Ons Detox Traject uigelegd

Detox, afslanken en huidverbetering op een gezonde en verantwoorde manier. Dat is alles wat het Smart Nutrtition Project is. In deze blog leg ik je heel graag uit ‘hoe’, 'wat' en ‘waarom’ we dit juist doen.


Bekijk zeker even dit filmpje waarin Charlotte, de diëtiste van Rainpharma, heel duidelijk uitlegt wat het SNP-project precies inhoudt en voor wie het allemaal een nieuwe start kan betekenen.Voor wie? Herken je jezelf in één of meer van de volgende uitspraken? Dan is het SNP Detox traject echt iets voor jou!


 • Je voelt je vaak moe en bent het echt beu.

 • Je wil graag energieker opstaan 's morgens.

 • Je zou graag een kilootje minder wegen.

 • Je zou een mooiere huid willen hebben en hebt zelf soms last van acne.

 • Je zou graag eens een volledige detox willen doen en je lichaam willen zuiveren op een gezonde en verantwoorde manier.


Als je jezelf herkent in één of meer van bovenstaande vragen? Dan zou het mogelijk kunnen zijn dat er iets moet veranderen aan je voedingspatroon. Als orthomoleculaire therapeut en epigenetische huidtherapeut in opleiding heb ik gezien welke invloed het op onze huid, je energie level, gewicht, pijnen... nog zoveel meer kan hebben.


Ons doel ik je mooier te maken van binnenuit naar buiten en terug naar binnen.


In mijn opleiding heb ik mijzelf als proefkonijn gebruikt. Ideaal want ik had enorme gezondheidsproblemen, veel acne en veel gewrichtspijnen en spierpijnen. Natuurlijk is alles niet van de ene op de andere dag veranderd.... Mijn verhaal kan je lezen via mijn blog.


De stap naar een nieuw voedingspatroon en een gezonde levensstijl is niet zomaar gemaakt. Bij de ene persoon gaat het vanzelf, bij de andere is het een heel proces. Hetr is een mindset die zal veranderen. De ene persoon heeft er meer tijd voor nodig dan de andere. Met dit detox traject wil ik je heel graag begleiden en dit vooral samen met iedereen die er nood aan heeft. Wat zo fijn is, je staat er niet alleen voor. We kijken toe aan de zijlijn.


Tijdens dit detox traject begeleiden we jou persoonlijk en willen we écht samen de focus leggen op datgene wat voor jou belangrijk is. Afhankelijk van wat jij wil bereiken door deel te nemen aan deze detox sturen we bij met het juiste advies en de juiste supplementen (lees verder: 3 programma’s).


Wat is jouw persoonlijke doel?

Je bent een echte sporter en je zoekt een gezonde aanvulling tijdens het sporten, met het oog op spierverstevigingn en eventueel afslanken. Je hebt al allerlei proteïne en supplementen gebruikt maar je behaalt niet de gewenste resultaten.


Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen (bv. anti-cellulites)


Om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen dus puur als een detox tussendoor,


Als een makkelijke en efficiënte manier om je gewicht onder controle te krijgen en enkele kilootjes te verliezen


Je huid ziet er droog of net heel vet uit. Je wil zo graag terug een mooie stralende huid. Heel wat huidaandoeningen (acné, couperose,…) vinden nl. hun oorsprong bij een ongezond voedingspatroon en ook hier kunnen we dus samen aan werken!


Het Smart Nutrition Project is een gemakkelijk en veelzijdig programma dat doet wat het belooft. Je verlies niet alleen een paar kilo’s, maar je voelt je ook energieker en je slaapt beter, daarnaast krijgt je huid een echte boost. Het einddoel is hoe dan ook steeds hetzelfde: een betere versie van jezelf worden.


Wil jij ook de betere versie van jezelf worden? We hebben voor iedereen wel een geschikt pakket samengesteld. Wat zijn nu juist de mogelijkheden?Smart Nutrition Project BASIC


Deze box is een doe-het-zelf pakket en bestaat uit 2 shakes, smaak naar keuze (17 porties) met shaker, Daily Boost en Mighty Night die samen alle vitamines en mineralen bevatten die je lichaam nodig heeft, als aanvulling op een gezonde voeding en Dry Energy en Q10 die voor meer energie en verbranding zorgen. Je krijgt ook een duidelijke handleiding zodat je zelf aan de slag kan als je dat zou willen.


Omdat we het echt wel heel erg belangrijk vinden dat je de resultaten behaalt die wij je beloven, hebben we een extra begeleiding traject ontwikkeld.Wat kan je nu eigenlijk verwachten?

 • Body scan met volledige uitleg bij afhaling op afspraak waarde €35

 • Body scan met volledige uitleg na 14 dagen op afspraak waarde €35

 • Toegang tot onze Whatsapp groep waar je tips en tricks kan vinden en waar je vragen kan stellen.

Meer info en prijzen over dit traject? Zie dan HIERHeb je toch nood aan dat ietsje meer? Heb je nood aan meer energie en betere slaap? Dan is het comfort pakket een aanrader.


Smart Nutrition Project COMFORT


Extra producten boven het BASIC-pakket:

 • 10 dagen MOOD voor een extra kick-start energie

 • 10 dagen YOGA voor een beter herstel en betere nachten

 • Een extra shaker want dat is altijd handig!

 • E-mailreeks 15 dagen met extra tips

 • 1 Yogirya les (live of online)

 • Wekelijkse een zoomsessie voor een goede opvolging.


Meer info en prijzen voor dit traject vind je HIER


Toch nog een stapje verder gaan? Dan is het VIP pakket echt perfect om al je noden aan te vullen, je huid helemaal te doen stralen en zelf te werken op veroudering door de juiste suppletie toe te voegen. Je lichaam straker maken door onze geweldige verstevigingsoefeningen. Bovenop beloof ik je een extra energieboost, een betere immuniteit, we werken aan je stressniveau en we garanderen je een heerlijke nachtrust. Daarnaast zetten we met dit pakket ook extra in op ontgiften. Gewichtsverlies en verwijderen van afvalstoffen.


Smart Nutrition Project VIP

Extra voordelen bovenop het Comfort-pakket:

 • Inname van extra anti-oxidanten (High Tech Aox) met als doel het neutraliseren van schadelijke stoffen die vrijkomen door roken, stress, gefrituurde voeding, na sporten, suiker, vermageren,…

 • Rustgevend, stress-verminderend en ontstekingsremmend dat ook werkt aan emotionele eetbuien. Dat is het effect dankzij de inname van Omega Zen

 • Boost voor het immuunsysteem en versteviging van de huid dankzij Super C Boost

 • Extra bovenop 4 Yogirya lessen (live of online)Dankzij de 100% natuurlijke supplementen en gezonde voeding kan je volgende voordelen ervaren:

 • Boost voor huid, haar en nagels

 • Verbetering van het metabolisme

 • Verbetering van het energiepeil

 • Aanvulling tekorten vitaminen en mineralenWat kan je nog verwachten?


Ik leer je met heel veel passie en plezier hoe je een etiket leest, welke combinaties je mag maken. Hoe je in de supermarkt de juiste keuzes maakt en nog zoveel meer!


Je kan steeds met al je vragen en problemen bij ons terecht! Geen stress dus, we laten je dus niet los!


Veel liefs

Anouschka

©2020 Alle rechten voorbehouden  |  Gezondheidshuisje.com