top of page

DETOX jij mee?

Doe jij mee met de voorjaarsschoonmaak detox en ga voortaan gezonder door het leven, verlies je dat vervelende buikje, straalt je huid als nooit tevoren en krijg je (nog) meer energie.


Natuurlijk gaan we niet alleen je fysieke toestand verbeteren maar we gaan ook aan je mindset werken. Op een hele toffe spontane manier zodat ik weet wat je doel is en je zo gerichter kan helpen.


Ons detox traject van vroeger zag er zo uit, kijk je even mee via DEZE link?

Maar nu gaan we het net een beetje anders aanpakken. We gaan in 3 fases werken.


Elke fase duurt 2 weken. Wat wil zeggen dat je, als je alle fases wenst te doorlopen, je dit traject 6 weken zal volgen.


Je kan er wel altijd voor kiezen om enkel fase 1 te volgen en dit voor de periode van minstens 2 weken en max 6 weken en nadien over te schakelen naar fase 2 en fase 3. Zonder verplichting maar wel met de zekerheid dat je sterk staat voor de verdere toekomst.FASE 1 - Detoxen


Je start met een traject om je lichaam te reinigen en te zuiveren. Dit duurt 2 weken.

Tijdens deze eerste fase gaan we koolhydraten beperken, en leggen we de focus op enkel puur eten waardoor de je plaatselijk zal afslanken en dit vooral rond de buik, dijen en billen.


Wat heb je nodig voor de eerste fase? Een SNP box. Koop je de shake it up box erbij dan krijg je sowieso ook een gratis gezondheidsanalyse en kan je in totaal 2 weken detoxen.


In deze periode zal vooral de nadruk worden gelegd op het eten van groenten, een beperkt aantal soorten fruit en de inname van proteïnen in de vorm van onze proteïne shake, vis, gevogelte of vlees.


Ik ga je ook in beweging zetten op mijn manier. Een combinatie van rustige lichaamsverstevingende oefeningen en Yoga. Voor elke niveau mogelijk.


Natuurlijk gaan we niet alleen je fysieke toestand verbeteren maar we gaan ook aan je mindset werken. Op een hele toffe spontane manier zodat ik weet wat je doel is en


Samen gaan we werken aan jouw doel


Welk doel heb jij voor ogen? Misschien zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel en wil je graag wat gezonder eten. Maar waar begin je? Tegenwoordig zijn er zo veel diëten, boeken info op het internet en social media... en eigenlijk heb je niet veel zin om te diëten maar wil je graag een hele nieuwe manier van eten aanleren of jezelf nog wat bijsturen waar nodig.


Dan is mijn online 3-fase detox traject de perfecte match voor je!

Tijdens dit 6-weekse traject leer je gezonder eten en geef ik je alle tips en tricks voor een gezond voedingspatroon. Het is vooral geen dieet, maar een lifestyle waar je van kan blijven genieten!


Wat jouw doel ook is, van afvallen tot afkicken van suikers, dit programma zorgt er voor dat je meer energie krijgt en weer lekker in je vel zit. Ook creëer je een stabiele bloedsuikerspiegel en worden die cravings verleden tijd.


FASE 2 - Opbouwfase


In deze fase ga ik je meenemen in een volledig nieuwe manier van eten en zal ik je ook aanleren welke combinaties ok zijn voor je gezondheid en gaan we geleidelijk andere (juiste) koolhydraten eten en ga ik je inspireren rond gezonde voeding, lekkere ontbijten en lekkere tussendoortjes.


Fase 2 duurt ook 2 weken. Op deze manier krijg je individueel de juiste kennis om te bepalen wat het beste is voor je lichaam. De bedoeling is om nadien perfect te weten wat er moet gedaan worden om het ideale gewicht te behouden, je huid mooie en jong te houden, je energiepijl hoog te houden

In deze fase ga ik je wat meer in beweging zetten op mijn manier, een combinatie van HIIT en Yoga. Voor elke niveau mogelijk.FASE 3 - Healty 4 life


Wat we in fase 1 en fase 2 hebben aangeleerd en wat we in deze fase bereikt hebben, willen we natuurlijk behouden en verder doortrekken naar de rest van ons leven. Zo en alleen zo kunnen we onzelf gezond houden.

Door de detox- en opbouwfase hebben we ons lichaam tot rust gebracht en hebben we ontdekt wat goed en slecht is voor ons eigen lichaam.


Doe jij ook mee? Let’s do this!WAT KAN JE NU VERWACHTEN


Door de 3 fases te doorlopen ga je goed weten wat wel en niet kan, ga je leren wat een 80/20 regel is en hoe je dit in je verdere leven ook zal kunnen toepassen als je op restaurant gaat, als je op reis gaat, als je een feest hebt.


We leren ook echt naar ons lichaam te luisteren en het verzorgen als een mooi geschenk, een tempel en een huis waar we voor altijd in moeten wonen.


Genieten van lekkere dingen en opnieuw bepaalde smaken ontdekken. Met puurheid koken zonder uren in de keuken te moeten staan.


We leren ook wat je best doet als je eens een uitschuiver hebt gehad zodat je de beste versie van jezelf kan blijven zonder dieet, zonder schuldgevoel en door gewoon te genieten.


EXTRA'S


Meer informatie over ons traject? Schrijf je dan HIER in voor onze info sessie en ontvang dadelijk alle informatie om deel te nemen aan onze online zoom sessie.


Klik op DEZE link en geef aan welke moment voor je past om ee zoom sessie te volgen. Je krijgt dan onmiddellijk een uitnodigingsmail om deel te nemen aan een info sessie van je zelf gekozen moment.Doe jij mee met ons traject?

Comments


bottom of page