigoscan.jpg

SoCheck

Oligo/Check wordt gedaan met een meetapparaat, een spectrofotometer. Er wordt een klein apparaat op je hand gezet die op vier verschillende plekken gaat meten. De computer gaat dan met deze metingen een resultaat berekenen. 

De berekening die uit het computer komt geeft aan hoeveel vitamines, mineralen en andere sporenelementen er aanwezig zijn in jouw weefsel. Ook hier krijg je een persoonlijk advies.

Wat onze deelnemers zeggen

Gewicht is één zaak, maar wat je mij vooral hebt bijgebracht is dat in het gros van de (bewerkte) voedingsmiddelen veel rommel (palmolie, bloem, bewaarmiddelen) zit en dat gezonde voeding begint bij gezonde voedingsmiddelen! Dat we via de whats app groep onze etiketten van (slechte) kokosmelk en balsamico azijn konden tonen, zodat je ons kon vertellen of deze vol suiker zat of niet, heeft mij enorm goed geholpen, alsook dat we via jou de gezonde alternatieven konden aankopen. Dit belangrijk inzicht neem ik vanaf nu altijd mee! De supplementen en shakes hebben zeker ook een grote meerwaarde. In de zoom-sessie heb je ons het waarom ervan goed uitgelegd, alsook waarom we bijvoorbeeld ’s morgens wel fruit kunnen verorberen maar ’s namiddags of ’s avonds niet meer. Of waarom we de dag starten met citroenwater, en veel meer dingen. Ik voel zeer goed aan dat je weet waarover je spreekt en dat je goed opgeleid bent. De shakes zorgen ervoor dat ik geen nood heb aan (ongezonde) tussendoortjes (en ze zijn best lekker).

 

—  Charlot

bottom of page