Voedingsbegeleiding

Ook tijdens Corona zijn we er voor onze klanten en hun voedingsbegeleiding. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak!

Hoe gaat het in zijn werk?

Meld je aan via het contactformulier met vermelding van je telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. We plannen een fysieke of online afspraak in. Dit intake gesprek kost €35 en duurt ongeveer 75 min.We leggen je de 2 opties uit waar ik mee werk. Je kan voor een detox gaan op korte termijn of je kan voor een grondige reiniging gaan. Alles hangt af van wat je juist wenst te bereiken. Als je tevreden bent over de kennismaking en iets hebt van “ja, we gaan ervoor”, sturen we je de betaalinformatie door en trekken we de €35 van het intake gesprek er terug af. Na de betaling stellen we, op basis van de verzamelde info tijdens de intake, je gepersonaliseerde trainings- en voedingsplan op. We gaan er voor 100% samen voor!

Laat ons helpen je doelstellingen te bereiken!

We kunnen je opnieuw 1/1 begleiden. Sta je er momenteel nog niet voor open, dan kunnen we je volledig online coaching geven en we kunnen je via Zoom ondersteunen en zo je doelstellingen helpen te bereiken.

Ben je gemotiveerd om je gezondheid, fysieke verschijning of sportieve prestaties te verbeteren? En zie je het zitten om ons advies op te volgen? Dan zijn we er 100% zeker van dat je voordeel zou hebben door met ons samen te werken. 

Waarom? Omdat de coaching die we aanbieden anders is dan wat je elders tegenkomt. We leren je met ECHTE voeding gezonder eten en dus leven zonder te diëten. Met ons programma doen we een reset van je lichaam, even alle vuiligheid eruit en een goede basis leggen om op verder te bouwen.

 

We zorgen ervoor dat je celstofwisseling wordt herstelt en je nadien geen jojo effect meer zal krijgen. Nu werken aan onze gezondheid voor later dus!

Onze voedingsbegeleiding is sowieso altijd online met fysieke afspraak momenten. Je kan er ook voor kiezen om dit online te laten doorgaan. Voor de oefeningen werken we met groepslessen (die nu online doorgaan) maar ook met 1/1 lessen (die nu ook online doorgaan) We bieden 24/7 online ondersteuning en support aan. Geen standaard schema’s dus, wél een volledig programma aangepast aan JOUW persoonlijke voorkeuren en doelstellingen.

Wat onze deelnemers zeggen

Gewicht is één zaak, maar wat je mij vooral hebt bijgebracht is dat in het gros van de (bewerkte) voedingsmiddelen veel rommel (palmolie, bloem, bewaarmiddelen) zit en dat gezonde voeding begint bij gezonde voedingsmiddelen! Dat we via de whats app groep onze etiketten van (slechte) kokosmelk en balsamico azijn konden tonen, zodat je ons kon vertellen of deze vol suiker zat of niet, heeft mij enorm goed geholpen, alsook dat we via jou de gezonde alternatieven konden aankopen. Dit belangrijk inzicht neem ik vanaf nu altijd mee! De supplementen en shakes hebben zeker ook een grote meerwaarde. In de zoom-sessie heb je ons het waarom ervan goed uitgelegd, alsook waarom we bijvoorbeeld ’s morgens wel fruit kunnen verorberen maar ’s namiddags of ’s avonds niet meer. Of waarom we de dag starten met citroenwater, en veel meer dingen. Ik voel zeer goed aan dat je weet waarover je spreekt en dat je goed opgeleid bent. De shakes zorgen ervoor dat ik geen nood heb aan (ongezonde) tussendoortjes (en ze zijn best lekker).

 

—  Charlot

©2020 Alle rechten voorbehouden  |  Gezondheidshuisje.com