top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Rainpharma-verzorgingsproducten kopen

Wil jij graag Rainpharma-verzorgingsproducten kopen? Of je nu op zoek bent naar een milde reiniger, een voedende moisturizer of een specifieke behandeling voor jouw probleemhuid, mijn Rainpharma-verzorgingsproducten hebben voor elk huidtype en elke behoefte een oplossing! Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek begrijp ik dat elke huid uniek is en daarom heb ik een breed assortiment samengesteld om aan al jouw behoeftes te voldoen.

Laat je huid stralen door Rainpharma-verzorgingsproducten te kopen

Naast huidverzorging bied ik jou ook een uitgebreide lijn van lichaamsverzorgingsproducten aan die jou helpen om jezelf van top tot teen te verwennen. Van zachte scrubs en bodylotions tot ontspannende oliën en voetverzorging, mijn producten zorgen ervoor dat jouw huid weer gaat stralen! Maar bij mij gaat het niet alleen om de producten zelf. Ik wil ook een gemeenschap van bewuste en zelfverzekerde mensen creëren die goed voor zichzelf en andere zorgen. Daarom bied ik ook workshops aan om je te helpen de beste verzorgingsroutine voor jouw specifieke behoefte te vinden! Met het kopen van Rainpharma-verzorgingsproducten geef je jouw huid de boost die het verdient!

Bestel mijn verzorgingsproducten

Ontdek in mijn gezondheidshuis de kracht van natuurlijke verzorging. Door Rainpharma-verzorgingsproducten te kopen geef je jezelf de verzorging die je verdient. Laat mij jou begeleiden op een reis naar een gezondere en stralende huid! Neem contact met mij op of bestel eenvoudig mijn producten in de webshop. Heb je nog een vraag? Bel dan naar +32498 64 12 19.

bottom of page