top of page

En toen was er ALTIJD water! Mijn waterfiltersysteem voor thuis

Bijgewerkt op: 7 mei

Belofte maakt schuld... ik zou je wat meer vertellen over deze geweldige filter!


Toen ik deze filter in een praktijk van een collega zag staan was ik onmiddellijk verkocht. De smaak zat goed, het gemak en de prijs....hier moest ik meer van weten. Ik begon aan mijn opzoekwerk (zoals ik met alles ook doe) en kwam tot de conclusie dat deze echt wel de beste prijs/kwaliteit op de markt is.


Ikzelf koos voor de Aqualine 12 omdat ik ontzettend veel water drink en deze handig is voor in de praktijk. Daar kunnen mijn cliënten en van drinken als ze op consultatie komen en als ze klaar zijn met een (intensieve) les.


Deze is eerder geschikt voor gezinnen met meer dan 3 personen of zoals ik iemand die het water ook gebruikt om thee, koffie en zomerse gezonde limonade te maken. Ik kook er ondertussen ook al mijn groenten in en vind het fantastisch om te gebruiken.


In de opgiettank kan 4 liter en in de onderste tank kan 8 liter. Ideaal dus als je enkele liters nodig hebt om te koken. Heb je meer interessen in een kleiner of groter model dan kan je deze HIER vinden. Omdat ik zo enthousiast was, vond ik het wel tof om iets te schrijven zodat ook jij hier voordeel uit kan halen. Goed voor de natuur en goed voor jouw lichaam! Je bespaart tijd en geld en de natuur en als je zou beslissen om een filter aan te kopen, dan krijg je met mijn code nog eens 10% korting op de aankoop. (Gebruik de code gezondheidshuis10)Ik kwam eerst bij de Nederlandse site uit maar die verwezen me door naar de Belgische site. Na een aangenaam contact met de eigenaar van Aqua Vitae was mijn beslissing snel genomen. Hij past perfect bij mij! Hij heeft geen stroom nodig dus ik kan hem naar overal verplaatsen waar ik wil. Waarom ik er zo warm van werd? De meeste filters gaan zo grondig te werk dat ze ook de goede stofjes (mineralen) er uit gaan filteren. Daarom heeft de Aqualine waterfilter ook nog Elvan mineraalstenen toegevoegd. Zo komen er terug mineralen in het water en het speciale kraantje vitaliseert het water ook nog eens. Deze filter bootst eigenlijk een natuurlijke bron na.


Eerlijk? Ik kan hem niet meer missen! Heb er al heel wat litertjes van gedronken en mijn groenten in gekookt, een lekkere thee van gemaakt. Ja mijn thee proeft echt lekkerder! En ik ga ook eens proberen om mijn haar er mee te wassen. Kijken welk effect dat heeft. Maar dat is voor een andere blog!


Even terug naar deze waterfliter.... toen ik de doos toekreeg dacht ik echt heel even; hoe ga ik dit in elkaar krijgen? Maar er zit een mega handige handleiding bij. Op 1,2,3 was alles in elkaar gestoken en lag mijn filter in het water te weken en mijn stenen onder gedompeld in kokend water.


Natuurlijk wou ik zo snel mogelijk van mijn water kunnen proeven. Maar ik moest toch even geduld uitoefenen.Ik heb ervoor gekozen om er een extra pH-ring aan toe te voegen. De mineraalstenen kan je rond de pH-ring leggen. De eerste keer dat ik het water ging filteren ging het heel traag, maar dat is normaal. De filter moet eerst volledig doordrongen zijn. Eens je eerste liters er doorgelopen zijn, kan je altijd opnieuw bijvullen. Het liep zo traag dat ik me zorgen maakte en even terug naar het bedrijf had gebeld. Maar die stelden me gerust...Na een tijdje gebruiken kan je zo’n 1 a 1,5 liter per uur filteren. Omdat ik niet veel zag gebeuren (ja zat er met mijn neus op) ben ik maar gaan verder werken en toen ik opnieuw boven kwam was hij mooi gevuld aan het geraken. EN ik kon het natuurlijk niet laten om te proeven. Als ik het nu vergelijk met dat eerste glas dan is het wel nog beter van smaak. Ik ben helemaal verkocht!


Wil je graag meer weten over het filtersysteem? Dan vind je HIER heel wat antwoorden terug.


Meer uitleg over de manier van filteren vind je HIER en kies je om een filter aan te kopen dan krijg je 10% korting met mijn code. Let er goed op dat de 10% ook effectief van je totaal bedrag af gaat.Meer weten over pastic flessen en welk watersysteem ik gebruik? Kijk via DEZE link.

Wist je dat je met het juiste water de verzuring van je lichaam kan tegen gaan? Meer weten over verzuring? Dat lees je via DEZE en DEZE blogs en volg ons ook via INSTAGRAM of FACEBOOK


Meer info? Laat maar iets weten! Wij helpen je graag op weg.


Anouschka

Comments


bottom of page