top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Boost Your Energy uitgelegd

Bijgewerkt op: 3 jan. 2022

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? Dan is ons boosttraject misschien wel op je lijf geschreven!


Bekijk zeker even dit filmpje waarin Charlotte, de diëtiste van Rainpharma, heel duidelijk uitlegt wat het SNP-project precies inhoudt en voor wie het allemaal een nieuwe start kan betekenen.Voor wie? Herken je jezelf in één of meer van de volgende uitspraken? Dan is het SNP Boost traject echt iets voor jou!


 • Je voelt je vaak moe en vindt dat je al gezond leeft en eet.

 • Je wil graag meer energie als je opstaat maar ook de hele dag door.

 • Je wil gerust een kg minder wegen.

 • Je zou een mooiere huid willen hebben en hebt zelf soms last van acne.

 • Je zou graag eens een volledige detox willen doen en je lichaam willen zuiveren op een gezonde en verantwoorde manier.


Als je jezelf herkent in één of meer van bovenstaande vragen? Dan zou het mogelijk kunnen zijn dat er iets moet veranderen aan je voedingspatroon. Als orthomoleculaire therapeut en epigenetische huidtherapeut in opleiding heb ik gezien welke invloed het op onze huid, je energie level, gewicht, pijnen... nog zoveel meer kan hebben.


Ons doel ik je mooier te maken van binnenuit naar buiten en terug naar binnen.


In mijn opleiding heb ik mijzelf als proefkonijn gebruikt. Ideaal want ik had enorme gezondheidsproblemen, veel acne en veel gewrichtspijnen en spierpijnen. Natuurlijk is alles niet van de ene op de andere dag veranderd.... Mijn verhaal kan je lezen via mijn blog.


De stap naar een nieuw voedingspatroon en een gezonde levensstijl is niet zomaar gemaakt. Bij de ene persoon gaat het vanzelf, bij de andere is het een heel proces. Het is een mindset die zal veranderen. De ene persoon heeft er meer tijd voor nodig dan de andere. Met dit detox traject wil ik je heel graag begeleiden en dit vooral samen met iedereen die er nood aan heeft. Wat zo fijn is, je staat er niet alleen voor. We zijn er om de hele weg te begeleiden indien je hier nood aan hebt.


Amaryllis heeft dit traject bij ons gevolgd en vertelt je heel graag meer over haar ervaringen. Kijk je mee? Via DEZE link vind je meer uitleg.Tijdens dit Boost Your Energy traject gaan we ons niet focussen op problemen maar gaan we vooral focussen op je gezondheid. Je lichaam in balans krijgen door een kort en krachtig traject te volgen van 2 tot 8 weken. Jij bepaalt zelf hoe lang je blijft detoxen. Heb je bepaalde klachten zoals regelmatig hoofdpijn, migraine aanvallen, een acne huid, haaruitval, onstekingsklachten of wil je enkele kilo's minder wegen dan is dit korte traject ideaal. Wil je meer dan 5 kg afvallen of heb je andere vervelende klachten die belemeren om je goed in je vel te voelen? Dan helpen we je nadien heel graag met een traject volledig op maat.


We helpen je dan persoonlijk en gaan dan écht samen de focus leggen op datgene wat voor jou belangrijk is. Afhankelijk van wat jouw doelen zijn natuurlijk. Wil je graag afslanken of net spieren opbouwen? Heb enkel nood aan een korte boost, dan kan dat ook tijdens dit kort traject. Tijdens het detox-traject helpen we je op een professionele met pure voeding en suppletie je lichaam op te schonen. Nadien adviseren we je doolr te luisteren naar je noden en bepalen zo de behoeften aan supplementen en nutriënten noodzakelijk zijn om je doelen te bereiken.


Wat is jouw persoonlijke doel?
Je bent een echte sporter en je zoekt een gezonde aanvulling tijdens het sporten, met het oog op spierversteviging en eventueel afslanken. Je hebt al allerlei proteïne en supplementen gebruikt maar je behaalt niet de gewenste resultaten.
Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen (bv. anti-cellulites in combinatie met verstevigende oefeningen en ons Coollifting toestel)


Een gemakkelijke en efficiënte manier om je gewicht onder controle te krijgen en enkele kilootjes te verliezen
Om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen dus puur als een boost tussendoor,
mooie huid

Je huid ziet er droog of net heel vet uit. Je hebt acne of couperose. Je wil zo graag terug een mooie stralende huid. Wist je dat een ongezond voedingspatroon heel veel effect heeft op je huid. Door ons huidverbeteringstraject kunnen we ook hier samen aan werken en je huid opnieuw doen stralen als nooit tevoren.


Het Smart Nutrition Project is een gemakkelijk en veelzijdig programma dat doet wat het belooft. Je verlies niet alleen een paar kilo’s, maar je voelt je ook energieker en je slaapt beter, daarnaast krijgt je huid een echte boost. Het einddoel is hoe dan ook steeds hetzelfde: een betere versie van jezelf worden.


Wil jij ook de betere versie van jezelf worden? We hebben voor iedereen wel een geschikt pakket samengesteld. Wat zijn nu juist de mogelijkheden?Smart Nutrition Project DIY


Deze box is een doe-het-zelf pakket en bestaat uit proteïne voor 2 weken, smaak naar keuze (16 verschillende smaken en goed voor 34 porties) met shaker, Daily Boost en Mighty Night die samen alle vitamines en mineralen bevatten die je lichaam nodig heeft, als aanvulling op een gezonde voeding en Dry Energy en Q10 die voor meer energie en verbranding zorgen. Je krijgt ook een duidelijke handleiding zodat je zelf aan de slag kan als je dat zou willen. Ga je zelf aan de slag dan heb je misschien geluk en is er nog een PROMO ter beschikking.


Omdat we het echt wel heel erg belangrijk vinden dat je de resultaten behaalt die wij je beloven, hebben we een extra begeleiding traject ontwikkeld.


Wat kan je nu eigenlijk verwachten?

 • Body scan met volledige uitleg bij afhaling op afspraak waarde €39

 • Body scan met volledige uitleg na 14 dagen op afspraak waarde €39

 • Toegang tot onze Whatsapp groep waar je tips en tricks kan vinden en waar je vragen kan stellen waarde €125

Meer info over de prijzen vind je bij de diverse pakketten HIER


Heb je toch nood aan dat ietsje meer? Heb je nood aan meer energie en betere slaap? Dan is het comfort pakket een aanrader.


Smart Nutrition Project COMFORT kan er als volgt uit zien


Extra producten boven het BASIC-pakket:


 • E-mailreeks 15 dagen met extra tips

 • Mealprepboek (beperkt)

 • Receptenbundel met 10 dagen menu en handleiding voor 10 dagen (beperkt)

 • Extra ondersteuning (Detoxifying Broccoli Seed Caps beperkt)

 • 1 Yogirya les (live of online)

 • Online oefeningen om thuis op eigen tempo te doen en zo je lichaam strakker te maken.Meer info en prijzen voor dit traject vind je HIER


Toch nog een stapje verder gaan? Dan is het VIP pakket echt perfect om al je noden aan te vullen, je huid helemaal te doen stralen en zelf te werken op veroudering door de juiste suppletie toe te voegen. Je lichaam straker maken door onze geweldige verstevigingsoefeningen. Bovenop beloof ik je een extra energieboost, een betere immuniteit, we werken aan je stressniveau en we garanderen je een heerlijke nachtrust. Daarnaast zetten we met dit pakket ook extra in op ontgiften. Gewichtsverlies en verwijderen van afvalstoffen.


Smart Nutrition Project VIP kan er als volgt uitzien

Extra voordelen bovenop het Comfort-pakket:

 • Inname van extra anti-oxidanten (High Tech Aox) met als doel het neutraliseren van schadelijke stoffen die vrijkomen door roken, stress, gefrituurde voeding, na sporten, suiker, vermageren,…

 • Rustgevend, stress-verminderend en ontstekingsremmend dat ook werkt aan emotionele eetbuien. Dat is het effect dankzij de inname van Omega Zen

 • Boost voor het immuunsysteem en versteviging van de huid dankzij Super C Boost

Meer info en prijzen voor dit traject vind je HIER


Dankzij de 100% natuurlijke supplementen en gezonde voeding kan je volgende voordelen ervaren:

 • Boost voor huid, haar en nagels

 • Verbetering van het metabolisme

 • Verbetering van het energiepeil

 • Aanvulling tekorten vitaminen en mineralen


Wat kan je nog verwachten?


Ik leer je met heel veel passie en plezier hoe je een etiket leest, welke combinaties je mag maken. Hoe je in de supermarkt de juiste keuzes maakt en nog zoveel meer!


Je kan steeds met al je vragen en problemen bij ons terecht! Geen stress dus, we laten je dus niet los!


Veel liefs

Anouschka

bottom of page