top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

BOOST your ENERGY

Om je lichaam een boost te geven is het noodzakelijk om je lichaam op alle niveaus te zuiveren.


Ons Boost traject bevat een vaste structuur zodat je een reinigingsprocces in gang zet. Door gezonde voeding en (eventueel) extra supplementen toe te voegen gaan we je lichaam op een natuurlijke manier ondersteunen.Heb je al eens meegedaan met ons traject? Het princiepe blijft natuurlijk hetzelfde. Meer energie krijgen en ervoor zorgen dat we strak en fit de zomer in kunnen springen. Deze keer hebben we het toch weer een tikkeltje aangepast (EIGENLIJK SUPER VEEL!!) Ik kijk er dus ontzettend naar uit om jou te coachen en te ondersteunen naar een gezondere levenstijl. Lees dus zeker verder hoe we het gaan doen.
Je lichaam is in staat om zichzelf te zuiveren ALS er geen andere blokkades in de weg zitten.

Hieronder vind je hoe het proces in elkaar zit.
Detox - Boost - SNP RainPharma

FASE 1 Detox


Je start met een traject om je lichaam te reinigen en te zuiveren. Dit duurt 2 weken.

Tijdens deze eerste fase gaan we koolhydraten beperken, en leggen we de focus op enkel puur eten waardoor de je plaatselijk zal afslanken en dit vooral rond de buik, dijen en billen.


Wat heb je nodig voor de eerste fase? Een SNP box. Koop je de shake it up box erbij dan krijg je sowieso ook een gratis gezondheidsanalyse en kan je in totaal 2 weken detoxen.


In deze periode zal vooral de nadruk worden gelegd op het eten van groenten, een beperkt aantal soorten fruit en de inname van proteïnen in de vorm van onze proteïne shake, vegetarische alternatieven, vis, gevogelte of vlees.

Samen gaan we werken aan jouw doel


Welk doel heb jij voor ogen? Misschien zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel en wil je graag wat gezonder eten. Maar waar begin je? Tegenwoordig zijn er zo veel diëten, boeken info op het internet en social media... en eigenlijk heb je niet veel zin om te diëten maar wil je graag een hele nieuwe manier van eten aanleren of jezelf nog wat bijsturen waar nodig.


Dan is mijn online 3-fase detox traject de perfecte match voor je!

Tijdens dit 4 tot 6-weekse traject leer je gezonder eten en geef ik je alle tips en tricks voor een gezond voedingspatroon. Het is vooral geen dieet, maar een lifestyle waar je van kan blijven genieten!


Wat jouw doel ook is, van afvallen tot afkicken van suikers, dit programma zorgt er voor dat je meer energie krijgt en weer lekker in je vel zit. Ook creëer je een stabiele bloedsuikerspiegel en worden die cravings verleden tijd.

FASE 2 - Opbouwfase


In deze fase ga ik je meenemen in een volledig nieuwe manier van eten en zal ik je ook aanleren welke combinaties ok zijn voor je gezondheid en gaan we geleidelijk andere (juiste) koolhydraten eten en ga ik je inspireren rond gezonde voeding, lekkere ontbijten en lekkere tussendoortjes.


Fase 2 duurt ook 2 weken. Op deze manier krijg je individueel de juiste kennis om te bepalen wat het beste is voor je lichaam. De bedoeling is om nadien perfect te weten wat er moet gedaan worden om het ideale gewicht te behouden, je huid mooie en jong te houden, je energiepijl hoog te houdenFASE 3 - Healty 4 life


Wat we in fase 1 en fase 2 hebben aangeleerd en wat we in deze fase bereikt hebben, willen we natuurlijk behouden en verder doortrekken naar de rest van ons leven. Zo en alleen zo kunnen we onzelf gezond houden.

Door detox- en opbouwfase hebben we ons lichaam tot rust gebracht en hebben we ontdekt wat goed en slecht is voor ons eigen lichaam.


Doe jij ook mee? Let’s do this!WAT KAN JE NU VERWACHTEN


Door de 3 fases te doorlopen ga je goed weten wat wel en niet kan, ga je leren wat een 80/20 regel is en hoe je dit in je verdere leven ook zal kunnen toepassen als je op restaurant gaat, als je op reis gaat, als je een feest hebt.


We leren ook echt naar ons lichaam te luisteren en het verzorgen als een mooi geschenk, een tempel en een huis waar we voor altijd in moeten wonen.


Genieten van lekkere dingen en opnieuw bepaalde smaken ontdekken. Met puurheid koken zonder uren in de keuken te moeten staan.


We leren ook wat je best doet als je eens een uitschuiver hebt gehad zodat je de beste versie van jezelf kan blijven zonder dieet, zonder schuldgevoel en door gewoon te genieten.


INFORMATIE


Meer informatie over ons traject? Schrijf je dan in voor onze info sessies (duren max 40 min)

De info sessies gaan door in de week van 18 april. Geen nood, als je er niet bij kan zijn dan kan je nadien een opname bekijken.Bonussen en extra's?


Meer bewegen? In dit traject is het een meerwaarde om meer te gaan bewegen. Als je wil kan ik je helpen wat meer in beweging te komen. Ik leer je graag een combinatie van HIIT en Yoga. Voor elke niveau mogelijk. Je kan kiezen voor Qicong, Yogirua of HIIT training. Je kan een les Yogirya of Qicong inplannen via DEZE link.Voor elke niveau mogelijk. De HIIT training is enkel 1/1 mogelijk in het VIP traject.


Gemakkelijke en gezonde gerechten met boodschappenlijst? Vanaf nu weet je exact wat je moet eten en hoe je het moet klaarmaken. En met een handig boodschappenlijstje word je een echte (snelle) chef kok!


In onze handige app kan je alle bijhouden en geef ik je een op maat gemaakt schema.

Mindset verbeteren? Natuurlijk gaan we niet alleen je fysieke toestand verbeteren maar we gaan ook aan je mindset werken. Op een hele toffe spontane manier zodat ik weet wat je doel is en ik kan je alle tips en tricks aanrijken waar jij dan zelf mee aan de slag kan gaan.Boost Your Healt Traject

Gezondheidsproblemen verbeteren? Ben je met het Boost your Energy traject bezig en komen er ongemakken naar boven. Je krijgt bv niet meer energie of je valt niet af. Dan is er een mogelijkheid om een Boost your Health traject op starten. Wil je liever ineens een gezondheidstraject starten? Dan kan je een analyse en behandelingsplan aanvragen via DEZE pagina


In dit traject zijn er verschillende opties. Dat gaat van suiker monitoring tot een bloedanalyse onderzoek door een orthomoleculaire arts. Ik neem het deel van de begeleiding op mij waardoor je veel sneller de resultaten krijgt en waardoor je ook veel sneller geholpen zal worden.
Doe jij mee met één van onze trajecten? Er volgt héél snel meer info!

bottom of page